MY.UAСтатті
Як зміцнити імунітет взимку: корисні та смачні продукти від “Грінвіль”
Як зміцнити імунітет взимку: корисні та смачні продукти від “Грінвіль”

Як зміцнити імунітет взимку: корисні та смачні продукти від “Грінвіль”

Хочете підтримати свою імунну систему смачною і корисною їжею, але не витрачати багато часу на готування? «Грінвіль» від «Ніжинського консервного заводу» – це овочеві рішення на будь-який смак, адже це понад 50 видів квашених та солоних овочів, салатів, у тому числі, по-корейськи, а також варені та свіжі овочі у вакуумному пакуванні. Взимку наш імунітет потребує підтримки і продукція «Грінвіль» для цього може бути надзвичайно корисною. У чому ж її користь?

Як овочеві рішення «Грінвіль» зміцнюють імунітет? 

В топі асортименту «Грінвіль» — ферментовані, інакше кажучи, квашені продукти та соління. Нагадаємо, що ферментація – це те саме, що і бродіння. Людство здавна  використовує цю техніку для приготування та зберігання їжі та напоїв. В процесі ферментації мікроорганізми — бактерії, дріжджі, перетворюють цукор і крохмаль та інші сполуки на спирт чи органічні кислоти. Вони діють як природні консерванти та надають ферментованим продуктам впізнаваного смаку та аромату. 

Існує природне та штучне бродіння. При природному процес ферментації ініціюють мікроорганізми, що природно присутні в продуктах харчування та навколишньому середовищі. Приготування квашеної капусти — яскравий приклад такого виду бродіння. При штучному — використовують спеціальну закваску, як це буває при виготовленні йогуртів.

Цікаво, що ферментовані продукти можуть бути ще більш поживними, ніж їх свіжі варіанти. Чим же вони корисні для імунітету? Справа в тім, що одним з найважливіших органів для імунітету є кишківник, точніше, бактерії, які в ньому живуть. У ферментованих продуктах, тобто в тих, що пройшли процес молочнокислого бродіння, міститься багато пробіотиків, які позитивно впливають на мікробіом кишківника, а отже, вони допомагають зміцнити імунну систему, знизити ризики виникнення інфекцій. Також багато ферментованих продуктів містять вітамін С, цинк і залізо, що теж працює на зміцнення імунної системи.

Овочеві соління «Грінвіль» готують із необроблених сирих овочів. Це дає змогу максимально зберегти природну кількість вітамінів, мінералів і мікроелементів у готовій страві. Найкращий представник ферментованих продуктів — квашена капуста. Це справжній суперфуд. У ній міститься 220 штамів корисних бактерій, які поліпшують травлення, допомагають нормалізувати вагу тіла і, звісно, підтримати імунну систему. Щодо вітаміну С, то його кількість у цій хрумкій страві може коливатися від 20,1 до 256 мг на 100 грамів (добова норма дорослого — 70-90 мг). Квашену капусту «Грінвіль»  виробляють, використовуючи природний традиційний спосіб бродіння, коли капуста просто пересипається сіллю, а далі – природна магія. І не оцет, а саме молочнокислі бактерії забезпечують ту саму характерну кислинку. Тож обирайте з асортименту «Грінвіль», що вам до душі: квашена капуста з морквою чи з журавлиною, з солоними огірочками чи з білим хріном.

Солоні помідори та огірки

Солоні огірки та помідори трохи поступаються своєю користю квашеній капусті у справі зміцнення імунітету, але і капуста не може повторити їхні корисні властивості, смак та аромат. У складі солоних томатів, наприклад, є лікопін — антиоксидант, котрий бореться з вільними радикалами, а відтак захищає клітини від пошкоджень. Солоні огірки є потужним джерелом вітаміну К, важливого для здоров’я кісток. Солоні огірки та помідори «Грінвіль» також виготовляються за допомогою природного способу бродіння. Свіжі овочі заливають розсолом і залишають на ферментацію. Отже, вони також надзвичайно корисні та потрібні для здоров’я овочі.

Якщо ви дбаєте про своє здоров’я і хочете солити та квасити овочі вдома, то з безпекових міркувань завжди робіть все чітко за рецептом. Адже неправильний час бродіння, невірна температура або нестерильні устаткування чи посуд можуть зіпсувати продукт та зробити його небезпечним для вживання.

Смачні та корисні закуски «Грінвіль» для зміцнення імунітету взимку

У асортименті «Грінвіль» є ще багато смачних та корисних овочевих рішень, які допомагають підтримувати організм взимку, економити час та урізноманітнювати ваш раціон.

Салати по-корейськи та інші овочеві салати

Гостренькі, соковиті та ароматні салати з моркви, буряка, баклажанів та капусти — надзвичайно популярні  серед українців. Салати по-корейськи від «Грінвіль» приготовані зі свіжих відбірних овочів, що дозволяє зберігати їх користь. 

Морква містить бета-каротин, який в організмі перетворюється на вітамін A. Він важливий не лише для наших очей, а й для слизових оболонок, які є бар'єром для бактерій та вірусів. 

Буряк містить антиоксиданти беталаїни, які мають антимікробну, противірусну та протизапальну дію, а ще селен та вітамін С, що надзвичайно важливі для роботи імунної системи.

У «Грінвіль» величезний набір салатів по-корейськи: морква у різних варіаціях (з кунжутом, перцем, селерою), баклажани з морквою, салат з баклажанів, перцю та моркви, капуста «Пелюстка» і надзвичайно смачний буряк по-корейськи. Радимо також спробувати більш традиційні салати: салат з білокачанної капусти з перцем, мариновану капусту з морквою та хріном, салат з зелених солоних томатів в аджиці.

Морська капуста

Мало калорій, багато йоду, якого дуже потребує наша щитовидна залоза, та чимало антиоксидантів, зокрема вітамінів А, С і Е — навіть такої короткої характеристики морської капусти достатньо для того, щоб зробити вибір на її користь. «Грінвіль» пропонує  асортимент салатів з морської капусти: класичну, з морквою по-корейськи, з морквою та селерою — дуже цінним овочем, який містить велику кількість антиоксидантів і також  надзвичайно корисний для здоров’я.

Варені та сирі овочі

У асортименті «Грінвіль» є дуже цікаві рішення для тих, хто готує самостійно, але прагне робити все максимально швидко. 

Варений буряк – справжня знахідка для усіх, хто  не хоче витрачати купу часу та дбає про здоров’я своєї родини. Варений буряк від «Грінвіль» – насправді не варений. Він приготований на пару за високих температур і тиску в автоклаві. При такій обробці максимально зберігається користь овочів, а вакуумне пакування захищає від впливу зовнішнього середовища, що дозволяє зберігати продукти тривалий час. Завдяки цьому рішенню, господині не мають ніякого клопоту з очищенням овочів, миттям, а також, з брудом та запахом від варіння.

І до речі, «Грінвіль» дуже прискіпливий до вибору овочів — використовує лише особливі смачні сорти.

ТМ «Грінвіль» пропонує свіжу картоплю, моркву та борщовий набір. Миті та очищені, цілі або різані, обов’язково у зручному пакуванні – відкрив і готуй.  

Отже, соління, овочеві салати, варені та свіжі овочі від «Грінвіль» – ідеальні овочеві рішення на будь-який смак для підтримки здоров’я та зміцнення імунітету, тому що: 

  • всі продукти «Грінвіль» виготовлені з якісної української сировини;
  • на заводі використовуються традиційні технології та рецептури, у тому числі, спосіб натурального бродіння;
  • великий асортимент дозволяє обрати продукцію на свій смак;
  • уся продукція проходить ретельний лабораторний контроль;
  • закрите пакування продукції «Грінвіль» захищає її від впливу зовнішнього середовища;
  • продукція «Грінвіль» економить час, проведений на кухні.

Продукція «Грінвіль» перевірена роками та серцями багатьох українців, тому можна сміливо стверджувати, що їй можна довіряти! Бренд «Грінвіль» рекомендує: «Бережіть себе, обирайте безкомпромісну якість та відмінний смак і будьте здорові!».

Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Linkin Park возвращается с новой вокалисткой спустя 7 лет после смерти фронтмена
Gloss
2024-09-06T15:22:47Z
Мадонна отметила свой 66-й день рождения в шляпе от украинского бренда
Gloss
2024-08-28T12:00:55Z
Анонимная певица Klavdia Petrivna впервые показала свое лицо в новом клипе с группой Tvorchi
Gloss
2024-08-23T15:52:15Z
Первая среди украинских звезд: Светлана Лобода спела для Грэмми
Gloss
2024-08-20T13:43:04Z
Лариса Долина заявила, что стала жертвой мошенников из Украины: артистка потеряла почти 2 миллиона долларов
Gloss
2024-08-13T15:51:51Z
61-летний Джонни Депп начал новые отношения с 28-летней россиянкой: кто она
Gloss
2024-07-17T14:43:11Z
Неожиданный сюжетный поворот: Лобода выпустила клип, в котором она ломает руку
Gloss
2024-07-05T12:43:16Z
Звезда "Эмили в Париже" снялась в рекламе BMW в жакете от украинского бренда
Gloss
2024-04-24T14:49:11Z
DOROFEEVA и Лебига презентовали общий трек и побили онлайн-рекорд украинского Twitch
Gloss
2024-04-18T13:16:02Z
Надя Дорофеева презентовала клип на новую песню «Нитроглицерин»
Gloss
2024-08-07T15:40:50Z
Balenciaga выпустили самую дорогую в мире авоську за 7 тысяч долларов
Gloss
2024-07-17T16:30:55Z
В Steam стартовал фестиваль файтингов
Overclockers
2024-07-16T06:52:19Z
ЗНАКОМСТВО С ЛОНДОНСКОЙ ХУДОЖНИЦЕЙ ЛАРОЙ ДЖУЛИАН
Ukraine Art News
2024-06-08T15:42:56Z
Right 2 Fitness Unveils New Metabolic Ignition System for Women Over 30
Elle
2024-05-27T13:28:03Z
MONATIK выпустил новый клип на песню «А что?», режиссером которого стала Таню Муиньо
Gloss
2024-05-24T13:49:13Z
Princess Karibo's Art Celebrates Diversity in Children's Literature
Elle
2024-05-22T15:31:23Z
Работы украинского художника украсили витрины магазина Hermes в Японии
Gloss
2024-05-07T14:22:20Z
Украинка Ангелина Усанова стала победительницей международного конкурса красоты Miss Eco International-2024
Gloss
2024-04-29T16:10:03Z
FILM.UA Group выпустили трейлер фильма «БожеВільні» о советской карательной психиатрии
Gloss
2024-09-19T12:24:44Z
«Киевская Неделя Критики – программа «Фокус: Украина – Нидерланды»»: смотрите с 17 октября
KinoFilms
2024-09-19T10:51:28Z
Украинский тизер мультфильма «200% Волк»
KinoFilms
2024-09-19T10:24:27Z
Стало известно, когда выйдет сериал «Гарри Поттер»
Gloss
2024-09-18T13:54:56Z
Лучшие сериалы 2024 года: премия «Эмми» объявила победителей
Gloss
2024-09-16T17:07:05Z
Создатели «Мавки» представили тизер первого украинского мультфильма для взрослых
Gloss
2024-09-16T13:37:08Z
Украинский тизер фильма ужасов «Вовкулака»
KinoFilms
2024-09-15T09:27:27Z
Украинский трейлер экшн триллера «Лига миллионеров»
KinoFilms
2024-09-11T06:00:34Z
Украинский трейлер комедии «Караоке»
KinoFilms
2024-09-10T15:54:31Z
ТОП-8 экстремальных видов спорта
Men's Life
2024-08-19T07:57:54Z
В Китае открыли 24-километровый морской мост, который побил сразу 10 мировых рекордов
Gloss
2024-07-03T12:40:09Z
Самый большой в мире круизный лайнер Icon of the Seas отправился в свой первый рейс
Gloss
2024-01-29T17:51:45Z
Самые комфортные места для жизни уже в недалеком будущем
Men's Life
2024-01-24T08:33:40Z
Культурное значение шампанского в разных странах
Gloss
2023-11-29T10:12:53Z
Лас-Вегас: удивительная история города азарта, мафии и головной боли для архитектора
MC Today
2023-11-24T17:21:39Z
Как самостоятельно организовать свой отдых?
Men's Life
2023-11-13T07:57:47Z
Дом Шрека теперь можно арендовать на Airbnb
Gloss
2023-09-29T10:42:43Z
В Apple Park установили сотни стеклянных скульптур. Для их создания собирали песок в пустынях всего мира
MC Today
2023-09-25T15:21:48Z
Секс после ссоры: панацея или плацебо?
Men's Life
2024-09-19T11:30:48Z
Целуйтесь на здоровье!
Men's Life
2024-09-18T08:48:40Z
Мужское здоровье и достоинство: разоблачаем мифы
Men's Life
2024-09-17T12:24:36Z
3 способа избавиться от храпа
Men's Life
2024-09-16T09:40:30Z
Советы мужчинам по уходу за лицом
Men's Life
2024-09-13T10:33:39Z
Как навести порядок в домашней аптечке?
Men's Life
2024-09-12T10:36:47Z
Classical Meets Humanitarian: Omar Harfouch's «Concerto for Peace» Takes Center Stage at Paris' Iconic Theatre
Elle
2024-09-12T07:06:45Z
Советы тем, кто собрался идти в поход
Men's Life
2024-09-11T08:12:52Z
Основы техники игры в боулинг
Men's Life
2024-09-10T08:15:48Z
Dead Rising Deluxe Remaster получает хорошие отзывы от критиков и игроков
Overclockers
2024-09-19T11:55:17Z
Видеокарта ASUS Prime GeForce RTX 4070 Ti Super соответствует требованиям Nvidia SFF-Ready
Overclockers
2024-09-19T06:47:43Z
Продано почти 62 миллиона консолей PlayStation 5 и лишь 28,3 миллиона Xbox Series
Overclockers
2024-09-18T08:13:19Z
MSI выпускает GeForce RTX 4070 GDDR6 в модификациях Ventus 3X/2X
Overclockers
2024-09-16T12:01:18Z
Samsung испытывает трудности с запуском полупроводникового завода Техасе
Overclockers
2024-09-13T14:04:58Z
ASUS первой выпустила обновления UEFI для плат X670/B650 на базе AGESA 1.2.0.2
Overclockers
2024-09-13T10:46:00Z
Cyberpunk 2077 обновлён до версии 2.13. Добавлена поддержка технологии AMD FSR 3 с генерацией кадров
Overclockers
2024-09-12T14:01:11Z
Два американских туриста впервые в истории человечества вышли в открытый космос
Gloss
2024-09-12T12:49:05Z
Misha Skova: striking a pose and closing deals — the dual success of a model and businesswoman
Elle
2024-09-12T08:16:32Z
Солю скумбрию экспресс способом: утром солю, вечером едим. Малосолёная, нежная, ну очень вкусно
InfoHome
2024-09-16T11:16:17Z
Сделала 5 банок, муж сказал, надо 25! Заготовки для харчо и для солянки на зиму! Супы в банках!
InfoHome
2024-09-16T11:13:42Z
Секреты и хитрости наших бабушек, которые надо знать! Квашеные помидоры
InfoHome
2024-09-02T11:43:10Z
Я всегда готовлю этот завтрак, когда у меня нет времени! Просто, быстро и вкусно
InfoHome
2024-09-02T11:39:44Z
Лучший способ как приготовить курицу с картошкой! Самый вкусный и простой рецепт из курицы на ужин!!
InfoHome
2024-08-27T05:36:36Z
Гарантированный успех! Самая простая и вкусная куриная грудка, за несколько минут!
InfoHome
2024-08-27T05:36:36Z
Все секреты приготовления клубничного варенья
InfoHome
2024-08-27T05:33:38Z
Век живи век учись! От этого рецепта вы будете в восторге! Турецкая ачма - булочки с маком!
InfoHome
2024-08-19T13:10:09Z
Быстрый тортик за 5 минут без духовки! Очень вкусный и простой торт
InfoHome
2024-08-15T13:37:01Z