/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F35beafeb97e2dae2945479259c3c8ca3.jpg)
Карпачо з редиски, яловичини та хрону
Сьогодні ми приготуємо дивовижно смачну закуску, яка сподобається і дорослим, і дітям — карпачо з редиски, яловичини та хрону. Це дуже свіжа та водночас ситна страва, яка зробить будь-який буденний стіл особливим.
Інгредієнти:
1 пучок рожевої редиски
200 г сирого яловичого карпачо або ростбіфа, щойно замороженого і нарізаного ультратонкими шматочками
1 лимон
від 4 до 8 чайних ложок пасти з хрону
4 ст. л. оливкової олії
кілька гілочок кінзи
паростки редиски (за бажанням)
сіль і перець
Приготування:
Почистити редиску.
Розкласти яловиче карпачо на 4 тарілки.
Нарізати редиску тонкими скибочками та викласти розеткою на яловичину.
Вичавити лимон і розвести хрін з соком та оливковою олією в мисці. Додати сіль та перець до смаку.
Рівномірно розподілити цю суміш по чотирьох тарілках. Посипте паростками та гілочками кінзи.