Вітаю Вас дорогі дрізі! Сьогодні хочу показати Вам, як в моїй родині готуються до Святого Вечора. Сподіваюся Вам сподобається, і Ви в коментарях напишите традиції у Вашій родині!
1. Кутя
Інгредієнти
- пшенична крупа
– 400 гр.
-мак – 100 гр.
-мед - за смаком
-узвар – 500 мл.
-родзинки - 150 гр.
2. Узвар
Інгредієнти
-сушені яблука, груші та абрикоси - 1кг. -Вода - 2л.
3. Лінива капуста
Інгредієнти
-капуста – 2 кг.
-Сіль – 1 ст.л.
-цукор – 1 ст.л.
-вода – 1,5л.
-огірки солені
Розсіл з огірків - 1 л.
-часник - 2 зубки
-перець, гірчиця - за смаком
4. Голубці
Інгредієнти
-капуста – 1 шт.
-Картопля - 1 кг.
-гриби – 150гр.
-цибуля - 1 шт.
-морква – 1 шт.
-часник - 2 зубки
-Рослинна олія - 150 гр.
-сіль, перець - за смаком
-вода – 250 мл.
-томатна паста – 1 ст.л.
5. Підлива Нам потрібно:
-зажарка - за смаком
-Борошно - 80 гр.
-Рослинна олія - 100 л.
-сіль, перець - за смаком
-грибний навар – 1л.
6. Оселедець
Як засолити оселедці
Як зробити філе
7. Пироги
Інгредієнти
-вода – 300 мл.
-Борошно - 500-600 гр
-цукор – 1 ст.л.
-Сіль – 2 гр.
-дріжджі – 20 гр.
-Рослинна олія - 100 гр
-сухофрукти – 400 гр.
8. Пампушки
Інгредієнти
-тісто -часник - 3 зубки
-Сіль – 2 гр.
-зелень - за смаком
-масло - 500 мл.
9. Риба
Інгредієнти
-Риба - 1 кг.
-морква – 1 шт.
-цибуля - 1 шт.
-буряк - 1 шт.
-вода – 200мл.
-томатна паста – 1 ст.л.
-Рослинна олія - 200 мл.
-Борошно - 100гр.
-сіль, перець - за смаком
10. Вареники з капустою
11. Вареники з картоплею
12. Вареники з ягодами