Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров розповів, як під час експедицій підтримує зв'язок з дружиною Олександрою Кучеренко.
Переживати тривалу розлуку зі своєю коханою мандрівникові допомагають постійні зустрічі під час знімань програми, спілкування телефоном і в месенджерах.
"Набагато інтенсивніше переписуємося, коли я за кордоном.
Коли я в експедиції, ввечері або вдень обов'язково виділяю час, і ми телефонуємо один одному.
Наприклад, я будував льодове містечко в Китаї і провалився під лід, мене сфоткали - я насамперед відправив дружині.
Кажу: "Передаю привіт.
У тебе там тепло? А я тут скупався в ополонці на роботі.
Будуємо місто, тягаємо 500-кілограмові крижані брили", - поділився Комаров в інтерв'ю журналу "Телегід".
На запитання, який рекорд відісланих одне одному селфі протягом дня, телеведучий розповідає, що все ж соцмережами подружжя користується без фанатизму.
"У нас немає такого, щоб ми цілий день кидали одне одному фотографії.
Ми дорослі люди.
Розповідаючи про останню подорож на знімання нового сезону і кулінарні вподобання жителів Китаю, ведучий "Світу навиворіт" розкрив секрет популярної страви пекінської качки:.
"Неможливо з'їздити до Китаю і не покуштувати качки по-пекінськи.
В одному з випусків ми покажемо унікальний стародавній рецепт цієї страви, який розробляли кухарі імператора.
Зараз качка по-пекінськи стала популярною не тільки в Китаї, страва поширилася по всьому світу.
Але колись таку качку міг їсти тільки імператор.
Його кухарі розробляли ідеальний рецепт, щоб страва була особливою не тільки за смаковими якостями, але і мали корисні властивості".
Для того, щоб дізнатися древній секрет приготування пекінської качки, ведучий «Світу навиворіт» влаштується працювати су-шефом в невеликий китайський ресторан.
Цей єдиний у своєму роді заклад входить в список кращих на планеті, і тільки тут готують качку по рецепту, який не змінювався з імператорських часів.