Американські вчені попереджають, що речовини, які включені до складу антипригарного покриття сковорідок, можуть спровокувати розвиток дуже серйозних захворювань, зокрема цукрового діабету.
Так, співробітники Медичної школи в Нью-Йорку провели експериментальне дослідження, за підсумками якого підтвердили існуючі побоювання.
Читай Знай.
uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!.
Популярні новини зараз.
На пенсію у 50: кому пощастить вийти на заслужений відпочинок раніше та скільки заплатять.
Померла незамінна акторка з серіалів "Бригада" та "Моя прекрасна няня": на сцені з шести років, сотня ролей.
Акції Укртелекому арештовано: Ахметов в сказі.
У мережі з'явилися фото колишнього Насті Каменських: з дуже багатої родини і молодший за Потапа.
Показати ще.
Чудові новини!.
Тепер Знай.
ua став ще ближче і доступніше.
Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій.
Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!.
В експерименті взяли участь добровольці, яких вчені розділили на дві групи в залежності від частоти використання сковорідок.
"Багаторічний експеримент показав, що люди, які щодня готують їжу на сковорідці, частіше стають жертвами цукрового діабету другого типу.
Діабет розвивається у них частіше на двадцять відсотків, плюс, у любителів готувати на сковорідці в цілому відзначається більший рівень цукру в крові", - розповідають американські вчені.
Вчені вважають, що вся справа в отруйних для людського організму антипригарних з'єднаннях, які застосовуються для виготовлення сучасного посуду.
Як повідомляв Знай.
uа накурилися: загадкова хвороба косить з ніг вейперів.
uа писав, спалах смертоносної чуми створив в Україні ще один Чорнобиль: зону відчуження охороняють військові.