Перший заклад нової мережі від співзасновника магазинів напівфабрикатів «Галя Балувана» Володимира Матвійчука з’явиться у Луцьку в травні. Згодом, через продаж франшизи, цілу мережу Gabar планують створити як в Україні, так і закордоном.
Унікальність концепції закладів полягатиме у видачі страв протягом п’яти-семи хвилин і наявності в меню понад сотні позицій, які постійно оновлюватимуться.
«Ми позиціонуємо «Gabar» як мультифункціональний заклад. Він поєднує кав’ярню, ресторан, бар, заклад швидкої їжі. Таким чином, ми будемо готові закрити будь-який запит клієнта. Наш відвідувач зможе і випити кави зранку, і підкріпитися в час обідньої перерви, і повечеряти з сім’єю», – розповідає Матвійчук.
За словами бізнесмена, багато позицій меню тестувалися серед клієнтів «Галі Балуваної», але меню нових закладів складатиметься не лише з традиційної української кухні. Відвідувачам пропонуватимуть страви країн Азії, Європи та Америки.
Також у Gabar будуть позиції для вегетаріанців, прихильників здорового харчування та любителів фастфуду. Адже власник прагне задовольнити смаки якнайбільшої кількості гостей.
Нещодавно «Хмарочос» розповідав, що у Києві відкрився новий музичний бар «1/2» від співзасновника клубу «XLIБ».
- #заклад
- #Луцьк
- #Ресторан
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті