Особлива подія для особливих вас! Перший, різдвяний випуск «Топшефи х WINETIME. Готуємо разом» вийшов на YouTube.
Це проєкт, спрямований на поширення гастрономічної культури України, пошук та відкриття нових смакових поєднань, а ще — на сміливі експерименти.
Цього разу для глядачів готує Дмитро Горовенко — шеф із 20-річним досвідом. У 26 років він увійшов у рейтинг «25 кращих шеф-кухарів України». Дмитра також нагородила Асоціація шеф-кухарів України за внесок у кулінарний розвиток Києва.
У різдвяному випуску разом з шеф-редакторкою ELLE Сонею Забугою він переосмислить українську кухню та приготує запечений мʼясний рулет з ялівцево-ягідним соусом та цвіклями.
Інгредієнти для страви:
Вирізка яловича — 500–700 г
Сир Чечел — 100 г
Сир Брі — 100 г
Шпинат свіжий — 1 уп.
Гірчиця американська — 100 г
Шинка варенокопчена — 250 г
Бекон різаний — 200 г
Олія оливкова — 200 г
Соус соєвий — 150 г
Розмарин свіжий — 10 г
Буряк свіжий — 50 г
Часник — 1 шт.
Мед — 100 г
Хрон білий конс. — 1 б.
Сіль
Перець чорний
Квіти для прикраси — 1 уп.
Мікрогрін редиска — 1 уп.
Лимон — 1 шт.
Вино червоне — 200 г
Цукор — 300 г
Шпагат — 1 шт.
Повний рецепт та лайфхаки дивіться у відео.