MY.UAСтатті
10 засобів, які потрібні на теплу осінь для підготовки шкіри до похолодань
10 засобів, які потрібні на теплу осінь для підготовки шкіри до похолодань

10 засобів, які потрібні на теплу осінь для підготовки шкіри до похолодань

Попри досить теплу осінь, у догляд за шкірою на цей сезон варто вносити зміни. Тільки тоді ваша skincare-рутина буде корисною та ефективною.

Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька зібрала список засобів, якими пропонує замінити ваш літній догляд. Ці продукти допоможуть підготувати шкіру до похолодань і розв`язувати проблеми, які утворилися після сезону інсоляції, — тьмяність, сухість, гіперпігментацію та інші. Тут ви знайдете і делікатне молочко для очищення, і суперзасіб для рівного тону обличчя, і крем для проблемної шкіри, і олію у форматі сироватки, яка незамінна після активних салонних процедур.

10 засобів, які потрібні для підготовки шкіри до похолодань

Crystal Retinal 24, Medik8

Medik8 продовжує залишатися в авангарді інновацій у сфері ретиноїдів, виводячи на ринок один з найпотужніших ретинальних препаратів, що відпускаються без рецепта, — Crystal Retinal 24. Ця потужна нічна сироватка з вітаміном А містить 0,24% ретинальдегіду, який, як було клінічно підтверджено, діє в 11 разів швидше, ніж стандартний ретинол, і помітно розгладжує, освітлює та надає шкірі пружності. 

Crystal Retinal 24 — це вершина унікальної лінійки Crystal Retinal від Medik8 для досвідчених користувачів вітаміну А, які шукають найвищу концентрацію ретинальдегіду та антивіковий wow-ефект. 

Abeille Royale Youth Water Oil, Guerlain

У бренду Guerlain є суперзасіб для підтримки та зволоження шкіри — олія у форматі сироватки Abeille Royale Youth Water Oil з медом чорної бджоли з острова Уессан, маточним молочком та іншими цінними продуктами бджільництва. Олія з текстурою води просто божественно пахне, добре вбирається і працює як щит від агресії навколишнього середовища — саме те, що потрібно восени. Це чудовий приклад засобу з оліями останніх поколінь у складі — олія із легкою, як вода, консистенцією, яка і зволожує, і живить. Також олія Youth Watery Oil незамінна після курсу пілінгів (пам`ятаємо, що осінь — чудовий час для них), доповнюючи шліфувальний ефект і сприяючи оновленню шкіри. 

Cashmere Cleanser, Hydropeptide

Заспокійливе молочко Cashmere Cleanse від Hydropeptide м’яко видаляє забруднення, не дратуючи шкіру. До складу входять сафлорова, оливкова, олії соняху та авокадо, гідролізовані молочні протеїни, які покращують баланс шкіри та насичують її живильними речовинами, а трояндова вода та алое віра заспокоюють і дарують відчуття комфорту. Після вмивання шкіра стає чистою, свіжою та відмінно зволоженою.

Biolumin-C Night Restore, Dermalogica

Інноваційна нічна відновлювальна сироватка Biolumin-C з вітаміном С від Dermalogica виготовлена з ультрастабільного комплексу вітаміну С та провітаміну D. Завдяки цьому дуету вона з першого використання зміцнює гідроліпідний бар`єр, підвищує сяйво шкіри та прекрасно зволожує, поки ви відпочиваєте.

Відновлювальні інгредієнти збільшують запаси води, заспокоюють шкіру та збалансовують її мікробіом, дозволяючи відновлювати пошкодження, отримані протягом дня. Також сироватка захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища після пробудження.

Healing Cream Intensive Repair Activator, Rejuran

Вік, вплив факторів довкілля, спосіб життя призводять до зниження захисних властивостей та здатності оновлення шкіри, через що тон стає тьмяним, знижується пружність, з`являються лущення та зморшки. Відновлювальний крем Rejuran Healing Cream, збагачений полінуклеотидами, стане вашим надійним союзником у догляді за шкірою, підтримці її молодості та здоров`я.

Формула крему містить мікромолекулярну полінуклеотидну технологію c-PDRN®, гіалуронову кислоту, а також запатентований комплекс Pure Organic Nourishing Complex, який насичує шкіру необхідними поживними речовинами, вітамінами та антиоксидантами для зміцнення. Разом цей beauty-коктейль запускає процеси відновлення «поломок» та клітинного оновлення.

 

The Most Hyaluronic Super Nutrient Hydration Serum, PSA 

Розробники PSA знайшли спосіб швидко пожвавити та наситити вологою стресову, зневоднений, тьмяну шкіру, втіливши максимальний зволожувальний ефект в сироватці The Most Hyaluronic Super Nutrient Hydration Serum. Формула цього засобу поєднує кілька форм гіалуронової кислоти та комплекс зволожувальних компонентів, які не тільки дозволяють посилити гідратацію, але і допомогти шкірі самостійно підтримувати здоровий баланс вологи на постійній основі.

Сироватка працює як склянка чистої води для шкіри: зникають лущення та зморшки, викликані зневодненням, шкіра виглядає більш наповненою, а її еластичність та пружність відновлюються.

Pro Collagen Future Restore Serum, Elemis

Колаген недарма називають білком молодості. Колаген — це нерозчинний структурний білок, який природним чином синтезується в організмі та складається переважно з трьох амінокислот: проліну, гліцину та гідроксипроліну. З віком кількість колагену в організмі поступово зменшується.

Зміцнювальна сироватка Pro-Collagen Future Restore Serum від Elemis містить перший у світі запатентований комплекс морських водоростей Opal Skin Algae  і потужні морські активні речовини, що значно підвищують пружність шкіри на 46 % усього лише за чотири дні.

Формула засобу спрямована в першу чергу на ефективну боротьбу з наслідками зниження рівня колагену в шкірі, зменшуючи видимі ознаки старіння. 

 Skin Renewal Day Cream, Grown Alchemist

Легкий крем-зволожувач Skin Renewal Day Creamвід Grown Alchemist з ніацинамідом та суперфудами — екстрактом ехінацеї та рейші, захищає бар`єрні функції шкіри протягом дня та запобігає передчасному старінню шкіри, спричиненому агресивними факторами довкілля.

Цей денний крем працює синхронно з природною захисною системою шкіри, щоб запобігти передчасному старінню, відновлюючи бар`єрну функцію шкіри протягом дня. Пептиди морінги допомагають очистити шкіру та захистити її від забруднення, екстракти рейші та зеленого чаю надають живильні антиоксидантні та кондиціонуючі властивості, а ніацинамід допомагає відновити пошкодження клітин.

Cosmetics Agefactor Balm Exposome, Rhea

Живильний відновлювальний anti-age бальзам для обличчя Cosmetics Agefactor Balm Exposome від Rhea розроблений відповідно до експосомної концепції. Він діє на шкіру відповідно до цілісного підходу, протидіючи екологічним, гормональним та поведінковим факторам, що негативно впливають на її життєздатність.

При умові регулярного використання шкіра дуже швидко відновлює свій фізіологічний баланс, помітно регенерується, набуває пружності, а зморшки поступово стають менш глибокими.

 

Molecular Barrier Recovery Cream Balm, Allies Of Skin

Проблемна шкіра потребує миттєвого комфорту та прискореної регенерації. Крем-бальзам MolecularBarrier Recovery Cream Balm може похвалитися унікальною текстурою, що поєднує в собі дію бальзаму та крему, який за лічені секунди вбирається у шкіру. У формулі працює новий активний інгредієнт MossCellTec™ у 2% концентрації  — перший в історії біотехнологічно створений мох, який був розроблений для підвищення та підтримки пружності шкіри.

Диво-крем виконує функцію універсальної аптечки для вашої шкіри та ідеально підходить для використання до та після неінвазивних процедур, —  таких як лазерні процедури, мікроголки та хімічний пілінг.


Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Linkin Park возвращается с новой вокалисткой спустя 7 лет после смерти фронтмена
Gloss
2024-09-06T15:22:47Z
Мадонна отметила свой 66-й день рождения в шляпе от украинского бренда
Gloss
2024-08-28T12:00:55Z
Анонимная певица Klavdia Petrivna впервые показала свое лицо в новом клипе с группой Tvorchi
Gloss
2024-08-23T15:52:15Z
Первая среди украинских звезд: Светлана Лобода спела для Грэмми
Gloss
2024-08-20T13:43:04Z
Лариса Долина заявила, что стала жертвой мошенников из Украины: артистка потеряла почти 2 миллиона долларов
Gloss
2024-08-13T15:51:51Z
61-летний Джонни Депп начал новые отношения с 28-летней россиянкой: кто она
Gloss
2024-07-17T14:43:11Z
Неожиданный сюжетный поворот: Лобода выпустила клип, в котором она ломает руку
Gloss
2024-07-05T12:43:16Z
Звезда "Эмили в Париже" снялась в рекламе BMW в жакете от украинского бренда
Gloss
2024-04-24T14:49:11Z
DOROFEEVA и Лебига презентовали общий трек и побили онлайн-рекорд украинского Twitch
Gloss
2024-04-18T13:16:02Z
Самые смешные фотографии дикой природы: финалисты конкурса Nikon Comedy Wildlife Awards 2024
Gloss
2024-09-30T13:13:29Z
Надя Дорофеева презентовала клип на новую песню «Нитроглицерин»
Gloss
2024-08-07T15:40:50Z
Balenciaga выпустили самую дорогую в мире авоську за 7 тысяч долларов
Gloss
2024-07-17T16:30:55Z
В Steam стартовал фестиваль файтингов
Overclockers
2024-07-16T06:52:19Z
ЗНАКОМСТВО С ЛОНДОНСКОЙ ХУДОЖНИЦЕЙ ЛАРОЙ ДЖУЛИАН
Ukraine Art News
2024-06-08T15:42:56Z
Right 2 Fitness Unveils New Metabolic Ignition System for Women Over 30
Elle
2024-05-27T13:28:03Z
MONATIK выпустил новый клип на песню «А что?», режиссером которого стала Таню Муиньо
Gloss
2024-05-24T13:49:13Z
Princess Karibo's Art Celebrates Diversity in Children's Literature
Elle
2024-05-22T15:31:23Z
Работы украинского художника украсили витрины магазина Hermes в Японии
Gloss
2024-05-07T14:22:20Z
Netflix показал тизер второго сезона «Уэнсдей» и трейлер новой части «Игры в кальмара»
Gloss
2024-09-20T15:58:14Z
FILM.UA Group выпустили трейлер фильма «БожеВільні» о советской карательной психиатрии
Gloss
2024-09-19T12:24:44Z
«Киевская Неделя Критики – программа «Фокус: Украина – Нидерланды»»: смотрите с 17 октября
KinoFilms
2024-09-19T10:51:28Z
Украинский тизер мультфильма «200% Волк»
KinoFilms
2024-09-19T10:24:27Z
Стало известно, когда выйдет сериал «Гарри Поттер»
Gloss
2024-09-18T13:54:56Z
Лучшие сериалы 2024 года: премия «Эмми» объявила победителей
Gloss
2024-09-16T17:07:05Z
Создатели «Мавки» представили тизер первого украинского мультфильма для взрослых
Gloss
2024-09-16T13:37:08Z
Украинский тизер фильма ужасов «Вовкулака»
KinoFilms
2024-09-15T09:27:27Z
Украинский трейлер экшн триллера «Лига миллионеров»
KinoFilms
2024-09-11T06:00:34Z
Доступ к реке: 6 идей, как киевляне могут получить комфортные набережные
Хмарочос
2024-09-30T13:23:52Z
ТОП-8 экстремальных видов спорта
Men's Life
2024-08-19T07:57:54Z
В Китае открыли 24-километровый морской мост, который побил сразу 10 мировых рекордов
Gloss
2024-07-03T12:40:09Z
Самый большой в мире круизный лайнер Icon of the Seas отправился в свой первый рейс
Gloss
2024-01-29T17:51:45Z
Самые комфортные места для жизни уже в недалеком будущем
Men's Life
2024-01-24T08:33:40Z
Культурное значение шампанского в разных странах
Gloss
2023-11-29T10:12:53Z
Лас-Вегас: удивительная история города азарта, мафии и головной боли для архитектора
MC Today
2023-11-24T17:21:39Z
Как самостоятельно организовать свой отдых?
Men's Life
2023-11-13T07:57:47Z
Дом Шрека теперь можно арендовать на Airbnb
Gloss
2023-09-29T10:42:43Z
Готовлю быструю, вкусную, сочную пиццу за считанные минуты, без заморочек и приготовления теста
InfoHome
2024-09-30T06:39:44Z
Ароматные парфюмы для различных времен года
Gloss
2024-09-26T13:33:54Z
Искусство грамотной саморекламы
Men's Life
2024-09-23T08:39:49Z
В чем польза семейных ссор?
Men's Life
2024-09-20T13:57:40Z
Секс после ссоры: панацея или плацебо?
Men's Life
2024-09-19T11:30:48Z
Целуйтесь на здоровье!
Men's Life
2024-09-18T08:48:40Z
Мужское здоровье и достоинство: разоблачаем мифы
Men's Life
2024-09-17T12:24:36Z
3 способа избавиться от храпа
Men's Life
2024-09-16T09:40:30Z
Советы мужчинам по уходу за лицом
Men's Life
2024-09-13T10:33:39Z
В Китае установили рекорд по количеству одновременно запущенных в небо дронов
Gloss
2024-09-30T14:43:21Z
Huawei рассылает первые образцы ИИ-чипов Ascend 910C своим партнерам
Overclockers
2024-09-30T09:01:10Z
Nintendo Switch 2 поступит в продажу весной 2025 года
Overclockers
2024-09-27T10:16:04Z
be quiet! выпустила линейку «корпусов-аквариумов» Light Base
Overclockers
2024-09-26T13:25:17Z
Meta представила автономную VR-гарнитуру Quest 3S
Overclockers
2024-09-26T07:49:30Z
MSI готовит линейку продуктов для фанатов S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl
Overclockers
2024-09-25T13:01:27Z
Шутер Witchfire вышел в Steam и получает хорошие отзывы
Overclockers
2024-09-25T11:31:31Z
Наушник Samsung взорвался прямо в ухе девушки
Gloss
2024-09-25T11:10:15Z
Сэм Альтман прогнозирует появление суперинтеллекта и революцию ИИ
Overclockers
2024-09-25T10:55:02Z
Диета для карьеры. Правила офисного питания
Men's Life
2024-09-30T07:12:39Z
Расскажу, как можно быстро и легко приготовить самим сливочно - кунжутный соус
InfoHome
2024-09-30T06:39:44Z
Обожаю такие гарниры. Готовить просто, при этом вкусно и полезно!
InfoHome
2024-09-29T12:09:48Z
Готовлю для мужа любимые горячие бутерброды с халапеньо
InfoHome
2024-09-29T12:09:48Z
До чего же это вкусно! Рецепт из Тик Ток. 2 яйца, 1 стакан кефира и 3 стакана муки!
InfoHome
2024-09-27T13:24:37Z
4 рецепта вкуснейших горячих бутербродов - на завтрак, на перекус или на пикник!
InfoHome
2024-09-26T07:03:58Z
Торт, который вы будете делать каждый день? Невероятно просто и вкусно! Торт на сковороде
InfoHome
2024-09-25T06:30:48Z
Гуляш из говядины! Что приготовить на ужин. Идеальное Блюдо для вкусного ужина
InfoHome
2024-09-25T06:27:39Z
Обалденно вкусно и быстро на одной сковороде. Ужин за полчаса на всю семью! Очень просто из овощей!!
InfoHome
2024-09-25T06:27:39Z