Про це повідомляє прес-служба компанії.
«Цьогорічний сезон через посушливе та спекотне літо гірший за попередній за показниками врожайності, але зараз ми спостерігаємо більший рівень цукристості коренеплодів, ніж у минулому році.
Ми добре підготувалися до сезону, адже на заводі практично не залишилося застарілого обладнання, майже усе працює в автоматизованому режимі та контролюється сучасними комп’ютеризованими системами.
Саме тому ми сподіваємося на гарні результати роботи» – розповідає директор ТОВ «Старокостнятинівцукор» Дмитро Данкович.
За його словами, завод працюватиме допоки не переробить увесь врожай зібраний з полів A’SPIK GROUP та угідь партнерів корпорації, які забезпечують підприємство давальницькою сировиною.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала