MY.UAСтатті
Суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський відверто про роботу з аматорами та особисте життя: "У цьому сезоні будуть наручники"
Суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський відверто про роботу з аматорами та особисте життя: "У цьому сезоні будуть наручники"

Суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський відверто про роботу з аматорами та особисте життя: "У цьому сезоні будуть наручники"

Володимир Ярославський - один з найвідоміших шеф-кухарів.

У кулінарному проекті СТБ “Мастер.

Професіонали” він вперше з'явився в якості судді, проте телеглядачі пам'ятають Вову су-шефом в шоу “Пекельна кухня”.

З осені на екрани виходить новий, дев'ятий, сезон “Мастер.

Шеф” з учасниками-аматорами, і Володимир разом з Єлизаветою Глінською та Ектором Хіменес-Браво будуть оцінювати страви початківців кулінарів.

uа” побував на знімальному майданчику “Мастер.

Шеф”, де поспілкувався з Ярославським про зміни в його житті після повернення на телебачення, навіщо в шоу придумують такі шалені конкурси для учасників та що робити аматорам, щоб досягти успіху і стати професіоналами.

Зйомка Мастер.

Шеф у Пирогово.

Володимир, ми з вами зустрілися в такому чудовому місці, в Музеї національної архітектури й побуту Пирогово.

Один з випусків вирішили знімати на виїзді.

А ви до цього тут були?.

Так, дуже класне місце.

Це місце, куди обов'язково потрібно туристів приводити.

Унікальне! Місце, де зібрані українські будинки та історії з усіх регіонів України.

Ви знову на майданчику працюєте разом з Ектором і Лізою.

За попередній проект, “Мастер.

Професіонали”, встигли подружитися.

Екранна картинка завжди відрізняється від реальної, і люди можуть бути зовсім іншими, ніж на екрані.

Які Ектор і Ліза насправді? Розкрийте нам всю правду.

Я дуже люблю суддів.

Ектор дуже класний.

Про Эктора хотілося б сказати багато хороших слів.

Він строгий, старший, але при цьому він сам завжди і пожартувати любить.

Це така людина, в якій все поєднано в необхідній кількості - не те, що в міру, а в необхідній кількості: і гумор, і строгість.

Він дуже багато знає! І він супер-дегустатор: пробував величезна кількість страв по всьому світу і відразу бачить всі нюанси на тарілці.

Він вміє знаходити приголомшливі слова.

У нього прикольне відчуття гумору.

Він добре розуміє, що ми, як люди, бажаємо показати і розповісти, і він завжди допоможе.

Супер-людина! І я розумію, що люди не просто так чогось у житті досягають.

Тому що вони такі особливі!.

Володимир Ярославський та Ліза Глінська.

А Ліза прямо горить своєю справою! Вона дуже сильно переживає за учасників.

Ми ж спостерігаємо за ними під час конкурсів, підглядаємо, хто і що робить.

І якщо хтось робить помилки в приготуванні, Ліза прямо хоче вистрибнути до них.

Але прямих підказок ми давати їм не можемо.

Розповідаємо учасникам і на вердиктах, і вже після, як необхідно робити або що робити точно не можна.

Звичайно ж, буває, що у них виходить не все так, як би ми хотіли.

Що потрібно робити аматорам, щоб досягти успіху і стати профі?.

Я хочу порадити всім, хто піде на "Мастер.

Шеф" - потрібно приходити підготовленими! Це шоу про кулінарні здібності та знання.

Без знань нікуди.

І я раджу шукати хороші ресурси, тому що в інтернеті дуже багато помилкових знань.

Наприклад, з чим готувати різотто? Різотто не готують з вершками! Пасту не готують з вершками! Якщо готують, то це туристичні місця.

А насправді, історично, ці страви не готуються з вершками.

Це наш винахід, пост-радянського простору.

Хочеться відразу дізнатися, а з чим готують?.

Вершкове масло, будь-яке рагу, томати в будь-якому вигляді.

Для "Карбонари" - яйця і сир.

Вершки не використовують.

Тому потрібно шукати професійні книги.

Я правильно розумію, приходять учасники відразу з невірними знаннями в кулінарії.

Так! Потрібно вибирати собі професійного шефа, а найкраще - іноземного шефа, і вчити англійську мову.

Знання англійською - правильні - можна знайти в Гугл.

Російською - потрібно вибирати переклади.

Дуже просто - візьміть відомих шефів, є їх перекладені книги, майстер-класи.

Все що завгодно.

Хестон Блюменталь - офігенний шеф, і книги у нього класні, і майстер-класи, і пару передач є.

Дуже багато знань від нього можна почерпнути.

Я в 25 років багато чого в нього навчився.

Зараз минув час - і є ще більше інформації.

І його книги вже можна знайти у вільному доступі.

Приголомшливі майстер-класи є і в Гордона Рамзі.

Насправді все можна знайти, але потрібно шукати з розумом.

Буває, мені надсилають рецепт з книжки 90 року - маринована вишня в соді і оцті.

Навіщо таке готувати, навіщо псувати продукт?! Це не добре.

У всьому світі ми рухаємося до того, щоб їсти натуральне.

Навіщо вишню в оцті вимочувати, а потім ще і в соді?! Треба ж теж, хоча б трохи відчувати.

Я розумію, що кулінарне чуття приходить завдяки досвіду.

Але тоді стежте за гідними людьми, за професіоналами, і краще за все - за іноземцями.

У нас дуже багато міфів, які учасники не розуміють.

Як змінилося ваше життя після повернення на телебачення і участі в проекті "Мастер.

Я поправився на 7 кілограм! Не можу закрити рота.

Бракує часу на навчання.

На час зйомок зупинив заняття з англійської та іспанської.

Я ще намагався до цього займатися, зараз зупинив на два місяці.

Не встигаю фізично.

Те ж саме зі спортом.

Я ходив 4-5 разів на тиждень, зараз намагаюся хоча б 3.

Просто фізично не вистачає часу.

У мене ж ще ресторан є.

Крім ресторану, є ще й якісь обов'язки, хоча б просто до батьків поїхати раз в місяць, побачитися, все одно час потрібно.

Племінницю хоча б раз на місяць побачити.

Крім того, я проводжу особливі вечері.

Нещодавно в Києві готував з Дієго Герреро (володар 2 зірок "Мішлен" з Іспанії), і їздив до Тоскани, щоб там провести вечерю на 120 осіб.

А як же особисте життя?.

Особисте життя?! Бракує часу на сон.

З червня зробив собі легший графік.

О 6.30 підйом.

О 8 годині я в залі.

О 9.45 я на роботі, десь до 11.30.

Водій приїжджає, і я їду на знімальний майданчик.

Зі знімального я їду знову на роботу.

І виходить, ввечері в 10-10.30 йду додому пішки, щоб хоч трохи пройтися.

І як в такому режимі з вами познайомитися?.

Зі зйомками - ніяк.

Напевно, можна познайомитися під час зйомок.

Друзі мене розуміють, слава богу! Я приходжу ввечері додому і хочу спати.

Я вже не стираю речі, не наводжу порядки - будинком не займаюся.

Вдома не готую.

А раніше це робили?.

Трошки так, не глобально.

Якісь поточні речі.

А зараз є помічниця.

Володимир, Ектор та Ліза.

У "Мастер.

Шеф" для учасників придумують складні конкурси.

Іноді здається, навіщо ж так над людьми знущатися.

Для чого все це робиться?.

Конкурси, якими б божевільними вони не виглядали, насправді для того, щоб поставити людей в стресові умови.

Тому що тільки в стресі можна подивитися, які вони справжні.

Ми ж всі можемо посміхатися, коли нам боляче.

Правда? А можемо влаштувати істерику, хоча зовсім трохи обпеклися.

Кожен може перегравати.

Тому є божевільні умови.

Наприклад, в цьому сезоні будуть наручники.

Не буду більше нічого говорити - нехай глядачі подивляться.

Але будуть божевільні умови для того, щоб люди знайшли комунікацію один з одним; для того, щоб змогли домовитися хто і що буде робити.

А навіщо? Тому що в реальному житті ми працюємо всі разом.

Той же салат "Цезар".

Хтось повинен посмажити курку, хтось повинен зібрати листя салату, а хтось це все збирає в тарілці і ще видає з іншими стравами одночасно.

Тому всі повинні вміти комунікувати і слухати один одного, домовлятися, бути єдиним цілим.

Для цього потрібні наші конкурси.

Які випробування проходять учасники під час виїзних зйомок, як в цей раз, наприклад?.

Виїзні конкурси обов'язкові для того, щоб учасники відчули енергетику.

Ви знаєте, всі кухарі працюють за визнання, коли говорять: "Вау, це було смачно, це було незабутньо".

Цю енергію нам дають гості.

Тому виїзні зйомки, я думаю, для того, щоб учасники побачили палаючі очі людей, коли люди закочують очі від задоволення і кажуть: "Мммм, смачно, як у моєї бабусі!".

Юлія Абрамова.

uа” побував на знімальному майданчику "Мастер.

Шефа", де поспілкувався зі всесвітньо відомим шеф-кухарем Ектором Хіменес-Браво.

Суддя проекту відверто розповів про життя в Україні і чому ще не одружився на українці.

Також “Знай.

uа” писав, що Алік Мкртчян і Катя Пєскова з "Мастер.

Професіонали" розповіли про життя після проекту.

Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
В Париже картину синего цвета продали за 18,4 миллионов евро
Gloss
2025-10-27T15:39:33Z
Самые смешные фото животных в этом году: объявлены финалисты Comedy Wildlife Photography Awards 2025
Gloss
2025-10-27T15:06:35Z
Бренд SKIMS Ким Кардашьян выпустили нижнее белье с имитацией волос разных оттенков
Gloss
2025-10-15T10:30:37Z
Adidas представил коллекцию брендовой одежды для домашних животных
Gloss
2025-10-13T14:39:37Z
Два украинских фильма попали в шорт-лист премии "Оскар-2026"
Gloss
2025-12-22T19:59:29Z
IGN назвал лучшие игры 2025 года для ПК и консолей
Gloss
2025-12-22T19:59:13Z
Украинский тизер фильма «День истины» с Эмили Блант и Колином Фертом
KinoFilms
2025-12-22T19:57:38Z
Финальный украинский трейлер фильма «Служанка» с Сидни Суини и Амандой Сейфрид
KinoFilms
2025-12-22T19:57:36Z
Лучшее кино года: объявлены номинанты на «Золотой глобус»-2026
Gloss
2025-12-09T15:12:28Z
Украинский трейлер фильма «День койота»
KinoFilms
2025-11-04T09:18:23Z
В Египте открыли самый крупный археологический музей мира, который строился 20 лет
Gloss
2025-11-04T15:00:35Z
Польский альпинист совершил первый в мире лыжный спуск с Эвереста без кислорода
Gloss
2025-11-03T16:36:33Z
Празднование на природе: идеи для любого времени года
Gloss
2025-05-13T06:40:26Z
Вкусная и дешевая намазка к бутербродам на пасху. Не успевала подавать на стол
InfoHome
2025-04-09T16:54:38Z
5 альтернативных видов спорта
Men's Life
2025-03-31T07:33:45Z
16 удивительных мест, которые стоит увидеть своими глазами
Men's Life
2025-02-04T10:24:53Z
Кроссовер для груди
Men's Life
2025-12-22T19:58:42Z
Google выпустила нейросеть Nano Banana Pro: сгенерированные изображения не отличаются от фото
Gloss
2025-11-28T14:42:55Z
Умеет мыть посуду и убирать: в США стартовали продажи домашнего робота NEO
Gloss
2025-10-31T13:00:46Z
Nike представила кроссовки Mind, которые стимулируют работу мозга
Gloss
2025-10-28T17:18:38Z
Meet the artist using immersive technologies to transform the boundaries of performance and art
Elle
2025-10-23T14:06:30Z
Не отличить от мясных: Если рыбные котлеты то только так
InfoHome
2025-05-09T13:09:51Z
Очень вкусный завтрак! Так яйца вы ещё не готовили. Простой и быстрый рецепт на завтрак. Рекомендую!
InfoHome
2025-05-09T13:09:51Z
Мы съели сердечки быстрее, чем шашлык! Вот это да
InfoHome
2025-05-06T10:45:45Z
Самые вкусные сырники из творога без муки, манки, крахмала
InfoHome
2025-05-03T06:57:59Z
Эти фрикадельки тают во рту! Лучший рецепт Фрикаделек с овсяной кашей в мультиварке
InfoHome
2025-05-03T06:55:06Z
Невероятно вкусный ужин для всей семьи. Так готовлю макароны 3 раза в неделю! Очень вкусно и быстро!
InfoHome
2025-05-03T06:55:05Z
Куриные крылышки на сковороде без фритюра за 30 минут
InfoHome
2025-05-02T06:42:59Z
Капуста с яйцами вкуснее мяса! Я готовлю так капусту каждую неделю! Простой и вкусный рецепт капусты
InfoHome
2025-05-02T06:42:58Z
Пирог Яблочный взрыв вкуснее торта, еще один быстрый рецепт вам в копилочку
InfoHome
2025-05-02T06:42:58Z