Це дуже смачно, хоча і достатньо економно. Переконливо раджу приготувати!
ПРИГОТУВАННЯ:
Нарізану цибулю і натерту моркву обсмажити на олії до м'якості. Приправити сіллю та перцем.
Сметану перемішати з гірчицею.
Рибу розібрати на філе, ретельно вийнявши усі кісточки. Нарізати на шматочки довжиною 7-8 см.
Лаваш розрізати на прямокутники розміром 15х20 см.
Змастити лаваш з однієї сторони сметанною сумішшю. На середину кожного прямокутника викласти столову ложку овочевої начинки. Згори — шматок риби. Змастити рибу столовою ложкою сметанної суміші. Загорнути конвертом.
Викласти конверти у форму для запікання, застелену пергаментом. Змастити згори рештками сметанної суміші. Запікати за температури 180*С 25 хвилин.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала