Проєкт гастрономічних вражень «Топшефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. Сьогодні Антон Штипа, шеф-кондитер легендарних київських ресторанів «Веранда на Дніпрі» та Fenix, на кухні нашого технічного партнера Gaggenau приготує баскський чизкейк з карамеллю марсала. Цей витвір мистецтва — солодка мрія, яку втілює у життя Chef patisserie.
Антон — шоколадний майстер України. 2019 року він представив нашу країну в Парижі на міжнародному конкурсі Coupe du Monde de la Pâtisserie, а у 2021–2022 роках став переможцем національного відбору World Chocolate Masters.
Інгредієнти для чизкейка:
Крем-сир Філадельфія — 450 г
Яйця — 3 шт.
Крохмаль кукурудзяний — 15 г
Цукор — 150 г
Вершки 30% — 250 г
Інгредієнти для карамелі:
Цукор — 47 г
Глюкоза — 47 г
Молоко — 45 г
Вершки — 100 г
Масло вершкове — 75 г
Вино марсала або херес — 100 г
Мальдонська сіль — 4 г
Покроковий рецепт та лайфхаки від Шефа — у відео. А всі потрібні інгредієнти — у WINETIME.