/https%3A%2F%2Fnarodna-pravda.ua%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F03%2Fcanned-fish-1-188044-Em51ZzUL.jpg)
Медики розвінчали головний міф про консерви
Консерви вважаються шкідливою їжею, однак дієтологи з Іспанії заявили, що консервована риба насправді приносить значно менше шкоди здоров’ю, ніж бутерброд з ковбасою.
Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на La Vanguardia.
Loading...
Науковці наголошують, що якщо рибні консерви хорошої якості – переживати про шкоду зовсім не варто.
У цих продуктах міститься білок, омега-3 жирні кислоти.
При цьому дуже важливо уважно передивлятися склад консерви.
Чим менше інгредієнтів у списку, тим продукт якісніший.
Вибирайте продукт, консервований у власному соку, а якщо в олії, то оливковій.
Хороші рибні консерви будуть набагато кориснішими за бутерброд з ковбасою, впевнені експерти з харчування.
До слова, деякі звичні для українців продукти, можуть принести шкоду здоров’ю, якщо їх неправильно зберігати та споживати.
Лідер за шкідливістю – сосиски та ковбаси, які викликають рак прямої кишки, а значна кількість жирів у них не лише призводить до зайвої ваги, але й асоціюється з захворюваннями серцево-судинної системи, у тому числі з інфарктом і інсультом.
Раніше ми розповідали про продукти, які не можна вживати жінкам після 30 років.
Вони можуть провокувати зайву вагу і зіпсувати шкіру обличчя.
Також деякі продукти краще не їсти на борту літака.
Якщо ваш рейс триває менше 3 годин, поїжте перед посадкою, і відмовтеся від бортової їжі.