/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2Fee1917a7509ad26ff544b76442c64699.jpg)
Лінгвіні з кедровими горішками та песто з редису
Сьогодні ми приготуємо страву, яка стане вашою коронною та викличе бурю емоцій у ваших близьких. Лінгвіні з кедровими горішками та песто з редису стануть дивовижною вечерею, яку непогано поєднувати з келихом червоного сухого вина. Лайфхак для приготування: підсмажте кедрові горішки протягом 4 хвилин на сковороді без жиру, щоб вони розкрили свій аромат і надали песто ще більше смаку.
Інгредієнти:
500 г лінгвіні
верхівки 2 пучків редиски
2 зубчики часнику
150 г сиру пармезан для песто та 50 г для заправки
100 г кедрових горіхів та 50 г для заправки
4 ст. л. оливкової олії
100 г хлібних крутонів та 50 г для заправки
сіль та перець до смаку
Приготування:
Відваріть лінгвіні відповідно до інструкцій на упаковці.
Промийте редис під холодною водою і просушіть у салатниці.
Покладіть часник, пармезан, кедрові горішки та грінки в блендер і увімкніть його. Коли ці інгредієнти наполовину змішаються, додайте редис, оливкову олію, сіль та перець. Знову збийте блендером до одержання трохи комкуватої пасти.
Злийте воду з пасти. Додайте песто, тертий пармезан, що залишився, кедрові горішки і грінки, що залишилися. Добре перемішайте. Готово!