/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F200%2Fe2baa3ac41e0f71cc92e08c131a5ab7f.jpg)
Кондитер поділився рецептом улюбленого печива Єлизавети ІІ
Королівський кондитер поділився рецептом великоднього печива, яке обожнює Єлизавета ІІ.
Для бісквітної бази:.
350 г звичайної борошна.
5 г соди.
10 г меленого імбиру.
5 г кориці.
125 г несолоного масла.
175 г коричневого цукру.
1 яйце.
60 г золотого сиропу.
Для глазурі:.
2 яєчних білка.
600 г цукрової пудри.
харчовий барвник на ваш вибір.
Готуємо бісквіт:.
• Розігрійте духовку до 170 С.
• Змішайте борошно, соду і спеції в мисці.
• Додайте нарізане кубиками масло і перемішайте до утворення крихти.
• Додайте цукор і розмішайте.
• Додайте яйце і золотий сироп.
• Замісити тісто.
• Розкачайте тісто завтовшки 5 міліметрів і виріжте печиво за допомогою спеціальних формочок.
• Перекладіть печиво на пергамент і запікайте протягом 12-15 хвилин до золотистого кольору.
• Повністю остудіть перед тим, як прикрашати глазур'ю.
Для глазурі:.
• Додайте 1 яєчний білок до 600 г цукрової пудри і збийте до однорідної маси.
о 2:06 PDT.