«Прийшов час нам збагачуватись вітамінами, тобто їсти більше сезонних овочів та фруктів.
Раціон має бути різноманітний (як завжди) не лише улюблені полуниці та черешні, а все, що росте в цьому сезоні.
Я на тарілці сьогодні зібрала багато кольорових, сезонних і не тільки рослин, які дарують здоров’я.
Все це класно поєднує смачний густий соус з білої квасолі та яблука.
Таке різноманіття смаків — солодкий, кислий, солений, гіркий, умамі в одній страві, яка задовільняє всі смакові рецептори», — розповідає food-блогер Ганна Пундак.
На тарілці в мене:.
Листя салату.
Болгарський перець.
Спаржа (сира).
Цукіні (сирий).
Броколі (легко варене).
* Звісно ви можете змінювати компоненти на (свій) смак і доступність, соус їх поєднає.⠀.
Для соусу потрібно:.
• 1 яблуко (не дуже солодке, середнього розміру).
• 2 зубчики часнику.
• 300 г вареної білої квасолі.
• 2 ст.
• 2 ст.
• Сік з половини лимону.
• 1 ч.
• 1 ч.
чорного меленого перцю.
• 1 ч.
• 1 ст.
харчових неактивних дріжджів (за бажанням).
Всі складники зблендерувати до однорідної маси.
І зверху цю чудову страву я посипала насінням соняшника та гарбуза, легко полила бальзамічним оцтом і олією.