Смачний цікавий сезонний суп.
ПРИГОТУВАННЯ:
Помиті ребра розрізати порційно, викласти у каструлю з холодною водою, довести до кипіння, зняти піну і на мінімальному вогні варити до готовності м'яса.
Докласти почищену і нарізану картоплю, готувати 10-12 хвилин.
Почищені і нарізані моркву та цибулю спасерувати на олії.
Промиту кропиву відварити 2-3 хвилини у киплячій воді, відтиснути і нарізати смужками разом зі щавлем.
До картоплі докласти спасеровані овочі, кропиву, щавель. Готувати 5-6 хвилин.
Докласти почищений і пропущений через прес часник. Зняти з вогню і залишити під кришкою на 5 хвилин.
Подавати з вареними яйцями і нарізаною петрушкою.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала