/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F193%2F91203383a457c484170346e6eff2b037.jpg)
Від борщу до медівника: Україна презентувала свої смаки на Міжнародному фестивалі їжі у В’єтнамі
Як повідомляє Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України у В’єтнамі.
Відвідувачі українського стенда мали нагоду відкрити для себе різноманіття української кухні. Їм пропонувалися класичні страви – від борщу, вареників та українських котлет до свіжої домашньої випічки, такої як медівник і горішки. Багато гостей також скористалися можливістю придбати якісні українські цукерки.
Над натовпом майоріло море синьо-жовтих кульок – подарунок від стенда, що зробив атмосферу ще більш святковою.
Особливою популярність мав український BBQ-колорит, організований другом посольства Вадимом Доміним і командою ресторану Budmo – черга біля їхнього гриля не закінчувалася весь день. Енергію та жвавість стенда протягом усього заходу підтримував український діджей Антон Уваров.
Посольство висловило надзвичайну вдячність усім, хто завітав, особливо в’єтнамським друзям, за теплий інтерес і підтримку України. «Ваш ентузіазм відчувався від ранку й до вечора, адже наш стенд залишався чудово заповненим. Дякуємо, що святкували разом із нами українські смаки, культуру та гостинність», – підсумували в диппредставництві.
Нагадаємо, в Буенос-Айресі відбувся кулінарний захід, під час якого місцева громада та гості знайомилися з розмаїттям смаків української кухні.
Фото: Embassy Of Ukraine In Vietnam / Фейсбук