Інгредієнти
- 150 г гречаної крупи
- 300 мл води
- Сіль (за смаком)
- 500 г печінки
- 2 цибулі
- 1 морква
- 2 яйця
- Рослинна олія (для смаження)
Приготування
1. Відварюємо гречку у підсоленій воді.
2. Нарізаємо цибулю та моркву. Обсмажуємо на пательні.
3. Пробиваємо в комбайні печінку, гречку та моркву з цибулею.
4. Додаємо яйця, сіль за смаком, чорний перець, за бажанням. Перемішуємо.
5. Обсмажуємо на розігрітій пательні із додаванням рослинної олії. Буквально по 1, аксимум 2 хвилини з кожної сторони, щоб не пересушити.
6. Після викладаємо на тарілку з паперовим рушником.
Сохранить в:
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала