У літню спеку ніщо не порадує так, як смачне морозиво.
Цей прохолодний десерт, що тане у роті, здатен подарувати кілька хвилин неперевершеної насолоди.
За свою історію рецепт приготування десерту зазнав істотних змін — від звичайного льоду з медом і соками до того, що сьогодні називають морозивом.
Можна нарахувати сотню рецептів морозива, різноманітні способи приготування і подачі, однак найголовніше — це натуральні інгредієнти і апетитний вигляд.
Освіжаюче морозиво – головний десерт літа.
Але весь час купувати вершковий пломбір в стаканчику – це так нудно.
Найдорожче морозиво у світі коштує 1000 доларів.
Воно прикрашене тонкою золотою фольгою.
Найбільше у світі морозиво потрапило до Книги рекордів Гіннеса.
Його створили китайці у формі торта довжиною 5 метрів і шириною 3 метри.
Найпопулярніші смаки морозива: ванільне, шоколадне, фісташкове та полуничне.
Найпопулярніший соус для морозива - шоколадний.
Хоча існують й томатне, з часником, з картоплею, з цибулею, з беконом, з оливковою олією.
Домашній лимонад завжди кращий, ніж куплений.
Його кислуватий смак добре освіжить і допоможе втамувати спрагу.
Щоб не шукати перевірені рецепти невідомо де, варто спробувати якийсь з цих.