/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F47c5e7e8a467f6c6ad528211937097f3.jpg)
У Швеції відкриють ресторан «Ніде» зі столиками посеред лісу та поля
Шведська компанія Oddbird готується відкрити ізольований ресторан у природному заповіднику Херінґе, неподалік від Стокгольму.
Назва Nowhere («Ніде») відповідає концепції – столики розташовано окремо один від одного у різних, віддалених локаціях: посеред лісу, поля або на пірсі біля моря.
Столик на двох біля води.
Загалом у ресторані буде шість столиків.
Відкриття заплановане на серпень, а бронювання відкриють 22 червня.
Меблі з перероблених матеріалів створила дизайнерська данська студія The Norrmans.
До їжі подаватимуть безалкогольне вино – саме на його виробництві спеціалізується компанія Oddbird.
Її засновниця Моа Гюрбюзер понад двадцять років працювала соцпрацівницею і сімейною терапевткою, допомагаючи подолати проблеми з алкоголем.
Вона заснувала бренд Oddbird для того, аби змінити соціальні норми, які стосуються алкоголю.
Вважає, що в майбутньому вибір між алкогольним або безалкогольним вином буде таким само буденним, як вибір між кавою з молоком або без.
На відкриття ресторану команду Oddbird підштовхнула пандемія коронавірусу, зокрема, закриття кордонів.
У компанії вважають, що у Швеції є чимало мальовничих і дивовижних місць, таких як заповідник Херінґе.
Намагаючись забезпечити соціальне дистанціювання, ресторани у світі проріджують посадкові місця за допомогою м’яких іграшок, поміщають столики у капсули, облаштовують зони просто неба.
На курортах Туреччини вирішили відмовитися від формату «все включено».