MY.UAСтатті
"МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці учасників кулінарного шоу
"МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці учасників кулінарного шоу

"МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці учасників кулінарного шоу

У другому випуску "Мастер.

Професіонали" пройшли перші 3 випробування після кастингу.

Деякі з учасників відразу піднімалася на балкон, а хтось вирушав додому.

В результаті залишилося на проєкті 20 осіб, які отримали іменні кітелі.

35-річний шеф в ресторані "Fabius" Грибеник Євген з Києва.

Євген з 15 років на кухні.

Він починав ще кухарського училища і роботи у Кіото.

Після школи "Ferrandi" і Баскського кулінарного центру прийшов до нових технік та роботі з сезонними продуктами.

Потім він довгий час працював бренд-шефом мережі ресторанів "Козирна Карта" і шефом-дієтологом в клініці "Ісіда".

Викладає в Кулінарній Академії Асоціації шеф-кухарів України.

Також Євген годував гостей на весілля Насті Каменських і Потапа.

Грибеник Євген, СТБ.

27-річний кухар гарячого процесу в ресторані "Lucky" Алімов Микита з Києва.

Популярні новини зараз.

Привітання з 8 березня у прозі: найкрасивіші слова до свята.

Прогноз погоди на завтра здивує українців контрастами - від снігу до спеки.

Олена Кравець з животиком, а Зеленський "на стилі" - таємне фото вразить навіть Кошового.

Банки терміново закриваються, у НБУ попередили всіх українців перед 8 березня.

Показати ще.

Микита готував на лайнерах і в "Конча-Заспі".

Також він пробував себе шефом, але доля привела його на кухню ресторану "Lucky" до Володимира Ярославському.

Алімов Микита, СТБ.

19-річний шеф-кондитер в "Автограф" Кравченко Єфім з Києва.

Єфім вже брав участь в 1 сезоні "Мастер.

Однак тоді він досить швидко вилетів.

Єфім зараз працює шеф-кондитером і помічником Лізи Глинської.

А знову на "Мастер.

Професіонали"-2 прийшов для того, щоб показати, чого він вартий.

Кравченко Єфім, СТБ.

23-річна кухар гарячого цеху в ресторанах "Mama Lama" і "Перша Чайхана" Олександра Касьянова з Харкова.

Олександра всю кулінарну базу отримала сама.

Її взяли на роботу без досвіду та освіти в ресторан.

Олександра дуже любить готувати з м'яса, але добре дружить і з тестом, і з холодними стравами.

Також вона бажає повчитися у неймовірних людей, яких зустріне на проекті.

Олександра Касьянова, СТБ.

32-річний шеф-кухар в "Panorama" Єрмаков Владислав з Харкова.

Владислав вперше потрапив на кухню в підлітковому віці.

Вже більше 10 років він працює шеф-кухарем у ресторані "Panorama".

Крім пристрасті до кулінарного мистецтва, Владислав є любителем спорту і активного способу життя.

Єрмаков Владислав, СТБ.

19-річна кондитер ресторану "Чехів" Анастасія Кобиляцька з Харкова.

Анастасія є переможницею в "Мастер.

Кулінарний випускний".

Після проекту дівчина пішла вчитися на кондитера в школу Алена Дюкасса в Парижі.

На даний момент вона працює в ресторані "Чехів" кондитером.

Паралельно навчається в технікумі на технолога і в університеті — на ресторанному бізнесі.

Також Настя бере участь у кулінарних конкурсах, змагається з дорослими і не боїться конкуренції.

Анастасія Кобиляцька, СТБ.

45-річна власниця ресторану в Іспанії Берк Світлана з Києва.

Світлана закінчила іспанську школу ресторанної справи, організовувала перші гастротури.

Пізніше вона подорожувала з кухарями з майстер-класами і працювала в якості перекладача.

В даний момент вона є власницею власного ресторанчика в Іспанії.

Берк Світлана, СТБ.

20-річний су-шеф в ресторані "100 років тому вперед" Брайчук Валентин з Києва.

Валентин з 15-ти років підробляв на кухні.

В даний момент він працює су-шефом в "100 років тому вперед", шеф-кухарем якого є Євген Клопотенко.

Також хлопець працює без вихідних місяцями і присвячує улюбленій справі весь свій час.

Брайчук Валентин, СТБ.

29-річний безробітний Канарян Едуард з Києва.

Едуард обожнює поєднувати, на перший погляд, абсолютно невідповідні один одному продукти і смаки.

Пропрацювавши довгий час шеф-кухарем в різних закладах, він зрозумів, що це не його.

На сьогоднішній день він дуже захоплений локальними кулінарними традиціями різних народів і країн.

Канарян Едуард, СТБ.

21-річний безробітний Цвігун Олександр з Ірпеня.

Олександру подобається скандинавська кухня, але він не являє кулінарне мистецтво без експериментів і нестандартних рішень.

У 19 років він виїхав набиратися досвіду в Польщу, в кращому ресторані міста.

Ближче до кінця роботи хлопець став су-шефом і допомагав навчати новеньких.

Цвігун Олександр, СТБ.

29-річний шеф-кухар в казино Данієлян Давид з Вірменії.

Давид переїхав з Вірменії на запрошення співвітчизника.

Шефствував на багатьох кухнях українських ресторанів.

В основному він спеціалізується на європейської та східної кухні.

У Харкові Давид працював у єврейському ресторані, в Сєвєродонецьку був шефом ресторану у вірменина.

Зараз він повернувся до Вірменії і працює шефом в казино.

Данієлян Давид, СТБ.

28-річна власниця кейтерингової компанії Жигуліна Юлія з Києва.

Юлія продовжує свій кухарський рід, який почався з її бабусі.

Вона відмінно управляється з м'ясом.

У свій час займалася кенді-барами.

На кухні Юлія буває дуже жорстка, але тільки в тому випадку, якщо щось йде не так.

31-річний су-шеф в ресторані "Маяк" Самардак Віктор з Києва.

Віктор після закінчення школи пішов вчитися на кухаря в ПТУ.

Через 2 тижні навчання він влаштувався на практику в кращий ресторан Кривого Рогу.

Віктор добре знайомий з азіатською і європейською кухнями.

Також він чудово почувається і в кондитерському мистецтві.

Свого часу шеф багато працював в європейських ресторанах.

Зараз Віктор працює су-шефом в Олександра Абрамова.

Самардак Віктор, СТБ.

24-річний шеф-кухар у ресторані "Cheffood" Владислав Міцкевич з Києва.

Влад почав захоплюватися кулінарією ще в дитинстві.

У батьків був свій ресторан, де з 8 років Владислав експериментував на кухні.

У "Мастер.

Шеф"-8 Влад дійшов до фіналу.

Після проекту він почав працював бренд-шефом і шефом в трьох ресторанах, дуже багато вчився і працював над собою.

Владислав Міцкевич, СТБ.

31-річний шеф-кухар і співвласник ресторану "Bareo" Чахмахчян Володимир з Одеси.

Володимир почав готувати з 6 років.

Закінчивши школу, він пішов вчитися на кухаря.

Відпрацював понад 20 ресторанах.

Володимир багато подорожує і збирає знання, контакти постачальників, нові техніки та тренди.

Провів 160 днів в Індії.

Весь пережитий досвід він втілює в стінах власного ресторану авторської кухні.

Крім роботи захоплюється дайвінгом, автоспортом, риболовлею.

Чахмахчян Володимир, СТБ.

Шеф у творчій відпустці Цуперяк Анатолій із села Нересниця.

Після закінчення "Мастер.

Шеф"-3 Анатолій поїхав до себе на батьківщину, де його запросили в кращий заклад Закарпаття.

Працював шеф-кухарем в ресторані "Делі".

Потім він перейшов в інший ресторан шефом.

Довго працював у ресторані в Буковелі.

Зараз займається купівлею нерухомості для своєї сім'ї.

Мріє заробити гроші на власний заклад.

Цуперяк Анатолій, СТБ.

19-річний Карпюк Микола з Івано-Франківська.

Микола полюбив кухню ще у 8 класі.

Після школи хлопець вступив на харчового технолога.

Він мріє про власне місце в історії кулінарії.

Хлопцеві подобається європейська, італійська і французька кухні.

На кухні ресторану придумує нові страви.

Микола Карпюк, СТБ.

27-річний Висоцький Максим з Харкова.

Максима вступив до ПТУ на кухаря.

В ході навчання він пішов на практику, після чого працював в суші-барі, кухарем в Італії та інших країнах Європи.

Після цього Максим пішов працювати в харківський ресторан "Panorama", але незабаром вирішив попрацювати кухарем на лайнері.

Висоцький Максим, СТБ.

31-річна майстер практичного мистецтва в кулінарному училищі Гамарник Яна з Богуслав.

Яна понад 7 років викладає в ПТУ.

На кухню "Мастер.

Професіонали"-2 Яна прийшла для того, щоб навчитися передовим технікам і страв, а потім – передати свої знання підростаючим кухарям.

Гамарник Яна, СТБ.

20-річний піццайоло в піцерії "Тісто" Побережник Юрій зі Львова.

Юрій вже довгий час працює в піцерії.

Його спеціальність – неаполітанська піца.

Хлопець готується стати піца-шефом.

Також Юрій готує з самого дитинства.

До роботи в піцерії, він також працював в ресторанах з української, американської і італійською кухнями.

Побережник Юрій, СТБ.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше.

Як повідомляв портал "Знай.

ua", "Мастер.

Шеф" влаштує майже гладіаторські бої.

Також "Знай.

ua" писав, що нової суддею "Мастер.

Професіонали" стала Ольга Мартиновська.

Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
В Париже картину синего цвета продали за 18,4 миллионов евро
Gloss
2025-10-27T15:39:33Z
Самые смешные фото животных в этом году: объявлены финалисты Comedy Wildlife Photography Awards 2025
Gloss
2025-10-27T15:06:35Z
Бренд SKIMS Ким Кардашьян выпустили нижнее белье с имитацией волос разных оттенков
Gloss
2025-10-15T10:30:37Z
Adidas представил коллекцию брендовой одежды для домашних животных
Gloss
2025-10-13T14:39:37Z
Украинский трейлер фильма «День койота»
KinoFilms
2025-11-04T09:18:23Z
Украинский трейлер фильма «Последний викинг» с Мадсом Миккельсеном
KinoFilms
2025-10-31T09:54:24Z
Вышел анимационный трейлер к сценарию будущей полнометражной игровой ленты «Хорт. Первый характерник» по мотивам книги Ольги Навроцкой
KinoFilms
2025-10-27T16:24:21Z
Украинский трейлер фильма ужасов «Старая с..ка»
KinoFilms
2025-10-27T15:45:26Z
Украинский трейлер триллера «Помогите» с Рэйчел МакАдамс
KinoFilms
2025-10-17T18:51:28Z
Украинский трейлер фильма «Гренландия 2: Миграция» с Джерардом Батлером
KinoFilms
2025-10-17T18:27:21Z
Финальный тизер-трейлер фильма «Океан Ельзи: Спостереження шторму»
KinoFilms
2025-10-17T18:03:23Z
Украинский трейлер мультфильма «Космическая принцесса-лесбиянка»
KinoFilms
2025-10-17T17:00:24Z
В Египте открыли самый крупный археологический музей мира, который строился 20 лет
Gloss
2025-11-04T15:00:35Z
Польский альпинист совершил первый в мире лыжный спуск с Эвереста без кислорода
Gloss
2025-11-03T16:36:33Z
Празднование на природе: идеи для любого времени года
Gloss
2025-05-13T06:40:26Z
Вкусная и дешевая намазка к бутербродам на пасху. Не успевала подавать на стол
InfoHome
2025-04-09T16:54:38Z
5 альтернативных видов спорта
Men's Life
2025-03-31T07:33:45Z
16 удивительных мест, которые стоит увидеть своими глазами
Men's Life
2025-02-04T10:24:53Z
Слепому человеку впервые вернули зрение с помощью напечатанной на 3D-принтере роговицы
Gloss
2025-12-04T14:33:50Z
О пользе цитрусовых: апельсин, лимон, грейпфрут, мандарин и лайм
Men's Life
2025-12-03T11:06:22Z
Как избавиться от пищевой зависимости
Men's Life
2025-12-02T12:51:32Z
Bergh Special Products and Alexandra Kutas: when wheelchair spoke guards meet meaning
Elle
2025-12-02T10:48:24Z
Google выпустила нейросеть Nano Banana Pro: сгенерированные изображения не отличаются от фото
Gloss
2025-11-28T14:42:55Z
Умеет мыть посуду и убирать: в США стартовали продажи домашнего робота NEO
Gloss
2025-10-31T13:00:46Z
Nike представила кроссовки Mind, которые стимулируют работу мозга
Gloss
2025-10-28T17:18:38Z
Meet the artist using immersive technologies to transform the boundaries of performance and art
Elle
2025-10-23T14:06:30Z
10 лучших iGaming B2B-компаний в 2025 году
Cineast
2025-10-06T11:24:33Z
Не отличить от мясных: Если рыбные котлеты то только так
InfoHome
2025-05-09T13:09:51Z
Очень вкусный завтрак! Так яйца вы ещё не готовили. Простой и быстрый рецепт на завтрак. Рекомендую!
InfoHome
2025-05-09T13:09:51Z
Мы съели сердечки быстрее, чем шашлык! Вот это да
InfoHome
2025-05-06T10:45:45Z
Самые вкусные сырники из творога без муки, манки, крахмала
InfoHome
2025-05-03T06:57:59Z
Эти фрикадельки тают во рту! Лучший рецепт Фрикаделек с овсяной кашей в мультиварке
InfoHome
2025-05-03T06:55:06Z
Невероятно вкусный ужин для всей семьи. Так готовлю макароны 3 раза в неделю! Очень вкусно и быстро!
InfoHome
2025-05-03T06:55:05Z
Куриные крылышки на сковороде без фритюра за 30 минут
InfoHome
2025-05-02T06:42:59Z
Капуста с яйцами вкуснее мяса! Я готовлю так капусту каждую неделю! Простой и вкусный рецепт капусты
InfoHome
2025-05-02T06:42:58Z
Пирог Яблочный взрыв вкуснее торта, еще один быстрый рецепт вам в копилочку
InfoHome
2025-05-02T06:42:58Z