Українська кухня представлена великою кількістю різноманітних страв. Великою популярністю користуються вироби з тіста - млинці, вареники та пельмені. Однією з найулюбленіших українських страв вважаються бенедерики. Це трикутні млинці з начинкою, тож сьогодні готуємо бендерики з капустою)
Інгредієнти
Для млинців:
- молоко 500 мл
- окріп 250 гр
- яйця 3 шт
- мука 2 склянки
- сіль 0,5 ч л
- цукор 1 ст л з горкою
- олія 1 ст л
Начинка:
- капуста 1 кг
- томатна паста 1 ст л
- цукор 1 ч л
- сіль, перець
#бендерики #млинцізначинкою #бендерикизкапустою #українськакухня
Сохранить в:
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала