Регулярне вживання квашеної капусти допомагає очистити кишківник від шкідливих мікроорганізмів.
Loading...
Про це повідомили закордонні дієтологи, передає НАРОДНА ПРАВДА.
Молочнокислі бактерії у складі кислої капусти діють як природні пробіотики.
Крім того, у квашеній капусті містяться вітаміни С, В12, К, фолієва кислота, бета-каротин, натрій, калій, магній і кальцій.
Тому ця проста страва здатна допомогти при проблемах зі стільцем і в цілому збагатити організм корисними мікроелементами.
При цьому захоплюватися квашеною капустою також не варто, оскільки її надлишок може викликати діарею.
Нещодавно лікарі назвали продукти, які потрібно вживати для здоров’я щитовидки.
У цього виду дієти немає надмірностей, бо бігати по магазинах у пошуках незнайомих продуктів точно не доведеться.
Головне – дотримувати основні правила.