На вулиці Князів Острозьких, 8В/Б бренд Massimo Gelarty відкрив ресторан Gelarty, де усі страви сервірують з гастрономічним морозивом. Команда ресторану зазначає, що це – єдиний в Україні ресторан морозива.
Ціни у меню наступні:
- Англійський сніданок із ковбасками й морозивом BBQ – 318 гривень
- Тартар із яловичини з морозивом із гірчиці й меду – 435 гривень
- Томатно-базиліковий суп із морозивом із фети – 155 гривень
- Брускета з лососем і сорбетом із лимона й базиліка – 289 гривень
- Салат із креветками, манго та сорбетом із песто – 410 гривень
- Коктейль Sgroppino на основі морозива айс-смузі – 210 гривень
- Десерт із морозива «Мумбаї» – 225 гривень
Морозиво Massimo Gelarty готують при гостях за допомогою міксера і рідкого азоту. Його можна замовити також у форматі to-go в скляних баночках. Морозиво використовують і для приготування коктейлів.
Massimo Gelarty – український бренд крафтового морозива, заснований Максимом Голубєвим, який пішов із життя у лютому 2024 року. Перша студія морозива Massimo Gelarty відкрилась у серпні 2017 року в ТРЦ Lavina Mall. Другий ресторан-желатерія зʼявився у вересні 2023 року біля Центрального парку в Ірпені. Також желатерії працюють у форматі кафе в ТРЦ Gulliver і ТРЦ Dream Town. Команда ресторану ділиться, що бренд почав працювати над ідеєю великого ресторану морозива в центрі ще у 2021 році. Відкрити його планували у 2022 році. Але це стало можливим тільки зараз.
Нагадуємо, що «Чорноморка»запускає нову мережу з 35 рибних магазинів.
- #Київ
- #Ресторан
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті