Проєкт гастрономічних вражень «Топшефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. Сьогодні на нашій кулінарній сцені шеф Іван Булавін. Він відомий своїми гастрономічними вечерями, які уособлюють перформанс із незвичних поєднань смаків та презентацій страв.
В основі його гастродосвіду — робота з різними кухнями світу та знання історичних рецептів і технік. Іван віддає перевагу локальним продуктам та пошуку нових поєднань.
Іван мав чимало грандіозних проєктів. Зараз він працює в заміському комплексі KONCHA ZASPA PARK & RESORT BY HEYDAY.
На кухні нашого технічного партнера GAGGENAU шеф готуватиме легку і корисну страву — спагеті з цукіні та білою рибою.
Інгредієнти для страви:
Цукіні
Прованські трави
Філе білої морської риби
Вершки 33%
Шафран
Часник
Цибуля
Томат копчений
Сіль, перець
Трішки кулінарної магії, багато любові, пара крапель натхнення — і готово!