Але у вас же є Євген Клопотенко.
І я про все вже подбав та все придумав.
Отож ловіть варіанти страв, якими класно снідати.
Це прокачана яєшня.
Додаєте багато томатів, інших овочей, зіру та смакуєте.
Жовток змішується з томатним соусом, ви від задоволення відлітаєте у стратосферу.
Потім вмочуєте хлібчик і відчуваєте кайф.
Важливо: я у шакшуку раджу додати трохи вершків.
Це прям дуже.
Я ненавидів вівсянку та вважав її безглуздою, доки не спробував запекти.
Вийшло класно, і я маю поділитися цим рецептом з вами.
Найкрутіше – це те, що гранолу можна зробити заздалегідь, а потім просто кидати у йогурт зранку.
Хвилина – і сніданок готовий.
Ньокі – сніданок для тих, хто любить челенджи.
Насправді, нічого складного немає.
Робите пюре, додаєте борошно та яйця, робите миленькі приплюснуті шарики, тушкуєте у томатному соусі зі шпинатом.
Класний сніданок для вихідних.
Тости з брі та цибулевим конфітюром.
Це просто насолода.
М'якенькі тепленькі грінки, тягучий вершковий брі, солодкий конфітюр.