/https%3A%2F%2Fecotown.com.ua%2Fupload%2Fiblock%2Fdbe%2F110018045.jpg)
Авіакомпанія Нової Зеландії переходить на «бісквітні» чашки для кави
Національна авіакомпанія Нової Зеландії Air New Zealand тестує «бісквітні» чашки для кави.
Таким чином компанія намагається зменшити кількість відходів на борту літаків, передає the Бабель.
Чашки з бісквіта зі смаком ванілі виготовила місцева компанія Twiice.
Наразі нововведення проходить випробування.
«Ми шукали інноваційний спосіб вирішення проблеми продукування відходів у повітрі і на землі, - зазначають у авіакомпанії.
– Турбуємося щодо дієтичних вимог пасажирів, адже для тіста стаканчиків використовують яйця, глютен та молочні продукти».
Істівні чашки користуються великим успіхом у клієнтів, розповідає стюардеса з Air New Zealand, додаючи, що бісквітні горнятка підходять і для десертів.
Досі Air New Zealand використовувала понад 8 мільйонів одноразових чашок для кави на рік.
У жовтні компанія почала використовувати паперові та кукурудзяні стаканчики для напоїв замість пластикових.