MY.UAСтатті
Реклама. Cмачно, швидко та здорово: як сувід змінить ваше харчування
Реклама. Cмачно, швидко та здорово: як сувід змінить ваше харчування

Реклама. Cмачно, швидко та здорово: як сувід змінить ваше харчування

Популярність сувід-продуктів, які приготовані шляхом вакуумування та низькотемпературної обробки, стрімко зростає серед багатьох, хто цінує смачну їжу, зберігаючи при цьому здоров'я і час. Цей метод готування раніше був популярним лише у готельній та ресторанній сферах, проте тепер він доступний для всіх. Термін сувід походить від французького sous-vide, дослівно це означає «у вакуумі».

Сувід-продукти включають в себе м'ясо, рибу, овочі, морепродукти та інші інгредієнти. Їх можна зберігати протягом тривалого часу, що робить їх ідеальними для тих, хто планує свій раціон заздалегідь. Основна перевага полягає в якості та збереженні корисних властивостей продуктів. Для підвищення харчової цінності та покращення смаку до нього можуть додаватись приправи, сіль, олія, маринади, соєвий соус – завдяки пакуванню під тиском вони чудово промариновують м’ясо не тільки ззовні, а й зсередини, що робить смак більш насиченим.

Якісне сувідоване м’ясо від "Бащинський"

При виборі сувідованого м'яса важливо звернути увагу на виробника. До прикладу, відомий український бренд "Бащинський" пропонує на вибір два види високоякісного м’яса, приготованого за технологією сувід:

  • підсолене куряче філе сувід;
  • мʼясо гомілки куряче сувід з часником.

В упаковці з курячим філе міститься від 8% до 12% власного соку м’яса. У м'ясі гомілки, за рахунок іншої структури сировини, виділяється соус, який можна використати при приготуванні.

М’ясо sous-vide не сплутаєш ні з чим – настільки воно виходить соковите та ніжне. Це завдяки тому, що невисока температура приготування делікатно впливає на текстуру продукту.

Технологія приготування

Готують сувід на підприємствах, використовуючи для цього теплове обладнання – cook-танкери, які працюють за цією технологією. Вода в танкері циркулює протягом усього технологічного процесу. Туди завантажується запакований, замаринований продукт, і задається певний режим. Обладнання забезпечує підтримання спеціальних режимів температури та дотримання чітко визначеного часу.

Секрети пакування

Запаковується продукт у вакуумний пакет під тиском. При цьому відсоток кисню в ньому мінімальний – від 3% до 5%. Це призупиняє процес окиснення, захищаючи продукт від зовнішнього середовища, і дозволяє довго зберігати свіжість мʼяса / курочки. Таке пакування  гарантує безпеку для споживача. Продукт слід зберігати при температурі від 0°C до +4°C.

Чому продукція сувід – це гарний вибір?

       1. Високотехнологічні процеси приготування та пакування

Саме тому сувід є абсолютно безпечним для всієї родини. Ще однією важливою перевагою су-від-продуктів є технологія їхнього приготування, яка дозволяє зберегти більше часу порівняно з традиційними методами обробки їжі, такими як варіння або смаження.

       2. Строк зберігання

Сувідовані продукти дуже зручні для споживачів, котрі люблять робити закупи, адже термін зберігання становить 28 діб, а сам продукт при цьому є універсальним. Крім того, використання сувід-продуктів може бути вигідним економічно. Покупка продуктів у вакуумній упаковці, які мають тривалий термін зберігання, дозволяє ефективно планувати свої витрати та уникнути втрати їжі через її неправильне зберігання.

       3. Різноманіття способів приготування

З продуктами сувід ви можете приготувати величезну кількість страв за короткий час. Сувід ідеально підійде для таких страв, як:

  • Холодні закуски;
  • Супи;
  • Сендвічі;
  • Салати;
  • Або вже як готова страва.

М’ясо гомілки схоже на буженину, тож його можна порізати, обсмажити на сковорідці з соусом з упаковки та додати до улюбленого гарніру. Хай би як ви готували сувід, м’ясо вийде соковитим, м'яким і ніжним.

       4. Вільний час для улюблених справ

Завдяки технології су-від ви отримаєте не лише якісний та смачний продукт, а й збережете свій час. Використання такого м’яса у приготуванні страв виключає "брудні" процеси, такі як обробка сирого м’яса. З ним найвишуканіша страва готується від 5 до 15 хвилин.

Швидкі способи розігріву сувід:

  • Занурте вакуумний пакет у киплячу воду або гарячу воду, щоб швидко розігріти продукт;
  • Обсмажте на пательні або грилі, щоб отримати апетитну скоринку з обох сторін, попередньо вийнявши продукт з пакету та змастивши олією;
  • Розігрійте у мікрохвильовці, зробивши перед цим надріз у пакеті;
  • Запечіть у духовці, попередньо вийнявши продукт з пакету та змастивши рослинною олією.

       5. Слідкування за фігурою.  

Продовжуючи розмову про сувід-продукти, важливо зазначити, що вони не лише зручні та смачні, але й допомагають контролювати калорійність їжі. Це особливо актуально для тих, хто дотримується дієт або просто стежить за своїм здоров'ям і фігурою,  адже продукт містить тільки свіже куряче м’ясо, сіль та натуральні спеції. Можливість варіювати страви та експериментувати зі смаками без великої кількості часу на готування робить сувід-продукти ідеальними для сучасного активного способу життя.

       6. Універсальність продукту:

Продукти сувід ідеально підійдуть:

  • дітям;
  • людям, які правильно харчуються, слідкують за калоріями;
  • тим, хто не має часу на приготування складних страв;
  • всім, хто планує раціон на тиждень-два наперед.

Такий спосіб готування дозволяє не лише насолоджуватися смачними стравами, але і зберігати здоров'я з допомогою корисних властивостей продуктів. Інвестування в якісні продукти су-від може стати кроком до здорового та смачного способу харчування, зекономивши при цьому ваш час та зусилля.

Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Розірвані зв'язки: найгучніші скандали в родинах зірок
Elle
2025-04-28T16:30:57Z
Театральний режисер зі Львова Євген Лавренчук розірвав контракт у Ізраїлі через залучення до його проєкту двох росіян
Ukraine Art News
2025-04-28T12:48:58Z
Подарунок на ювілей? Джіджі Хадід спровокувала чутки про заручини з Бредлі Купером
Elle
2025-04-28T12:39:37Z
Хто такий Шарль Ефруссі – одесит з картини Ренуара, друг Пруста і популяризатор мистецтва
Ukraine Art News
2025-04-27T11:27:59Z
Названо найкрасивішу жінку світу за версією People
Elle
2025-04-23T15:24:49Z
Ректор, “годувальник вошей” і дослідник спадщини Боїма, або ботанік з Львівського університету
Photo Lviv
2025-04-22T05:57:46Z
Alyona alyona відмовилася виступати на концерті з Парфенюком після звинувачень його в домашньому насильстві
Ukraine Art News
2025-04-17T18:12:40Z
Чому Кейт Бланшетт хоче завершити акторську карʼєру
Elle
2025-04-16T14:40:15Z
Обкладинку платівки Nevermind з підписами всіх учасників Nirvana виставили на аукціон
Ukraine Art News
2025-04-16T12:46:07Z
У Львові відбудеться прем’єра мюзиклу «Місто мрії» — вечір музики, натхнення та любові
Photo Lviv
2025-05-01T05:00:44Z
Чому варто відвідати Арт Маркет сучасного мистецтва в київській галереї "Лавра"
Ukraine Art News
2025-04-30T19:30:54Z
У Польщі відкрили нову «Українську книжкову поличку»
Ukraine Art News
2025-04-30T18:27:53Z
Який бренд став найпопулярнішим на початку 2025 року — рейтинг Lyst
Elle
2025-04-30T16:24:39Z
Ми з України: в пам’ять про художницю Любов Панченко
Ukraine Art News
2025-04-30T15:10:03Z
Save the date: що чекати від нового Lviv Fashion Day
Elle
2025-04-30T14:49:44Z
У харківському Держпромі відбудеться танцювальний перформанс "Тепло холодних стін"
Ukraine Art News
2025-04-30T13:31:58Z
Українці провели «Великодні гаївки» у Лісабоні
Ukraine Art News
2025-04-30T13:19:06Z
За час повномасштабної війни загинули 200 українських митців і 103 медійники
Ukraine Art News
2025-04-30T13:04:00Z
Кулінарна драма «Кухня» з Руні Марою вийде в українських кінотеатрах
Cineast
2025-04-30T21:37:17Z
«The Smashing Machine»: трейлер нового фільму Двейна Джонсона за участю Олександра Усика
KinoFilms
2025-04-30T17:03:39Z
34-секундна пісня Джека Блека з "Minecraft: Фільм" стала найкоротшим треком, що потрапив до чарту Billboard Hot 100
Ukraine Art News
2025-04-30T16:24:40Z
Епічний стрибок нової Чорної вдови у фрагменті екшну «Громовержці»
KinoFilms
2025-04-30T15:51:42Z
Зірка "Венздей" Дженна Ортега планує зняти фільм за сценарієм, який виношувала з 12 років
Ukraine Art News
2025-04-30T15:13:08Z
У Ліверпулі покажуть український історичний фільм «Стрий. Легенда»
Ukraine Art News
2025-04-30T12:18:52Z
Топ-5 фільмів за участі Ребекки Фергюсон
Ukraine Art News
2025-04-30T08:16:03Z
У Львові відбудеться вечір саундтреків з улюблених фільмів при свічках
Photo Lviv
2025-04-30T05:00:49Z
Kyiv Critics’ Week x NL: «Київський тиждень критики» у Нідерландах
Cineast
2025-04-30T00:22:08Z
Із минулого Яворова. Частина перша
Photo Lviv
2025-05-01T05:12:35Z
30 наймальовничіших велосипедних маршрутів у світі
Хмарочос
2025-04-30T12:16:05Z
Парк тварин «ХІІ Місяців» під Києвом відкриває 10-й ювілейний сезон
Хмарочос
2025-04-28T14:39:58Z
10 найцікавіших кавових традицій Львова
Photo Lviv
2025-04-27T05:12:42Z
«Золотий вік Львова» – найбільшого торгівельного міста Східної Європи
Photo Lviv
2025-04-26T05:12:57Z
10 маловідомих фактів про Пагорб Слави у Львові
Photo Lviv
2025-04-25T05:12:36Z
Мерія Парижа похвалилася тим, як знизився рівень шуму у місті
Хмарочос
2025-04-24T13:12:57Z
У Китаї закінчують будівництво моста, який буде вищим за стоповерховий хмарочос
Хмарочос
2025-04-23T10:19:18Z
Як в 1990-х роках в Німеччині збудували утопічний еко-район і що з цього вийшло
Хмарочос
2025-04-23T07:37:05Z
Крізь міліцейські кордони до національних гасел: Неофіційний Першотравень 1989 у Львові
Photo Lviv
2025-05-01T05:06:45Z
Як вибрати ланцюжок із білого золота?
Photo Lviv
2025-05-01T04:57:52Z
У Запоріжжі показали знайдені на узбережжі Дніпра срібні монети ІХ-Х століть
Ukraine Art News
2025-04-30T20:24:54Z
Волонтерка Музею однієї нації: у Києві намагаються захопити пам'ятку на Поштовій площі
Ukraine Art News
2025-04-30T17:16:03Z
10 головних beauty-новинок весни, які потрібні вашій шкірі
Elle
2025-04-30T17:16:02Z
Після 20-річної перерви: Джулія Дональдсон та Аксель Шеффлер працюють над новою книжкою "Ґруффало"
Ukraine Art News
2025-04-30T17:03:52Z
ЛУН запустив мапу майданчиків для вигулу собак у Києві
Хмарочос
2025-04-30T15:46:14Z
Театральні премʼєри, на які варто піти цього травня
Ukraine Art News
2025-04-30T14:34:15Z
Стояли в черзі по пів години: в Мінекономіки розповіли про ажіотаж біля павільйону України на EXPO 2025
Ukraine Art News
2025-04-30T14:31:11Z
В Україні розробили ШІ-алгоритм, який «бачить» в уламках будівель матеріали, які можна використати повторно
Хмарочос
2025-04-28T12:04:21Z
Фундація, яка працює з незрячими, закликає вирішити проблему розкиданих електросамокатів
Хмарочос
2025-04-28T07:43:06Z
У Monobank зміниться структура власності
Хмарочос
2025-04-25T11:37:03Z
Компанія, що продає труби, замовила офіс з фасадом повністю з труб
Хмарочос
2025-04-25T09:31:17Z
Великоднє меню: дуже смачна домашня куряча ковбаска
Elle
2025-04-18T18:10:02Z
Дуже смачна великодня паска з родзинками, в'яленою журавлиною та вишнями за французьким рецептом
Elle
2025-04-18T17:21:41Z
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом пасти араб’ята
Elle
2025-04-17T16:04:05Z
Найсмачніша вишнева healthy-паска
Elle
2025-04-15T19:45:58Z
Найсмачніша сирна паска за рецептом Тіни Кароль
Elle
2025-04-14T12:37:00Z
Соус песто із соняшниковим насінням: покроковий рецепт
Elle
2025-04-09T16:54:57Z
Пісне меню: готуємо фруктову галету без масла та яєць
Elle
2025-04-09T16:54:55Z
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Анастасія Степанова ділиться рецептом цвітної капусти в східних спеціях
Elle
2025-04-04T13:49:02Z
6 рецептів весняних смузі для схуднення, детоксу та імунітету
Elle
2025-03-31T12:03:45Z