MY.UAСтатті
Made in Ukraine: 9 українських beauty-брендів, яким довіряють
Made in Ukraine: 9 українських beauty-брендів, яким довіряють

Made in Ukraine: 9 українських beauty-брендів, яким довіряють

Сьогодні українські beauty-бренди не просто складають гідну конкуренцію закордонним, але часом навіть легко дадуть їм фору. Beauty-редакторка сайту ELLE.UA Олена Бабіцька склала список брендів made in Ukraine, які виробляють косметику для щоденних ритуалів догляду за шкірою та естетичні аксесуари для волосся.

9 українських beauty-брендів, яким довіряють

MON MOU

Український бренд корисних аксесуарів MON MOU заснований у 2019 році та є автором унікального запатентованого рушника-тюрбана з фірмовою махрою та шовком.

Філософія бренду полягає у поєднанні комфорту та користі у щоденних ритуалах дбайливого догляду за шкірою та волоссям. Продукція бренду рекомендована Всеукраїнською асоціацією трихологів та вже третій рік поспіль має відзнаку «Вибір країни». 

Окрім тюрбана, який мінімізує пошкодження та підсилює природний блиск волосся, в асортименті бренду представлені вироби виключно з натуральних тканин, які стануть помічниками у вашій рутині: шовкові наволочки, резинки, рушники для обличчя та новинка року — beauty-худі з шовковою підкладкою в капюшоні, щоб ваше волосся було у безпеці за будь-яких умов. Факт: вже кілька років поспіль я користуюся тюрбаном та резинками бренду, а вони виглядають як нові. А королева ідеального волосся Юлія Седлецька якось підказала, що пере їх шовкові резинки просто у пральній машині. Тепер я роблю так само, а вони продовжують виглядати бездоганно!

RE[SENS]  

Бренд RE[SENS] — безпрецедентне явище в косметологічній індустрії та загалом в екопідході до виробництва та споживання косметики.

Бренд догляду пропонує новий підхід до догляду за чутливою шкірою та до створення упаковки (від баночок та тюбиків до коробок), яка повністю розкладається у природі. Для виробництва пакування використано папір з опалого листа, міцелій, дерево, алюміній та інші натуральні та інноваційні матеріали. 

Всі формули створені українськими розробницями із застосуванням принципу нейрокосметики: впливаючи на сенсорні нейрони шкіри, ми впливаємо на роботу мозку. Наявність нейробіологічної комунікації означає, що всі системи організму працюють злагоджено та синхронно.  Сучасні технології виділення клітинних пептидів та метаболітів зі стовбурових клітин рослин, а також мікробіом-френдлікорекція пробіотиками/пребіотиками, спрямовані на покращення психоемоційного стану та здоров`я шкіри шляхом впливу на нейромедіатори. 

 

INRO 

Засновниця бренду трансформувала бачення традиційної японської коробочки для дрібних предметів «інро» у впізнаваний стиль своєї косметичної лінії. Під час створення кожного продукту тут керуються концепцією clean beauty.

Кожна колекція INRO має свою історію. Інколи, ідеї продуктів народжуються у цікавих місцях, під час подорожей, або у відрядженнях. Це й не дивно, бо подорожі повʼязані з різними емоціями та в цьому вони дуже схожі на аромати. 

Подорожуючи, ми приділяємо увагу ароматам, які нам подобаються, намагаємося запамʼятати їх, щоб використати ті, чи інші ноти у наших продуктах і передати їхній настрій. Працюючи над новою Flowers Collection, експерти бренди згадували відрядження у Францію. Прототипом для ароматів продуктів Vencanto, Gorgonza та Griante слугували квіткові рослини Грасского Ботанічного Саду Jardins du MIP, розташованого неподалік міста Мужен на півдні Франції. 

AG SKIN 

AG SKIN — український бренд інноваційної космецевтики з унікальним складом, який впливає на ключові параметри якості шкіри. Всі препарати розроблені на основі smart liposome — унікальна технологія, яка дозволяє косметиці проникати через шари шкіри глибше та швидше.  Засоби забезпечують справжню лікувально профілактичну дію з видимими результатами. Експерти бренду використовують виключно інгредієнти, які мають клінічно доведену ефективність. Пишаюся, що вони made in Ukraine!

NATUREAL 

Inspire to explore — слоган українського бренду NATUREAL, який закликає досліджувати себе, людей та світ навколо. Тут впевнені, що один ефективний засіб може дати шкірі набагато більше, ніж кілька вузькоспрямованих. 

Системи догляду NATUREAL працюють комплексно, задовольняючи потреби всіх типів шкіри, без будь-яких обмежень.Нова система щоденного догляду від NATUREAL має накопичувальний ефект. Кожен продукт є самостійним, але у синергії з іншими забезпечує ще більший результат.

Основні цінності бренду:

  1. Позбутися зайвих інгредієнтів та орієнтуватися на здоров`я як наш пріоритет. Вся косметика містить натуральні інгредієнти, ефективність яких підтверджена науковими дослідженнями.  
  2. Міні-версії продуктів, щоб ви могли досліджувати, експериментувати та вибирати те, що підходить саме вам.
  3. Створення засобів, які мають накопичувальний ефект та працюють довго, враховуючи здатність шкіри самостійно адаптуватися до зовнішніх факторів. Компоненти косметики піддаються лише біологічним процесам, таким як ферментація, дистиляція та холодний прес.

LIPSS

Український бренд LIPSS створив нову категорію у світі догляду за губами. Lipper — це засіб для губ, який одночасно живить, зволожує, загоює і захищає тонку шкіру губ від ультрафіолету. Він надає губкам sexy вологе сяйво, не залишаючи при цьому відчуття липкості — ідеальне поєднання догляду та макіяжу на кожен день.

До дня Незалежності бренд LIPSS анонсує новинку — ліппер Kyiv Cake. Бренд об’єднався разом із Сабіною Мусіною, щоб зібрати 1 000 000 грн на дитячі серця. З продажу кожного ліпперу бренд направить 100 грн на DOBRO.UA на придбання серцевих імплантів для дітей, які народилися з вадами серця. 

Це оклюдер — серцевий імплант, який необхідно встановити у серці дитини, яка народилася з вадою, вартість одного може сягати 100 000 грн.

Perla Helsa

Perla Helsa — український холістичний бренд вітамінів та дієтичних добавок. Вони створюють якісні, чисті та ефективні продукти, аби кожна дівчина щодня з легкістю підтримувала своє здоров’я та красу зсередини.

Перед запуском кожного продукту експерти бренду вивчають базу клінічних досліджень NCBI, підбирають виробників найбільш якісної та сертифікованої сировини по всьому світу.

Fabulous Skincare 

Fabulous Skincare — доглядова косметика, яка обожнює справжність в усіх її проявах. Бренд зародився у 2018 році й має власне виробництво в Одесі. Під пильною увагою хімікині Ольги Музикант у Fabulous розроблюють косметику для догляду за шкірою та волоссям на рівні світових лідерів галузі. 

В основі концепції, окрім непересічних формул, визначають креативність та емоційність, що простежується у назвах та ароматах засобів. Чим неабияк надихають доглядати за шкірою «яка в тебе є, а не за тою, яка має бути на думку інших». 

Mola

Mola — це бренд інноваційної косметики для комплексного, якісного домашнього догляду за шкірою обличчя. Засновниці бренду — Оксана Мельникович та Олександра Палько (лікарка, яка безпосередньо бере участь в розробці всіх засобів). Дві жінки творили бренд Mola для того, щоб кожна навчилась піклуватись про себе, приділяти час собі, та доглядаючи за собою, розуміла власну унікальність.

Місією бренду є ментально щаслива, задоволена собою жінка, яка розкрила власну красу через догляд. 

Бренд Mola, обʼєднав потужних спеціалістів в галузі краси та здоровʼя. Над засобами щодня працюють: технологи-науковці, лікарі дерматологи, які створюють високотехнологічні формули косметичних засобів.


Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Linkin Park возвращается с новой вокалисткой спустя 7 лет после смерти фронтмена
Gloss
2024-09-06T15:22:47Z
Мадонна отметила свой 66-й день рождения в шляпе от украинского бренда
Gloss
2024-08-28T12:00:55Z
Анонимная певица Klavdia Petrivna впервые показала свое лицо в новом клипе с группой Tvorchi
Gloss
2024-08-23T15:52:15Z
Первая среди украинских звезд: Светлана Лобода спела для Грэмми
Gloss
2024-08-20T13:43:04Z
Лариса Долина заявила, что стала жертвой мошенников из Украины: артистка потеряла почти 2 миллиона долларов
Gloss
2024-08-13T15:51:51Z
61-летний Джонни Депп начал новые отношения с 28-летней россиянкой: кто она
Gloss
2024-07-17T14:43:11Z
Неожиданный сюжетный поворот: Лобода выпустила клип, в котором она ломает руку
Gloss
2024-07-05T12:43:16Z
Звезда "Эмили в Париже" снялась в рекламе BMW в жакете от украинского бренда
Gloss
2024-04-24T14:49:11Z
DOROFEEVA и Лебига презентовали общий трек и побили онлайн-рекорд украинского Twitch
Gloss
2024-04-18T13:16:02Z
Надя Дорофеева презентовала клип на новую песню «Нитроглицерин»
Gloss
2024-08-07T15:40:50Z
Balenciaga выпустили самую дорогую в мире авоську за 7 тысяч долларов
Gloss
2024-07-17T16:30:55Z
В Steam стартовал фестиваль файтингов
Overclockers
2024-07-16T06:52:19Z
ЗНАКОМСТВО С ЛОНДОНСКОЙ ХУДОЖНИЦЕЙ ЛАРОЙ ДЖУЛИАН
Ukraine Art News
2024-06-08T15:42:56Z
Right 2 Fitness Unveils New Metabolic Ignition System for Women Over 30
Elle
2024-05-27T13:28:03Z
MONATIK выпустил новый клип на песню «А что?», режиссером которого стала Таню Муиньо
Gloss
2024-05-24T13:49:13Z
Princess Karibo's Art Celebrates Diversity in Children's Literature
Elle
2024-05-22T15:31:23Z
Работы украинского художника украсили витрины магазина Hermes в Японии
Gloss
2024-05-07T14:22:20Z
Украинка Ангелина Усанова стала победительницей международного конкурса красоты Miss Eco International-2024
Gloss
2024-04-29T16:10:03Z
Netflix показал тизер второго сезона «Уэнсдей» и трейлер новой части «Игры в кальмара»
Gloss
2024-09-20T15:58:14Z
FILM.UA Group выпустили трейлер фильма «БожеВільні» о советской карательной психиатрии
Gloss
2024-09-19T12:24:44Z
«Киевская Неделя Критики – программа «Фокус: Украина – Нидерланды»»: смотрите с 17 октября
KinoFilms
2024-09-19T10:51:28Z
Украинский тизер мультфильма «200% Волк»
KinoFilms
2024-09-19T10:24:27Z
Стало известно, когда выйдет сериал «Гарри Поттер»
Gloss
2024-09-18T13:54:56Z
Лучшие сериалы 2024 года: премия «Эмми» объявила победителей
Gloss
2024-09-16T17:07:05Z
Создатели «Мавки» представили тизер первого украинского мультфильма для взрослых
Gloss
2024-09-16T13:37:08Z
Украинский тизер фильма ужасов «Вовкулака»
KinoFilms
2024-09-15T09:27:27Z
Украинский трейлер экшн триллера «Лига миллионеров»
KinoFilms
2024-09-11T06:00:34Z
ТОП-8 экстремальных видов спорта
Men's Life
2024-08-19T07:57:54Z
В Китае открыли 24-километровый морской мост, который побил сразу 10 мировых рекордов
Gloss
2024-07-03T12:40:09Z
Самый большой в мире круизный лайнер Icon of the Seas отправился в свой первый рейс
Gloss
2024-01-29T17:51:45Z
Самые комфортные места для жизни уже в недалеком будущем
Men's Life
2024-01-24T08:33:40Z
Культурное значение шампанского в разных странах
Gloss
2023-11-29T10:12:53Z
Лас-Вегас: удивительная история города азарта, мафии и головной боли для архитектора
MC Today
2023-11-24T17:21:39Z
Как самостоятельно организовать свой отдых?
Men's Life
2023-11-13T07:57:47Z
Дом Шрека теперь можно арендовать на Airbnb
Gloss
2023-09-29T10:42:43Z
В Apple Park установили сотни стеклянных скульптур. Для их создания собирали песок в пустынях всего мира
MC Today
2023-09-25T15:21:48Z
В чем польза семейных ссор?
Men's Life
2024-09-20T13:57:40Z
Секс после ссоры: панацея или плацебо?
Men's Life
2024-09-19T11:30:48Z
Целуйтесь на здоровье!
Men's Life
2024-09-18T08:48:40Z
Мужское здоровье и достоинство: разоблачаем мифы
Men's Life
2024-09-17T12:24:36Z
3 способа избавиться от храпа
Men's Life
2024-09-16T09:40:30Z
Советы мужчинам по уходу за лицом
Men's Life
2024-09-13T10:33:39Z
Как навести порядок в домашней аптечке?
Men's Life
2024-09-12T10:36:47Z
Classical Meets Humanitarian: Omar Harfouch's «Concerto for Peace» Takes Center Stage at Paris' Iconic Theatre
Elle
2024-09-12T07:06:45Z
Советы тем, кто собрался идти в поход
Men's Life
2024-09-11T08:12:52Z
Вышло приложение Windows App, которое позволяет управлять ПК из любой точки мира через смартфон или планшет
Gloss
2024-09-20T15:33:48Z
Раскрыты спецификации процессоров Intel Core Ultra 200HX для игровых ноутбуков
Overclockers
2024-09-20T09:49:23Z
Линейку гибридных прцоессоров AMD Strix Halo возглавит модель Ryzen AI Max+ 395
Overclockers
2024-09-20T08:28:23Z
Dead Rising Deluxe Remaster получает хорошие отзывы от критиков и игроков
Overclockers
2024-09-19T11:55:17Z
Видеокарта ASUS Prime GeForce RTX 4070 Ti Super соответствует требованиям Nvidia SFF-Ready
Overclockers
2024-09-19T06:47:43Z
Продано почти 62 миллиона консолей PlayStation 5 и лишь 28,3 миллиона Xbox Series
Overclockers
2024-09-18T08:13:19Z
MSI выпускает GeForce RTX 4070 GDDR6 в модификациях Ventus 3X/2X
Overclockers
2024-09-16T12:01:18Z
Samsung испытывает трудности с запуском полупроводникового завода Техасе
Overclockers
2024-09-13T14:04:58Z
ASUS первой выпустила обновления UEFI для плат X670/B650 на базе AGESA 1.2.0.2
Overclockers
2024-09-13T10:46:00Z
Солю скумбрию экспресс способом: утром солю, вечером едим. Малосолёная, нежная, ну очень вкусно
InfoHome
2024-09-16T11:16:17Z
Сделала 5 банок, муж сказал, надо 25! Заготовки для харчо и для солянки на зиму! Супы в банках!
InfoHome
2024-09-16T11:13:42Z
Секреты и хитрости наших бабушек, которые надо знать! Квашеные помидоры
InfoHome
2024-09-02T11:43:10Z
Я всегда готовлю этот завтрак, когда у меня нет времени! Просто, быстро и вкусно
InfoHome
2024-09-02T11:39:44Z
Гарантированный успех! Самая простая и вкусная куриная грудка, за несколько минут!
InfoHome
2024-08-27T05:36:36Z
Лучший способ как приготовить курицу с картошкой! Самый вкусный и простой рецепт из курицы на ужин!!
InfoHome
2024-08-27T05:36:36Z
Все секреты приготовления клубничного варенья
InfoHome
2024-08-27T05:33:38Z
Век живи век учись! От этого рецепта вы будете в восторге! Турецкая ачма - булочки с маком!
InfoHome
2024-08-19T13:10:09Z
Быстрый тортик за 5 минут без духовки! Очень вкусный и простой торт
InfoHome
2024-08-15T13:37:01Z