У столиці Німеччини українці відкрили гастробар Little Sins, де подають сидр, устриці та хотдоги, повідомляє Амаль Берлін.
Формат не випадково наслідує «Білий налив» або Mushlya — заклад відкрили у партнерстві з Gastrofamily.
Гастробар відкрили у Фрідріхсгайні, який власники називають «районом насолод», звідси й концепція «маленьких гріхів». Раніше у приміщенні розташовувалася кальянна.
Сума інвестицій склала 130 тисяч євро. Процес відкриття зайняв три місяці: поспішали до початку «астрологічно несприятливого періоду».
«Всі наші ресторани відкриті не під час ретроградного Меркурія. Це принципово і це працює — перевірено багаторічним досвідом, — пояснює CEO мережі Gastrofamily Олена Борисова. — Насправді багато колег теж дослухаються до цього правила, але приховують це».
Сидр привозять із Золотоноші Черкаської області. Келих вина коштує 4 євро, пляшка іспанського ігристого кава — 20 євро. Два види устриць привозять з голландської ферми, вони коштують по три євро. Можна замовити плато морепродуктів: устриці та креветки за 24 євро або тартар із тунця і червоної риби, червона ікра за 29 євро.
Дистриб’ютори алкоголю повідомляли власникам, що в барах Берліна на алкоголь роблять націнку 400-500%. Little Sins намагається робити ставку на оборот і тримати ціни нижчими.
Тим часом львівський холдинг !Fest готується до відкриття нового бару «П’яна вишня» в Лондоні, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Персонал і команда складатиметься переважно з українців. Велика Британія стане десятою країною, де працюють заклади «П’яна Вишня»: до цього їх відкривали у Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині, Молдові та країнах Балтії.
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті