MY.UAСтатті
Оргії на "білих вечірках", торгівля людьми та секс-експлуатація: справа репера Diddy та до чого тут американські зірки
Оргії на "білих вечірках", торгівля людьми та секс-експлуатація: справа репера Diddy та до чого тут американські зірки

Оргії на "білих вечірках", торгівля людьми та секс-експлуатація: справа репера Diddy та до чого тут американські зірки

Еспресо розповідає, що відомо про скандал навколо "білих вечірок" американського репера Шона Комбза, який у музичній карʼєрі використовує сценічні імена Puff Daddy, P. Diddy та Diddy. 

Арешт Diddy без права на заставу: в чому звинувачують репера

Фото: Instagram Diddy


У березні цього року федеральні органи влади, які займаються розслідуванням справ щодо торгівлі людьми в сексуальних цілях, провели обшуки в двох будинках у Лос-Анджелесі та Маямі 54-річного американського репера-мільярдера Шона Комбза, якого вважають одним з найвпливовіших музичних продюсерів. Під час обшуків у Diddy вилучили вогнепальну зброю, наркотики, відеозаписи з вечірки Freak Offs та тисячу пляшок дитячої олії та лубрикантів. 

Обшуки стали наслідком низки судових позовів, поданих проти Комбза з листопада 2023 року. Першою до суду звернулася колишня дівчина Комбза Кессі Вентура, заявивши про "роки сексуального, фізичного та емоційного насильства", згодом ще дві жінки подали позов проти репера. У грудні інша жінка повідомляла, що була неповнолітньою на момент, коли Diddy її зґвалтував. Заяву до суду подав і продюсер Lil Rod, який звинуватив репера у примушуванні його до статевих актів з повіями заради втіхи самого Комбза.

У травні 2024-го CNN опублікувало відео від 2016 року, на якому видно, як Комбз, одягнений лише в білий рушник, б’є R&B-співачку та свою колишню Кессі Вентуру в готелі. Кадри з відео дуже нагадують опис інциденту в готелі InterContinental в Лос-Анджелесі, описаного в позові Вентури в листопаді. 

І в середині вересня, через 6 місяців після обшуків, Diddy заарештували без права внесення застави (яка б передбачала $50 млн, а також паспорти його дітей і матері). На двох окремих судових засіданнях репера відмовилися відпустити з-під варти, побоюючись, що він залякуватиме свідків. Комбзу інкримінують торгівлю людьми з метою сексуальної експлуатації, яка нібито мала місце в період з 2009 по 2018 рік, коли, прикриваючись власним бізнесом, він перевозив людей з-за кордону та залучав їх до проституції (що тривало у період з 2009 по 2024 рік) і рекет, який нібито почався у 2008 році.

"Білі вечірки" та їхній темний бік 

Фото: скриншот з соцмереж


З 1999 року щоосені Шон Комбз влаштовував розкішні "білі вечірки", які мали свій ганебний темний бік. Тут і відбувалися злочини, про які йдеться в численних позовах. Неофіційну назву "білі вечірки" отримали через дрес-код - усі гості мали бути в білому. На свої вечірки Diddy запрошував зірок першого ешелону та ЗМІ для висвітлення події, адже іноді там навіть проводили благодійні заходи. Проте ближче до ночі репер оголошував, що "дітям час спати", і починалася неофіційна частина вечора, яку сам Комбз називав Freak Offs (словник американського сленгу визначає Freak Offs як "мастурбувати" або "займатися нестримним або нетрадиційним сексом").

Під час Freak Offs відбувалися не просто оргії, а, як повідомляється в судових документах, мали місце зґвалтування, насильство та примус, зокрема, і неповнолітніх. Джерело Daily Mail зазначає, що на вечірках було дві категорії людей: знаменитості в дорогому одязі та "дуже молоді" дівчата в купальниках і "дешевому взутті", яким було близько 15 років.

Згідно з обвинувальним актом, Комбз керував оргіями, але не брав у них прямої участі, знімаючи все на відео, щоб мати компромат на своїх гостей, мотивуючи їх мовчати про Freak Offs. Він роздавав жертвам наркотики, зокрема, екстазі, кетамін та опіоїди, щоб вони були слухнянішими. Як зазначається в судових документах, іноді репер вдавався до фізичного насилля. Оргії влаштовували в готелях, і оприлюднене CNN відео побиття ексдівчини Diddy, імовірно, демонструє епізод, коли співачка намагалася втекти з однієї з таких вечірок. 

Для Freak Offs винаймали велику кількість готельних номерів, які потім прибирали особисті помічники Комбза. Оргії тривали кілька днів, і жертвам Комбза ці ж помічники вводили внутрішньовенні крапельниці, щоб вони могли відновитися після фізичного навантаження та вживання наркотиків. Комбс також, імовірно, погрожував нашкодити кар'єрі жінок, які не хотіли брати участь у його Freak Offs. 

Після того, як стало відомо про знайдені відео з вечірок Diddy, почали зʼявлятися фото. "Білі вечірки" відвідували понад 200 зірок кіно і музики, телеведучі, спортсмени та навіть деякі члени британської королівської родини. Серед них Леонардо Ді Капріо, Вілл Сміт, Сара Джессіка Паркер, Опра Вінфрі, Наомі Кемпбелл, музиканти Снуп Догг, Дженніфер Лопес, Бейонсе, Jay-Z, світські левиці Періс Гілтон, Ніколь Річі, принц Гаррі, зірки тенісу Вінус і Серена Вільямс та багато інших. Невідомо, хто зі знаменитостей залишався на другу частину вечірок, чи були вони свідками, а також чи брали вони участь у зґвалтуваннях та інших злочинах. Проте прогнозують, що найближчим часом багато хто з зірок даватиме свідчення і не виключено, що скандал набуде ще більшого масштабу.

Хто з зірок міг бути імовірними жертвами Diddy та які "знаки" у творчості знайшли фанати

Фото: gettyimages

 

Однією з імовірних жертв Diddy є американський співак Ашер. Коли йому було близько 15 років, він рік жив у будинку Комбза, працюючи з ним над першим альбомом. В інтервʼю Rolling Stone у 2004 році Ашер розповідав, що бачив багато "доволі диких" речей, з якими Комбз його познайомив, зокрема, і такими, що стосуються сексу. Відповідаючи на питання журналіста, чи відправив би він колись своїх дітей у "табір Puff Daddy", він заявив: "До біса, ні!".

Іншою імовірною жертвою міг бути канадський музикант Джастін Бібер. Коли йому було 15 років, він проводив багато часу з музичним продюсером, а також відвідував "білі вечірки", будучи неповнолітнім. Аналізуючи після арешту Diddy творчість Бібера, фанати знайшли чимало відсилань до подій того часу.

У пісні Lonely він співає:

Може, коли я подорослішаю, все заспокоїться,

Але зараз це мене вбиває.

Що, якби у вас було все,

Але не було кому подзвонити?

Можливо, тоді б ви зрозуміли мене,

Тому що я мав усе,

Але не було кому мене вислухати.

І це просто самотність.

Мені так самотньо.

Самотньо.

Як пише Daily Mail, у 2020 році Бібер начебто згадав про "білі вечірки" у своєму кліпі до пісні Yummy.

"Деякі фанати переконані, що його тема символізує бурхливий шлях Дідді Комбза та Бібера у світі розваг. Відео починається з того, що співак прибуває на повну багатіїв та еліти вечірку в той час, як маленькі діти розважають гостей, граючи на сцені симфонію", – йдеться в поясненні.

Фанатів також непокоїть відео, на якому юний Бібер з розгубленими очима розповідає, що провів 48 годин поспіль з Комбзом.

У 2020 році Джастін Бібер в одному з інтерв'ю, витираючи сльози, заявив, що хоче захистити Біллі Айліш від зла у музичній індустрії. 

"Я не хочу, щоб вона пройшла через те, через що я пройшов. Я нікому цього не бажаю", – казав Бібер.

Натяк на злочини під час вечірок Diddy знайшли й у творчості Емінема. Трек Fuel з його останнього альбому, що вийшов влітку 2024-го, містить рядки, які нібито називають Diddy (він же P.Diddy) ґвалтівником. Англійське слово rapper ("репер") пишеться з двома p, тоді як raper без подвоєння відсилає до слова rape - ґвалтувати. 

We can just say

I'm like a R-A-P-E-R

Got so many S-As, S-As

Wait, he didn't just spell the word, "Rapper" and leave out a P, did he?

(Yep)

"Зачекайте, він же не просто написав слово "репер" і пропустив "Р", чи не так?" - читає Емінем. P, did he співзвучно з P.Diddy.

По-новому фанати Каньє Веста подивилися на його кліп, в якому воскові фігури зірок американського шоубізу лежать оголені всі в одному ліжку.



Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Прожив ціле століття: 39-му президенту США Джиммі Картеру виповнилось 100 років
Ukraine Art News
2024-10-01T10:37:02Z
Кохання на Сардинії: Ребел Вілсон поділилася світлинами весілля зі своєю партнеркою
Elle
2024-10-01T09:40:01Z
На фронті загинув артист балету Артем Колбасинський, який повернувся боронити Україну з Литви
Ukraine Art News
2024-09-30T11:15:46Z
Найстарша учасниця за всю історію: до фіналу конкурсу "Міс Всесвіт Південна Корея" потрапила 80-річна модель
Ukraine Art News
2024-09-30T08:30:43Z
Берег любові крізь роки. Іво Бобул та Ліля Сандулеса виступлять з двома концертами у Львові
Photo Lviv
2024-09-30T05:06:24Z
DOROFEEVA випустила перший великий альбом Heartbeat, написаний спільно з Мішею Кацуріним
Elle
2024-09-29T10:42:55Z
На фронті загинув артист балету Клайпедського музичного театру Артем Колбасинський
Ukraine Art News
2024-09-28T23:10:06Z
Лана Дель Рей уперше вийшла заміж: що відомо про обранця співачки
Ukraine Art News
2024-09-28T12:16:28Z
Майстри з Афганістану створили воєнні килими для України
Хмарочос
2024-10-01T07:43:40Z
«Основи» перевидають ілюстровану українську класику з оновленими текстами
Хмарочос
2024-10-01T07:37:36Z
У Steam проходить фестиваль покрокових рольових ігор
Overclockers
2024-10-01T07:04:49Z
У Львові презентують відновлену унікальну покутянську вишиту сорочку міста Городенки
Photo Lviv
2024-10-01T05:06:28Z
У Львівській філармонії минув перший вікенд “Контрастів”
Photo Lviv
2024-10-01T05:00:30Z
Австралійський суд визнав, що виставка для жінок Ladies Lounge, є законною
Ukraine Art News
2024-09-30T18:27:41Z
Другий UArt Media Fest: дизайнери з понад 10 країн покажуть свої роботи на фасадах ТРЦ Gulliver
Ukraine Art News
2024-09-30T13:36:42Z
Вибір тижня: нові мастхеви осіннього гардероба від українських брендів
Elle
2024-09-30T13:27:43Z
Названо найкращі архітектурні проекти в 2016 році
Хмарочос
2024-09-30T13:23:50Z
Фільм "Джамала: Пісні свободи" переміг на фестивалі корпоративного кіно в Каннах
Ukraine Art News
2024-10-01T11:09:41Z
Засуджена за вбивство українки Гатчінс зброярка фільму "Іржа" програла новий судовий процес
Ukraine Art News
2024-10-01T10:46:52Z
Компанія Марго Роббі випустить фільм The Sims
Ukraine Art News
2024-10-01T07:16:19Z
Загибель української операторки Галини Гатчинс: вирок експертці зі зброї вестерну «Rust» залишено в силі
Ukraine Art News
2024-10-01T03:39:39Z
У Києві пройшов перший в Україні День дебютного кіно
Cineast
2024-10-01T00:10:38Z
Громовержці / Трейлер
Cineast
2024-10-01T00:00:54Z
"Гострі Картузи" повертаються: Netflix опублікував фото зі старту зйомок повнометражного фільму
Ukraine Art News
2024-09-30T19:58:08Z
Кінофестиваль 2024 року, представлений Українським інститутом у Лондоні, збирає українське кіно в Сохо
Ukraine Art News
2024-09-30T19:36:41Z
Зірка "Поліцейського з Беверлі-Гіллз" Джон Ештон помер у 76-річному віці
Ukraine Art News
2024-09-30T16:45:46Z
Кличко хоче закрити Центральний автовокзал
Хмарочос
2024-09-30T13:23:55Z
Як побудувати розумне місто? Частина 2
Хмарочос
2024-09-30T13:23:53Z
На місці промислової зони в Шанхаї облаштували ландшафтний парк з горами та водоспадом
Хмарочос
2024-09-30T09:13:28Z
Копець Люблінської унії на ретро фото
Photo Lviv
2024-09-30T05:12:25Z
Подорож автом по Галичині 1936 року. Частина третя
Photo Lviv
2024-09-26T05:12:24Z
Нові правила в’їзду до Євросоюзу: штампи в паспорті більше не ставитимуть
Хмарочос
2024-09-25T06:22:34Z
Смак міського громадянства. У які двері заходити для комфортного життя у давньому Львові
Photo Lviv
2024-09-24T12:24:32Z
На березі Йорданського озера на Оболоні продовжують робити парк – оголошений тендер на 32 мільйони
Хмарочос
2024-09-23T09:58:35Z
Як виглядало місто Яремче 100 років тому
Photo Lviv
2024-09-23T05:12:27Z
Львів отримав відзнаку за покращення доступності транспорту. Що вже зроблено?
Хмарочос
2024-10-01T10:47:29Z
Народжені бути вільними. 7 військовослужбовиць про свої воєнні будні й найбільші мрії
Elle
2024-10-01T10:39:41Z
Стендап-комік Сергій Чирков мобілізувався до лав ЗСУ
Ukraine Art News
2024-10-01T10:09:59Z
У Києві дослідили доступність пішохідних переходів в центрі міста. Які результати?
Хмарочос
2024-10-01T09:52:41Z
Київ у епіцентрі пилової бурі. Це відбувається постійно?
Хмарочос
2024-10-01T09:25:08Z
«Буде складно, але рак — це лише хвороба». Історії трьох українок про боротьбу з раком грудей, прийняття себе і підтримку, яка справді лікує
Elle
2024-10-01T09:01:11Z
Чому генетичний чекап став трендом серед біохакерів і чи справді він допомагає поліпшити якість життя
Elle
2024-10-01T07:51:59Z
Під Києвом відкрили перший «Епіцентр» у форматі ТРЦ. Там є ставок із водоспадом
Хмарочос
2024-10-01T07:47:17Z
В Ірпені мешканці самостійно відновили свій ЖК, пошкоджений артобстрілами
Хмарочос
2024-10-01T07:43:41Z
ASUS вивела на український ринок ноутбук Zenbook S 14 із процесором Intel Lunar Lake
Overclockers
2024-10-01T09:37:23Z
Уряд франції проти смартфонів у школах. Що це дає?
Хмарочос
2024-10-01T07:40:41Z
AMD підтвердила, що Ryzen 7 9700X та Ryzen 5 9600X збережуть гарантію при роботі в 105-ватному режимі
Overclockers
2024-10-01T07:40:24Z
Дебютувала оновлена лінійка блоків живлення Seasonic Focus GX
Overclockers
2024-10-01T06:22:24Z
Китайський ентузіаст створив ноутбук із десктопною GeForce RTX 4090
Overclockers
2024-10-01T05:33:53Z
NZXT анонсувала системну плату N9 X870E для процесорів AMD AM5
Overclockers
2024-10-01T04:51:45Z
Вийшло доповнення Shattered Space для Starfield
Overclockers
2024-10-01T04:15:48Z
У Китаї встановили рекорд за кількістю водночас запущених у небо дронів
Gloss
2024-09-30T14:39:51Z
Noctua випустила NF-A14x25 G2 — 140-мм вентилятор нового покоління
Overclockers
2024-09-30T10:40:25Z
Дуже смачна лазанья з козячим сиром
Elle
2024-09-23T13:39:47Z
Сезонний десерт: хрустка та ароматна сливова галета
Elle
2024-09-19T07:32:19Z
Ідеальний соус до будь-яких страв: чатні з помідорів
Elle
2024-09-17T16:04:06Z
Від Бенедикта до шакшуки: 7 смачних способів приготування яєць
Elle
2024-09-13T11:13:30Z
Фетучіні зі шпинатом і сиром горгондзола
Elle
2024-08-30T13:09:44Z
Готуємо рататуй: елементарний рецепт
Elle
2024-08-29T13:21:51Z
Рецепт легендарного сливового пирога з New York Times
Elle
2024-08-27T10:55:13Z
Яблучний пиріг з яблуком, мигдалем і ромом
Elle
2024-08-16T14:49:09Z
Літній пиріг із ягодами та кедровими горішками
Elle
2024-08-09T10:46:05Z