Проєкт гастрономічних вражень «Топшефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. Сьогодні для вас готуватиме шеф ресторану Citronelle Влад Кіндер.
Фірмовий салат від Влада з авокадо, восьминогом і цитрусовим соусом — це легка в приготуванні, смачна й цікава страва. Найкращі продукти, лайфхаки від шефа, дрібка натхнення — і за 30 хвилин цей гастрономічний шедевр на вашому столі!
Інгредієнти для приготування:
Авокадо — 1/2 шт.
Восьминіг варений — 100 г
Помідори чері — 30 г
Огірок без шкірки — 30 г
Кінза — 20 г
Чилі свіжий — 5 г
Лимон — 1 шт.
Лайм — 1 шт.
Апельсин — 2 шт.
Олія оливкова — 200 г
Цукор — 50 г
Сіль — 5 г
Покроковий шлях та лайфхаки від шефа ресторану Citronelle — у відео. А всі потрібні інгредієнти — у маркеті WINETIME.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала