/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F154%2F861a5ba4ff9003b4ae8ff90b9d0d0a2a.jpg)
Тост із копченою кількою в олії та печеними перцями
Риба – обов’язковий продукт збалансованого раціону, і це не потрібно доводити.
Як і те, що максимально корисними є морські сорти, а найбільше – риба холодних морів.
Найближче до нас – Балтійське море.
Риба, що водиться в ньому, не тільки швидше потрапляє на український стіл завдяки порівняно короткому транспортуванню, а й відрізняється особливою поживністю та користю для здоров’я.
Тост із копченою кількою в олії та печеними перцями.
Пропонуємо рецепт тосту з балтійською кількою від Ольги Мартиновської, переможниці шоу «Мастер.
Шеф» та судді «Мастер.
Професіонали», випускниці школи Le Cordon Bleu.
100 г копченої кільки в олії.
200 г маленьких кольорових солодких перців (або візьміть один великий солодкий перець).
Петрушка.
Чіабата.
Перчики запечіть на фользі в духовці за температури 180°C 15 хв.
Діставши з духовки загорніть їх у фольгу на декілька хвилин – тоді шкірка легше зніматиметься.
Очистіть перці від шкірки, додайте сіль та перець.
Чіабату на гарячій сухій пательні підсмажте з одного боку.
На хрустку сторону щедро викладіть перчики, копчену кільку та полийте олійкою, що лишилася в банці з-під риби.