MY.UAСтатьи
Різдвяна випічка — це не складно: 5 простих рецептів до святкового столу
Різдвяна випічка — це не складно: 5 простих рецептів до святкового столу

Різдвяна випічка — це не складно: 5 простих рецептів до святкового столу

Все ще вважаєш, що різдвяна випічка — це не для тебе та надто складно? Тоді ця стаття для тебе.

Ми підготували п’ять простих рецептів різдвяних смаколиків.

Вони такі прості, що справиться кожен, а завдяки секретним інгредієнтам ти отримаєш ідеальний результат!.

Готовим гуся на Новый год: лучшее блюдо для зимних праздников.

Французький різдвяний торт «Поліно».

Ніхто так не знається на солодощах, як французи, тому ми просто не змогли пройти повз рецепт традиційного різдвяного поліна.

Цей торт закохає в себе фанатів шоколаду.

Готуємо разом!.

Курячі яйця – 6 штук.

Пшеничне борошно – 1 склянка.

Цукор – 1 склянка.

Какао темне Dr.

Oetker – 2 ст.

Розпушувач тіста Dr.

Oetker – 1 ч.

Чорний шоколад (80%) – 1 плитка.

Жирні вершки (30%) – 500 мл.

Цукрова пудра – за смаком.

Чорний шоколад (80%) – 1 плитка.

Жирні вершки (30%) – 100 мл.

Цукрова пудра – 2-3 ст.

Вершкове масло – 100 г.

Як приготувати:.

Для приготування бісквіту добре збий цукор та яйця міксером.

Збивай до тих пір, поки суміш не збільшиться в об’ємі.

В окремій ємності змішай просіяне борошно, а також – розпушувач та какао темне від Dr.

Ми рекомендуємо використовувати саме ці інгредієнти, адже вони перевірені досвідом та безліччю домашніх кулінарних шедеврів.

З’єднай борошно та яєчну суміш, добре все перемішай у чаші міксера.

Важливо, щоб швидкість була невеликою.

Отримаєш тісто однорідне, рідкувате.

Духовку розігрій на 180 градусів, а на деко для випікання виклади пергамент.

Рівномірно вилий на деко тісто та відправляй запікатись.

Час – близько 20 хвилин.

Після готовності бісквіту поклади його на чисту тканину так, щоб пергамент був зверху.

Цей крок – надважливий: зніми пергамент з бісквіта, обережно, щоб не пошкодити його.

Не намагайся зняти папір одним рухом, краще – роби це невеликими шматочками.

Сам бісквіт, поки теплий, загорни в рулет разом з рушником і закріпи, щоб не розгорнувся.

Коли бісквіт охолоне до кімнатної температури, переклади його до пакету та відправ у холодильник на добу.

Через добу починаємо готувати начинку.

Шоколадну плитку потрібно подрібнити, а вершки – збити з цукровою пудрою, зовсім трохи, щоб вийшов густий крем.

Бісквіт розгорни, промаж кремом та посип шоколадом.

Знову загорни в рулет, закріпи рушником та сховай до холодильника.

Потім приготуй крем для обмащування різдвяного поліна.

Для цього змішай вершки та цукрову пудру, постав на маленький вогонь.

Розігрівай, але не кип’яти.

Шоколад подрібни, додай до гарячих вершків та доведи до однорідної консистенції.

Якщо крем вийшов надто рідким, додай стабілізатори або трохи борошна.

А якщо надто світлий – додай трошки какао.

Рулет намасти кремом, рівномірно покриваючи бісквіт.

А потім зубочисткою нанеси простий візерунок, щоб отримати текстуру кори дерева та сховай в холодильник вже на великій святковій тарілці.

Наступний етап – це підготовка смаколика перед подачею на стіл.

Прикрась тарілку з рулетом цукровою пудрою, делікатно присипавши згори, а також – ялиновими гілочками, зацукрованими ягідками.

Как встретить Новый год, если ты одна: 6 нескучных идей.

Цей різдвяний десерт дуже популярний в Німеччині, але примхливий у приготуванні.

Хочеш поласувати ароматним штолленом? Тоді приготуй його за нашим рецептом.

Вершкове масло – 250 г.

Цукор – 250 г.

Курячі яйця – 2 шт.

Сир домашній – 250 г.

Пшеничне борошно – 500 г.

Розпушувач для тіста Dr.

Oetker – 2 пачки.

Мелена кориця – 2 ч.

Мускатний горіх – 1 ч.

Мелений сухий імбир – 1 ч.

Мелена гвоздика – 0,5 ч.

Родзинки – 100 г.

Сушена вишня – 50 г.

Цукати – 50 г.

Горішки – 100 г.

Цедра апельсина – 2 шматочки.

Коньяк – для замочування та зберігання виробу.

Вершкове масло (жирне) – 100 г.

Цукрова пудра – 50-70 г.

Як приготувати:.

Сухофрукти та горішки за добу до приготування замочи в коньяку, а потім – трошки обваляй в борошні.

Не використовуй для цієї цілі дешевий коньяк, адже він подарує сухофруктам несмачний, спиртовий аромат, який попсує весь десерт.

Вершкове масло та цукор збий так, щоб вийшла пишна маса.

По черзі додай в неї яйця, добре все перемішай.

Сир перебий за допомогою блендера, а потім додай по ложці у масляну масу.

Збий міксером масу до однорідної консистенції.

Додай перетерту апельсинову цедру, добре перемішай знову.

Окремо змішай борошно, спеції та розпушувач Dr.

Oetker, а потім – додавай по ложці до сирної маси.

Тісто буде готовим, коли майже не буде липнути до рук.

Додай до маси сухофрукти з горішками, перемішай так добре, щоб вони рівномірно розподілились по тісту.

Штоллен запікай при 180 градусах, на це тобі знадобиться близько 50 хвилин.

А потім починаємо прикрашати цукровою пудрою та вершковим маслом.

Верхівку готового штоллена змасти розтопленим вершковим маслом, а потім – щедро присип цукровою пудрою.

Повторюй цей крок декілька разів кожних 20 хвилин.

Готовий штоллен потрібно зберігати в марлі або тканині, просоченій коньяком.

Періодично змочуй алкоголем та слідкуй за температурою: місце зберігання десерту повинно бути прохолодним.

Новогодние напитки: топ-5 рецептов праздничных коктейлей.

Польське печиво «Мазурка».

Ці польські різдвяні ласощі дуже просто готувати, а кожна господиня має свої рецепти.

Ми ділимось класичним.

Улюблені горіхи – 1 стакан.

Родзинки – 1 стакан.

Борошно пшеничне – 1 стакан.

Цукор – 1 стакан.

Курячі яйця – 2 шт.

Розпушувач тіста Dr.

Oetker – 1,5 ч.

Вершкове масло – для змазування форми.

Відділи білки від жовтків.

Білки добряче збий, щоб утворилась густа та пружна маса.

Додай до білків жовтки, знову все змішай.

Борошно змішай з розпушувачем тіста Dr.

Oetker, просій у яєчну масу та перемішай до однорідності.

Попередньо розмочені родзинки додай у тісто, знову перемішай.

Горішки подрібни та додай до миски з тістом, перемішай ще раз, щоб отримати максимально рівномірну масу.

Деко для випічки застели пергаментом та змаж розтопленим вершковим маслом.

Тісто рівно розподіли та запікай 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Готове печиво потрібно порізати невеликими ромбами та квадратами і можна ласувати.

Новогодние напитки: топ-5 рецептов праздничных коктейлей.

Пиріг з мандаринами.

Надто багато мандаринів? Пропонуємо приготувати смачний мандариновий пиріг, який смакує як новорічний настрій.

Борошно пшеничне – 200-250 г.

Цукор – 150 г.

Курячі яйця – 2 шт.

Сметана – 200 г.

Мандарини – 4 шт.

Апельсинова цедра – 3 ч.

Розпушувач тіста Dr.

Oetker – 2 ч.

Вершкове масло – для змазування форми.

Цукор та яйця збий до пишної маси, додай сметану та продовжуй повільно перемішувати.

На цьому етапі можна додати апельсинову цедру.

Борошно перемішай з розпушувачем для тіста Dr.

Oetker, а потім висип до яєчно-цукрової маси.

Тісто добре заміси.

На дно круглої форми виклади пергаментний папір, змаж маслом та виклади тісто.

На нього рівномірно виклади скибочки мандарину та посип стружкою з вершкового масла.

Запікай мандариновий пиріг 30 хвилин, температура – 180 градусів.

Как оригинально украсить дом к Новому году: декор своими руками.

Різдвяне імбирне печиво.

Яке ж Різдво без пряного різдвяного печива з імбиром? Цей класичний рецепт печива ми поєднаємо з глазур’ю та посипками від Dr.

Oetker: прикрась ними свій виріб та здивуй гостей креативним подарунком!.

Цукор – 1 склянка.

Мед рідкий – 3 ст.

Вершкове масло – 100 г.

Борошно пшеничне – 3 склянки.

Курячі яйця – 2 шт.

Сухий імбирний порошок – 1,5 ч.

Розпушувач для тіста Dr.

Oetker – 1 ч.

Для прикрас:.

Глазур з зі смаком білий та темний шоколад Dr.

Oetker – 1 пачка.

Посипка цукрова декоративна «Перли мікс» Dr.

Oetker – 1 пачка.

Посипка цукрова декоративна «Зірочки мікс» Dr.

Oetker – 1 пачка.

Кондитерські мішки.

Мед з’єднай з вершковим маслом кімнатної температури.

Перемішай до однорідного стану.

В іншій ємності перебий яйця та цукор, збивай міксером, поки маса не збільшиться вдвічі.

Змішай обидві суміші, ретельно перемішай.

Додай до маси імбир а також – розпушувач.

Добре перемішай, щоб отримати рівномірну масу.

Потім просій борошно: тісто повинно бути тугим, але не сухим.

Загорни його в харчову плівку, поклади до холодильника на півтори-дві години.

Тісто розкачай товщиною не більше ніж 0,5 см.

Використай різноманітні формочки та трафарети для печива, щоб нарізати тісто.

Печиво випікай близько 15 хвилин при температурі 180 градусів, поки не стане золотистим.

Коли печиво охолоне, приготуй глазур Dr.

Oetker, використовуючи поради на обгортці.

Залий у кондитерські мішки та починай виводити візерунки.

Прикрась цукровою посипкою та дочекайся, коли оздоби висохнуть.

Редакція «Лиза» бажає тобі та твоїй сім’ї смачного та затишного Різдва!.

Поздравления с Новым годом 2021, прикольные картинки в год Быка.

Гороскоп на 2021 год для всех знаков зодиака.

Мнение редакции может не совпадать с мнением автора статьи.

Слава Савельева Автор.

Метки: сладкая выпечка, простая выпечка, праздничная выпечка, выпечка на рождество.

Понравилась статья? Оцените:.

(Пока оценок нет).

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Статьи по теме:.

Рецепты вкусного Рождества: рождественская выпечка разных стран.

Рецепты вкусного Рождества: праздничные маффины для сладкоежек.

Рецепты вкусного Рождества: лучшие пироги для праздника.

Поделиться
Поделиться сюжетом
Источник материала
Мером Нью-Йорка став Зохран Мамдані — один із найбільш обговорюваних політиків року
Хмарочос
2025-11-05T08:34:40Z
Відтепер «сер»: Девід Бекхем отримав титул лицаря від короля Чарльза у Віндзорі
Elle
2025-11-04T21:20:54Z
Демі Мур повертає до трендів культову джинсову сукню з 90-х
Elle
2025-11-04T12:15:28Z
У рейтинг Billboard США вперше потрапила ШІ-артистка
Ukraine Art News
2025-11-04T08:24:28Z
Кендалл Дженнер — королева «голих» образів: згадуємо найвідвертіші сукні моделі, які обговорювали всі
Elle
2025-11-03T22:15:25Z
«Важливо бути готовим до викликів». Інтерв’ю з оперною зіркою Ольгою Кульчинською про творчий шлях і не тільки
Elle
2025-11-03T13:18:27Z
Королева Гелловіну: Гайді Клум приголомшила публіку моторошним образом Медузи з рухливими зміями
Elle
2025-11-01T21:03:26Z
За лаштунками визнання: 8 маловідомих фактів про авторку "Сестер Річинських" Ірину Вільде
Ukraine Art News
2025-10-30T18:00:29Z
Іспанська співачка Rosalía записала новий альбом 13 мовами — серед них українська
Ukraine Art News
2025-10-30T15:51:37Z
Свідки історії: Леся Дзендзелюк про збереження єврейських артефактів у Львівському Фотомузеї
Photo Lviv
2025-11-15T06:06:19Z
«Легендарна поезія нескорених сердець» – музично-поетичний вечір у Львівській філармонії, який варто почути
Photo Lviv
2025-11-15T06:03:16Z
Херсонський краєзнавчий музей до свого 135-річчя відкрив нову банерну виставку «Шляхами вільного степу»
Ukraine Art News
2025-11-15T04:03:21Z
Переможці Хататону 6.0: казки голосом тата, оживлені міста й онлайн-музеї
Ukraine Art News
2025-11-14T19:00:30Z
10 виставок, які варто відвідати у листопаді
Elle
2025-11-13T17:33:22Z
68 оберегів: У Страсбурзі відкрили виставку українських ляльок-мотанок
Ukraine Art News
2025-11-13T15:48:24Z
Après-ski по-українськи: як JUL і ЦУМ Київ локалізували популярну естетику
Elle
2025-11-06T18:00:31Z
У Львів повертається грандіозне шоу — «Арена епатажу»!
Photo Lviv
2025-11-06T06:45:18Z
Відтворення старовинних листівок: Олег Огородник проведе майстер-клас Van Dyke Brown у Львові
Photo Lviv
2025-11-06T06:09:21Z
Малащук і Хімей отримали кураторську премію в Парижі за роботу про викрадених українських дітей
Ukraine Art News
2025-11-13T15:30:30Z
Вийшов тизер української комедії «Любов, секс і вибори» за участю відомої порноакторки
KinoFilms
2025-11-13T14:36:19Z
Дивимося перший тизер-трейлер «Диявол носить Prada 2»
Elle
2025-11-13T12:57:27Z
Дивіться український трейлер анімації «Супер Маріо Галактика в кіно» за участю Капітана Марвел
KinoFilms
2025-11-13T12:18:16Z
Тизер «Диявол носить Прада 2» показує возз'єднання Меріл Стріп та Енн Гетевей
KinoFilms
2025-11-13T11:21:17Z
Режисерка Анна Бурячкова розпочала роботу над ігровим повнометражним фільмом «Gimme Shelter» — екранізацією однойменного роману Ольги Сідоріної-Вілкінс
Cineast
2025-11-06T17:18:35Z
Хто він — найсексуальніший чоловік 2025 року за версією People
Elle
2025-11-06T15:24:26Z
Анджеліна Джолі поділилась враженнями від візиту до України
Ukraine Art News
2025-11-06T15:12:30Z
Прем’єра фільму «Довженко. Легенда українського кіно» відбудеться на кінофестивалі в Таллінні
Ukraine Art News
2025-11-06T14:59:28Z
У Цюриху звели «Дім сокола» — офісну будівлю з триповерховим велопаркінгом за проєктом Калатрави
Хмарочос
2025-11-13T15:09:33Z
Львів активно впроваджує ініціативу «Рух без бар’єрів»
Хмарочос
2025-11-13T12:12:36Z
«Україна Інкогніта» готує фотовиставку про закинуті штольні
Хмарочос
2025-11-05T16:09:52Z
Склади та логістичні хаби переїжджають у центр Парижа у колишні, вже непотрібні паркінги
Хмарочос
2025-11-05T13:33:47Z
Що таке slow travel та у чому його переваги
Elle
2025-11-04T15:21:34Z
У Єгипті відкрили найбільший археологічний музей світу, який будувався 20 років
Gloss
2025-11-04T14:58:03Z
Найкращою готельною мережею Іспанії управляє держава. Так зберегли сотню унікальних пам’яток архітектури
Хмарочос
2025-11-04T10:36:40Z
Хачко, або впливовий караван-баша зі Львова
Photo Lviv
2025-11-04T06:12:38Z
Польський альпініст здійснив перший у світі лижний спуск з Евересту без кисню
Gloss
2025-11-03T16:36:33Z
На аукціоні Sotheby's за $4,4 млн продали діамантову брошку Наполеона
Ukraine Art News
2025-11-14T19:30:25Z
Які компоненти варто шукати в засобах для росту волосся
Elle
2025-11-14T18:12:24Z
Чорна п’ятниця-2025: які знижки пропонують українські fashion-бренди
Elle
2025-11-13T19:00:50Z
Україна на ReBuild Ukraine 2025 відкрила національний павільйон
Ukraine Art News
2025-11-13T17:39:44Z
75 Hard Challenge: в чому небезпека популярного фітнес-челенджу
Elle
2025-11-13T12:09:23Z
Поряд з Філармонією в Києві облаштували інклюзивні паркомісця та велодоріжку
Хмарочос
2025-11-13T11:33:32Z
7 вправ для красивих і підтягнутих рук
Elle
2025-11-06T18:33:42Z
Новим гендиректором ЮНЕСКО став єгиптолог Халед Аль-Анані
Ukraine Art News
2025-11-06T16:54:55Z
Для водіїв-порушників в Україні хочуть ввести систему штрафних балів
Хмарочос
2025-11-06T07:49:12Z
Hyundai Tucson 2024: кросовер, який знаходить баланс між стилем і розумом
Photo Lviv
2025-11-15T05:57:14Z
Словник Collins назвав слово 2025 року
Ukraine Art News
2025-11-06T16:12:34Z
Тустань: Код Карпатської Скелі, або Як 4000 Пазів Відтворили Неіснуючу Фортецю
Photo Lviv
2025-11-05T06:18:53Z
Тютюн 420: універсальність для широкої аудиторії
Cineast
2025-11-03T18:12:47Z
Monobank запустив спільний доступ до вашої картки
Хмарочос
2025-11-03T15:51:37Z
Еволюція кофеїну: Аналіз Найгарячіших Трендових Коктейлів 2025 — Тільки Факти та Інновації
Photo Lviv
2025-11-02T06:12:23Z
Оновлення Windows 11 спричинило збій у "Диспетчері завдань": програма дублюється та перевантажує систему
Ukraine Art News
2025-10-31T19:45:27Z
Хартійські дрони-"вампіри" доставили військовим гарбузокоїни з речами першої необхідності
Ukraine Art News
2025-10-31T17:45:28Z
Зашкварні історії та ексклюзиви: В Україні запустився новий YouTube-канал про шоу-бізнес "Зіркотека"
Ukraine Art News
2025-10-31T15:30:48Z
Готуємо швидку смачну та ефектну страву на Гелловін
Elle
2025-10-31T11:15:32Z
Простий рецепт найсмачнішого гарбузового чизкейка
Elle
2025-10-23T14:36:33Z
Гарбузовий крем-суп: покроковий рецепт топ-страви осені
Elle
2025-10-21T21:33:27Z
Гарячі страви із м’яса для обіду восени
Photo Lviv
2025-10-21T04:57:26Z
Найкорисніший сніданок для краси волосся і шкіри
Elle
2025-09-15T14:39:26Z
Сицилійські роли з баклажанів з рикотою і томатним соусом
Elle
2025-08-19T14:03:36Z
Раціон для довголіття, краси шкіри, здоров'я серця: що таке гарвардський альтернативний індекс здорового харчування
Elle
2025-08-18T13:42:35Z
Смачне детокс-меню для спекотних днів від відомої української нутриціологині
Elle
2025-07-23T11:45:38Z
Простий рецепт найсмачнішої окрошки
Elle
2025-07-16T09:46:20Z