MY.UAСтатті
Таро-прогноз на тиждень з 6 по 12 листопада
Таро-прогноз на тиждень з 6 по 12 листопада

Таро-прогноз на тиждень з 6 по 12 листопада

Що приготував Всесвіт для тебе та твоїх друзів на наступний тиждень? Розкажуть карти таро! Читай статтю повністю, або клікай на свій знак зодіаку у змісті нижче, й зазирни в майбутнє!

Зміст статті:

  • Загальний огляд тижня по картах таро
  • Овен
  • Телець
  • Близнюки
  • Рак
  • Лев
  • Діва
  • Терези
  • Скорпіон
  • Стрілець
  • Козоріг
  • Водолій
  • Риби

Загальний огляд тижня по картах таро: з 6 до 12 листопада

Спочатку, по традиції, загальний огляд тижня на картах таро. Ми вже розклали карти й готові розповісти, чого очікувати від наступного тижня, та як здійснити всі твої мрії.

Енергія тижня (Місяць)

Речі не такі, якими здаються, на перший погляд. Старший аркан Місяць попереджає, що цього тижня тебе може підстерігати обман, розчарування, помилки та тривоги. Можливо, хтось у твоєму оточенні — особистому чи професійному — не такий простий, як ти думаєш. Цей тиждень стане по-справжньому часом для розумових ігор. А ще варто звернути уваги на свої сни. Ймовірно, Всесвіт намагається щось тобі сказати, і посилає таємні, містичні знаки. Будь дуже уважна, і не роби дурниць, не подумавши сім разів.

До чого варто йти (Лицар Кубків)

Цей тиждень не лише містичний, але й пронизаний романтикою. Лицар Кубків, пристрасний, чуттєвий та романтичний персонаж колоди таро, рекомендує звернути увагу на саме ці почуття. Можливо, тобі не вистачає романтики в житті. А можливо стосунки з партнером дещо притихли й перестали бути такими захопливими. Тут треба задуматись і попрацювати.

Чого слід уникати (Імператриця)

Бездіяльність та відсутність концентрації, нерішучість, надмірна тривожність та невірність — це те, чого варто уникнути цього тижня. Якщо ти занедбала себе, дозволила іншим сісти тобі на голову та звісити ніжки, час струсити їх геть! На голові королеви має бути корона, а не паразити, які присмоктались до її енергії.

Порада карт таро на тиждень (Королева Мечів)

Потрібно думати та відчувати, як відчуває ця вольова придворна карта таро. Перше та головне її правило — бути абсолютно чесною. Як з собою, так і з усіма. Королева Мечів не розмінюється на делулу-поведінку, не намагається обдурити себе і не дозволяє іншим цього робити. Варто вибудовувати чітке розуміння того, що відбувається, переконуватись, що тебе не обдурюють і не обводять навколо пальця.

Розклад таро на тиждень – знак Овен

Карти тижня: Двійка Мечів + Смерть

На тебе цього тижня очікують значні зміни та перетворення, які вимагають прийняття важких рішень. Ти можеш відчувати, що застрягла на місці, коли ці зміни почнуться, навіть можеш відчути, що паралізована і не знаєш, що робити. З усім тим, Всесвіт закликає вийти з паралічу й вжити заходів, навіть якщо це означає відмовитись від значного та зручного, вийти з зони комфорту, в якій ти перебувала роками. Можливо цього тижня тобі доведеться відпустити свої емоції, прийняти рішення з ясним та об’єктивним розумом. Комбінація цих двох арканів говорить про те, що варто довіритись процесу змін, а також інтуїції: вони проведуть тебе через непростий період змін та переходу від одного стану до іншого.

Розклад таро на тиждень — знак Телець

Карти тижня: Четвірка Кубків + Вісімка Кубків

Для тебе настав час самоаналізу та роздумів. Комбінація цих двох арканів вказує на те, що ти, ймовірно, застрягла в поточних обставинах, відчуваєш невпевненість в тому, які кроки варто зробити далі, та чи варто взагалі їх робити. Однак радісна новина є — ти готова відкинути в сторону те, що більше не приносить користі та задоволення. Інколи потрібно ризикнути й вирушити в невідоме, спробувати щось нове або навіть наважитись на важливий крок, щоб нарешті відшукати те, чого ти завжди потребувала.

Розклад таро на тиждень – знак Близнюки

Карти тижня: Лицар Мечів + Шістка Кубків

Цього тижня на тебе чекають дуже цікаві події, під час яких необхідно проявити баланс між діями та емоціями. Шістка Кубків — це аркан, який говорить про сентиментальність, ностальгію, а от Лицар Мечів — навпаки, буде тягнути до швидкого та різкого мислення, наполегливості, поглядів у майбутнє. Ну, тобі з таким знаком зодіаку не в новинку дуалізм, чи не так? Карти таро рекомендують збалансувати свої емоційні реакції гострим розумом та логікою, рішучістю. Внутрішні конфлікти та дилеми цього тижня будуть закриватись набагато швидше, ніж ти очікувала. Але будь уважна. Цього тижня ти розриватимешся між бажанням повернутись до простіших часів та відчуттям необхідності рухатись вперед, досягати прогресу. Вирішення цієї дилеми принесе нову ясність, розуміння майбутнього, подарує готовність рухатись і діяти для досягнення своїх цілей. Користуйся досвідом минулого, але роби це для свого майбутнього.

Розклад таро на тиждень – знак Рак

Карти тижня: Верховна Жриця + Четвірка Жезлів

Всесвіт посилає тобі дуже важливу звістку! Ти повинна довіряти своїй інтуїції цього тижня, слухати внутрішній голос, щоб досягти щастя та задоволення, виконати всі свої найпотаємніші бажання. Поміркуй та використай свої внутрішні знання цього тижня, а також зосередься на побудові для себе гармонійного та радісного середовища. Інтуїція підкаже, які люди заважають в цьому і не дають розслабитись в мирі та спокої. Ймовірно цього тижня на тебе чекає відзначення важливої віхи у твоєму особистісному та духовному шляху, це варто відсвяткувати та подякувати Всесвіту за благословення у житті. Насолоджуйся моментом!

Розклад таро на тиждень – знак Лев

Карти тижня: Король Кубків + Закохані

На тебе цього тижня чекає гармонійний та емоційний союз, міцне партнерство. Карти таро говорять, що важливо використати свою емоційну зрілість для мудрого вибору та прийняття важливих рішень. Окрім цього важливо цього тижня в усьому підтримувати баланс, особливо в стосунках з коханою людиною. Чудовий тиждень для побачень, створення сім’ї або просто початку нових стосунків. Ти будеш в рівновазі цього тижня, а рівновага сприятиме зростанню та приємним моментам.

Розклад таро на тиждень – знак Діва

Карти тижня: Четвірка Мечів + Паж Жезлів

Цього тижня на тебе чекає потужний перехідний період. Варто витратити час на самоаналіз, споглядання, відпочинок. Обміркуй попередній досвід та подумай про нові можливості, які на тебе чекатимуть вже скоро. Перед тим, як починати новий проєкт, варто відпочити, а ентузіазм дослідника має бути врівноважений обережністю. Звісно, тобі хочеться негайно кинутись у нові можливості, взятись за новий проєкт або ідею, вчепитись в неї зубами й не відпускати, але важливо зберігати рівновагу та спокій, перегрупуватись та зцілитись після попередніх подій та пригод.

Розклад таро на тиждень — знак Терези

Карти тижня: Шістка Жезлів + Десятка Жезлів

Ти переживатимеш як фантастичні злети, так і падіння. З одного боку в тебе випадає Шістка Жезлів, яка вказує, що ти вже домоглась значного успіху в котрійсь зі сфер твого життя, отримала визнання, а може навіть і перебуваєш в центрі уваги всіх навколо. Але Десятка Жезлів з іншого боку каже, що на тебе чекає тягар відповідальності, багато роботи попереду. Ти можеш відчувати тиск на себе, вимоги тримати марку. Ніколи не пізно попросити про допомогу, не варто тягнути все на своєму горбі, бо так можна вигоріти.

Розклад таро на тиждень – знак Скорпіон

Карти тижня: Королева Пентаклів + Трійка Пентаклів

Ця потужна комбінація карт таро має дуже глибоке значення, і пророчить тобі неймовірний успіх цього тижня! Цього тижня в тебе є всі шанси отримати жаданий матеріальний успіх, процвітання, зростання. На тебе чекає продуктивне партнерство між двома особами або організаціями, потужні та класні колаборації. При цьому кожна сторона привносить унікальні навички та сильні сторони, що робить союз потужним та продуктивним. Звісно ж, чудовий тиждень для того, щоб займатись питаннями фінансової безпеки, стабільності, а ще — навчатись фінансової грамотності.

Розклад таро на тиждень – знак Стрілець

Карти тижня: Імператор + Король Пентаклів

Ого, Стрілець! Оце так комбінація тобі випала! Поєднання старшого аркана Імператора та молодшого придворного аркана Короля Пентаклів — це вайби грошей та влади, стабільності, структурованості, авторитету. Ти будеш чудово контролювати свої фінанси, матимеш сили та розум для складання чітких планів, які допоможуть досягнути фінансових цілей. Це поєднання також вказує на те, що цього тижня варто зосередитись на набутті навичок фінансової грамотності, поглибленні знань про інвестування та збагачення. Тобі відкриються нові ідеї та можливості, які допоможуть збільшити статки та процвітати фінансово. Став фінансові цілі та сміливо йди до них! У тебе все вийде!

Розклад таро на тиждень – знак Козеріг

Карти тижня: Сонце + Колесо Фортуни

Схоже, найбільшим щасливчиком цього тижня виявишся саме ти! У твоєму житті настає неймовірний, проривний момент, який веде до хорошого результату. Ти наполегливо працювала, щоб досягти певної мети, здолала море перешкод, і тепер нарешті не за горами успіх та радість. Окрім цього на тебе може чекати період трансформації на краще, особистісного зростання. Ти можеш відчути, що заволоділа новою ясністю, розумінням навколишнього світу. Хороші речі приходять для тих, хто добре працює та старанно йде назустріч своїм цілям, не забувай про це, і сама будь ковалем свого щастя.

Розклад таро на тиждень – знак Водолій

Карти тижня: Чарівник + П’ятірка Жезлів

У твоєму житті досі присутній незакритий гештальт — конфлікт (внутрішній чи зовнішній), чи сварка, які блокують твій прогрес. У тебе є потенціал, щоб подолати цей конфлікт та перешкоду, але П’ятірка Жезлів вказує, що спочатку потрібно піднятись над цими перешкодами та добряче їх оглянути. Використовуй внутрішню силу та креативність, вони дозволять знайти нові, несподівані шляхи до розв’язання проблем та досягнення мети. Успіх — це не завжди всіх розкидати й бути вище за всіх. Інколи успіх — це відчувати себе комфортно та не мати мук совісті.

Розклад таро на тиждень — знак Риби

Карти тижня: Король Жезлів + Десятка Кубків

Карти кажуть, що тобі може не вистачати справжнього щастя та задоволення в житті, і підказують, що шлях до них відкривається через сміливість, амбітність, творчий підхід. Важливо приділяти увагу стосункам, емоційно себе задовольняти за допомогою зустрічей з любими тобі людьми або за допомогою цікавих занять. Створи собі кайф цього тижня, зосередься на підтримці міцних, значущих стосунків з оточенням і відчуєш, що тобі класно.

Якщо тобі сподобався наш прогноз таро на тиждень, не забудь поділитись ним у соціальних мережах та підпишись на наші.




Мнение редакции может не совпадать с мнением автора статьи.

Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Ольга Бачинська – “найрозумніша жінка Галичини”
Photo Lviv
2024-09-20T05:12:29Z
Vivat видасть мемуари Камали Гарріс
Ukraine Art News
2024-09-19T09:46:03Z
Польська дизайнерка, що поєднала давні ремісничі традиції та сучасний fashion: історія Магди Бутрим
Elle
2024-09-17T09:24:52Z
Відео дня: «Океан Ельзи» презентували особливу для Святослава Вакарчука пісню «Мукачево»
Elle
2024-09-17T09:00:47Z
Венсан Кассель стане батьком вчетверте
Elle
2024-09-16T11:46:43Z
54 роки “Червоній руті”. Пісня, що стала неофіційним гімном України
Photo Lviv
2024-09-13T05:12:32Z
Стінг та Снуп Догг записують спільну пісню, яку випустять у листопаді
Ukraine Art News
2024-09-10T12:00:57Z
Ув'язненому в США продюсеру Гарві Вайнштейну терміново провели операцію на серці
Ukraine Art News
2024-09-10T03:15:48Z
Кейт Міддлтон поділилася новинами про своє одужання
Elle
2024-09-09T22:21:38Z
Ігор Закус в Львівській філармонії презентує новий альбом
Photo Lviv
2024-09-20T05:06:26Z
Шевченківська премія розпочала приймання заявок на 2025 рік
Ukraine Art News
2024-09-19T21:33:48Z
Вибір тижня: формуємо осінній гардероб з новими колекціями українських брендів
Elle
2024-09-19T19:25:00Z
"Океан Ельзи" презентував кліп на нову пісню "Мукачево"
Ukraine Art News
2024-09-19T18:03:53Z
«Київська камерата» презентує твори українських композиторів в Національній філармонії України
Ukraine Art News
2024-09-19T18:03:49Z
Букерівська премія - 2024 оголосила короткий список: уперше у ньому 5 жінок і 1 чоловік
Ukraine Art News
2024-09-19T18:01:02Z
Євробачення-2025: стартував прийом заявок на участь у Нацвідборі
Ukraine Art News
2024-09-19T18:01:01Z
«Ніч в Університеті» випустили нову театралізовану екскурсію, присвячену Розстріляному Відродженню
Ukraine Art News
2024-09-19T17:58:24Z
Один з найвідоміших у світі бандуристів дасть концерт в Анкарі
Ukraine Art News
2024-09-19T17:58:20Z
Шварценеггер отримає ступінь Почесного доктора за боротьбу зі змінами клімату
Ukraine Art News
2024-09-19T22:30:41Z
«Бріджертони»: нова фотосесія представляє Бенедикта та Софі, головних героїв 4-го сезону
KinoFilms
2024-09-19T20:54:25Z
Хоакін Фенікс та Леді Ґаґа цілуються у новій сцені фільму «Джокер: Божевілля на двох»
KinoFilms
2024-09-19T18:39:25Z
Зеленський: Хочу подякувати всім, хто мовою кіно дає світові правдиве знання про цей час
Ukraine Art News
2024-09-19T17:58:23Z
Танос і Тиріон Ланністер стають братами у трейлері комедії «Брати»
KinoFilms
2024-09-19T17:57:33Z
FILM.UA Group випустили трейлер фільму «БожеВільні» про радянську каральну психіатрію
Gloss
2024-09-19T12:24:43Z
Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» оголосив дати проведення, представив нову айдентику та учасників Національного повнометражного конкурсу
Cineast
2024-09-18T23:21:54Z
«Мікі 17»: український трейлер наукової фантастики з Робертом Паттінсоном і Марком Руффало
KinoFilms
2024-09-18T17:15:32Z
Подорож автом по Галичині 1936 року. Частина третя
Photo Lviv
2024-09-19T05:12:29Z
Афіни заборонять здавати туристам нові квартири та піднімуть збір уп’ятеро
Хмарочос
2024-09-18T09:50:35Z
Коротка історія Самбора ілюстрована поштівками початку ХХ століття
Photo Lviv
2024-09-18T05:12:24Z
Романтичний вікенд у Карпатах: оригінальні ідеї для закоханих
Photo Lviv
2024-09-18T04:57:28Z
На Подолі створюють новий громадський сад із городом. Як долучитися?
Хмарочос
2024-09-17T09:28:16Z
Косів та його мешканці на фото 1930-х років
Photo Lviv
2024-09-16T05:12:29Z
Yaremche Club Hotel: як відпочити тілом і душею серед Карпат
Elle
2024-09-13T14:31:09Z
На київському ДВРЗ між трамайними коліями постелили газон
Хмарочос
2024-09-13T09:19:08Z
На Либідській площі встановили пам’ятник жертвам геноциду кримських татар
Хмарочос
2024-09-12T09:49:09Z
Енергетики показали киянам зруйноване росіянами обладнання ТЕС
Хмарочос
2024-09-20T05:19:00Z
Дивіться рейтинг найкращих шкіл Києва за результатами НМТ
Хмарочос
2024-09-20T05:04:27Z
На Львівщині перейменували ще 10 населених пунктів
Photo Lviv
2024-09-20T05:03:22Z
Секрети приготування смачної веганської піци
Photo Lviv
2024-09-20T04:57:23Z
У час війни за ідентичність економимо на культурі
Ukraine Art News
2024-09-19T18:45:43Z
"Реал Мадрид" скасував усі концерти на своєму стадіоні через скарги на шум після шоу Тейлор Свіфт та Karol G
Ukraine Art News
2024-09-19T18:03:57Z
Історії хоробрих: до 9-ї річниці створення "Едельвейси" презентують книгу про 53 воїнів бригади
Ukraine Art News
2024-09-19T18:03:56Z
У Києві відбудеться вечір сучасних балетів від постановника Раду Поклітару
Ukraine Art News
2024-09-19T18:03:42Z
У Великій Британії зняли два звинувачення з Гарві Вайнштейна, жінки висловили розчарування
Ukraine Art News
2024-09-19T18:01:06Z
Ціна S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl у Steam може зрости
Overclockers
2024-09-20T04:21:50Z
Dead Rising Deluxe Remaster отримує хороші відгуки від критиків та гравців
Overclockers
2024-09-19T11:55:16Z
Процесори Intel Lunar Lake значно виграють за часом автономної роботи в Apple M3 і M2
Overclockers
2024-09-19T09:14:06Z
Fractal Design представляє компактний корпус Era 2 з дерев'яною верхньою панеллю
Overclockers
2024-09-19T08:28:19Z
Утиліта CPU-Z готова до релізу молодших Intel Core Ultra 5 для настільних ПК
Overclockers
2024-09-19T08:05:58Z
Intel і AMD готують «рефреш» мобільних процесорів у формі лінійок Core 200 і Ryzen 200
Overclockers
2024-09-19T07:21:00Z
Відеокарта ASUS Prime GeForce RTX 4070 Ti Super відповідає вимогам Nvidia SFF-Ready
Overclockers
2024-09-19T06:47:43Z
Нові подробиці наступної Battlefield
Overclockers
2024-09-19T06:17:43Z
Сьогодні God of War Ragnarök виходить на PC
Overclockers
2024-09-19T05:16:43Z
Сезонний десерт: хрустка та ароматна сливова галета
Elle
2024-09-19T07:32:19Z
Ідеальний соус до будь-яких страв: чатні з помідорів
Elle
2024-09-17T16:04:06Z
Від Бенедикта до шакшуки: 7 смачних способів приготування яєць
Elle
2024-09-13T11:13:30Z
Фетучіні зі шпинатом і сиром горгондзола
Elle
2024-08-30T13:09:44Z
Готуємо рататуй: елементарний рецепт
Elle
2024-08-29T13:21:51Z
Рецепт легендарного сливового пирога з New York Times
Elle
2024-08-27T10:55:13Z
Яблучний пиріг з яблуком, мигдалем і ромом
Elle
2024-08-16T14:49:09Z
Літній пиріг із ягодами та кедровими горішками
Elle
2024-08-09T10:46:05Z
Елементарний рецепт слабосолоного лосося
Elle
2024-08-07T12:18:44Z