Час підготовки: менше 30 хвилин.
Час приготування: 55 хвилин.
Порції: 10.
1 кг картоплі.
500 г білих грибів.
30 г вершкового масла.
2 головки цибулі.
1 яйце.
2 ст.
сіль і перець за смаком.
Картоплю крупно нарізаємо і варимо.
Потім зливаємо воду, ставимо каструлю на середній вогонь і випаровуємо рідину.
Додаємо масло і перець, подрібнюємо в пюре.
Даємо охолонути, додаємо яйце і борошно, ретельно перемішуємо.
Подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо дрібно нарізані гриби, приправляємо, тушкуємо до готовності.
Картопляне тісто розділяємо на коржі, в центр кожного кладемо грибну начинку, з'єднуємо край.
Занурюємо в борошні і смажимо на середньому вогні до готовності.
Подаємо зі сметаною.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт риби в картопляній скоринці.