/https%3A%2F%2Fnarodna-pravda.ua%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F10%2Fvegetables-cabbage-tomatoes-cucumbers-mushrooms-540937-1920x1080-977634-0Nl3C3dW.jpg)
Медики назвали продукти, які допоможуть захиститися від грипу
Грип в Україні продовжує набирати оберти, хвороба вже забрала життя 13 українців, а за минулий тиждень (з 27 січня – 2 лютого) захворіло понад 200 тисяч осіб, медики розповіли, які продукти варто вживати під час епідсезону щоб захиститися від грипу.
Про це розповідає НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Styler.
Loading...
Дієтологи наголосили, що повноцінне харчування, багате на вітаміни, у поєднанні зі здоровим способом життя, допоможуть організму швидко й успішно впоратися з вірусними інфекціями.
Продукти, які треба вживати під час епідемії грипу та ГРВІ.
Цей головний для українців овоч – справжня скарбниця вітаміну С.
Також вона багата на мікроелементи, які підтримують організм в боротьбі з вірусами.
Крім вітаміну С, в моркві також багато каротиноїдів.
Вони надають антиоксидантну дію і підтримують імунну систему.
Зелене листя шпинату багате на вітамін А, який підтримує здоров’я шкіри і слизових оболонок і, таким чином, захищає від вірусів.
Він також містить багато заліза.
Звичайна або червона капуста багата на вітамін А, вітамін С і селен.
Горіхи і насіння.
Горіхи і насіння містять цінні поживні речовини, такі як вітамін Е, цинк, селен і мідь.
Вони допомагають слабкій імунній системі.
В рибі містяться корисні вітаміни групи В, а також багато цинку і селену.
Останні є необхідними мікроелементами і зміцнюють захисні сили організму.
За цей період було госпіталізовано 141 людина, 115 з яких діти.