11 грудня Ігор Сухомлин з партнерами відкрили у Мюнхені заклад під назвою «Ruta». Команда закладу та шеф-кухарка Антоніна Валюх — українці, інтерʼєр розробляли в київському Numo Buro, а на стінах – роботи київського художника Артема Прута та інших українських митців.
В меню закладу є хумус з печінкою, котлетки surf&turf, стейк з капусти або фланк-стейк з запеченою картоплею, окрім цього є борщ, вареники, вишнева настоянка. На вихідних в закладі проводять бранчі з коктейлями та спешелті кавою. Також подається натуральне та конвенційне вино, в карті є українські вина від Beikush та Villa Tinta.
Ресторатор зазначає, що Мюнхен обрано через те, що там фізично знаходився партнер Ігоря, від якого була отримана пропозиція щодо проєкту ще у 2022 році. Також він додав, що в порівнянні з українським шляхом, відкриття закладу в Германії — це принципово інший процес. Бо хочеться прискорити всіх і все, але так не працює. Тому шлях від ідеї до відкриття зайняв два роки.
Нагадуємо, що Ігор Сухомлин з партнером відкрив в околицях вулиці Басейної чотири заклади: «Чашку», Mimosa Brooklyn Pizza, Fish & Pussycat і Forever Young.
Сухомлин також є засновником вареничної «Балувана Галя», винного бару Nevinniy Bar, який працював на Шота Руставелі, та рибного ресторану Fishkultura на Мечникова. Свій перший ресторан «Велюров» він відкрив у Чернігові в 2007 році.
Нагадуємо, що 16 грудня власник мережі ресторанів GastroFamily, Дмитро Борисов, повідомив у своїх соцмережах, що виходить із ресторанного бізнесу і передає всі юридичні права колишній дружині.
- #Ресторан
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті