/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F26e2c1c3d0d25fefecd9b2dcb84e4b00.jpg)
Готуємо піцу з рукколою та овечим сиром
Сьогодні готуємо літню закуску чи основну страву, яка подобається і дітям, і дорослим — піцу з рукколою та овечим сиром. Зайняті дівчата оцінять, що час приготування займає зовсім небагато — всього 20 хвилин. Список продуктів складено на 6 осіб.
Інгредієнти для піци:
• 500 г замороженого тіста для піци
• 200 г овечого сиру
• 100 г руколи
• 6 ст. л. оливкової олії
• сіль перець
Спосіб приготування:
Духовку прогрійте до 240 °С.
Змастіть оливковою олією лист.
Тісто розкотіть у пласт товщиною 1 см і розріжте на 6 прямокутників. Викладіть на лист.
Сир наріжте шматочками та викладіть на тісто. Поперчіть. Запікайте 10-15 хв.
Вийміть із духовки, посипте рукколою, злегка посоліть і поперчіть, збризкайте оливковою олією.
Відразу подайте.
Теги: готуємо вдома, що приготувати вдома, як готувати піцу
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала