Івано-Франківськ віднедавна називають одним із найважливіших гастрономічних центрів України. Так, нещодавно у приміщенні ревіталізованого заводу Промприлад відкрили перший на заході України фудмаркет.
У вересні в одному з нових мікрорайонів відкрився ресторан гуцульської кухні «Кочерга». Його назва — це також і прізвище власників, повідомляє PostEat.
У меню є такі страви:
- Деруни з грибами у горщику — 120 гривень
- Банош — 110 гривень
- Верховинська кулеша з фореллю — 85 гривень
- Запечені вареники з бринзою — 120 гривень
- Гуцульський борщ із копченим м’ясом — 120 гривень
- Полонинська котлета «Довбуш» — 195 гривень
- Голубці «за рецептом Василини» — 130 гривень
- Солодкі парові вареники — 90 гривень
- Карпатський чай — 35 гривень
Заклад розташовано на вулиці Семена Височана 18, корпус 40. Це територія ЖК «Містечко Центральне». На сторінці ресторану є відео з інструкціями, як його знайти.
«Кочерга» працює з 9:00-22:00, у вихідні дні відчиняється дещо пізніше — о 12:00.
Коментарі:
Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала