Ділюся з вами рецептом маринованих баклажанів з перцем. Ця пікантна кисло-солодка закуска підійде до будь-якої страви. Її можна приготувати у великій кількості та зберігати в холодильнику. Закуска, дійсно, така смачна, що язик проковтнеш! Сміло готуйте та смакуйте!
Інгредієнти
- Баклажани - 1 кг
- Болгарський перець - 1 кг
- Рослинна олія для запікання - 100-150 мл + 50 мл
- Часник - 1 головка
- Петрушка - 2 пучки
Для маринаду:
- Вода - 600 мл
- Кам'яна сіль - 2 ст. л. (з гіркою)
- Цукор - 6 ст. л.
- Оцет 9% - 4 ст. л.
- Рослинна олія - 4 ст. л.
Сохранить в:
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала