/https%3A%2F%2Fnarodna-pravda.ua%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2F24259232-843263-1VWY05Rc.jpg)
Великдень 2020: кращий рецепт глазурі на паску
Хочете читати новини в іншому форматі?.
Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА.
Підписатись можна ТУТ.
Вже у неділю, 19 квітня в Україні відзначатимуть Великдень-2020, і навіть суворі умови карантину не змінять їх головного атрибуту – красивих запашних пасок із білими шапками глазурі зверху.
Loading...
Рецептів пасок може бути мільйон, а от як зробити красиву і стійку глазур, яка не тектиме з верхівки – розповідає НАРОДНА ПРАВДА.
Для того, аби глазур на пасках красиво блищала, а також була еластичною, можна використовувати желатин.
Це глазур, яка не буде липнути до ножа, кришитися або ламатися при нарізуванні паски.
Готується вона швидко і для неї не знадобляться яйця.
Популярні новини зараз.
У Вінницькій області загадково помер військовий ЗСУ: деталі трагедії.
У Путіна коронавірус?: стало відомо про поганий стан президента РФ.
Олег Винник все?: з’явилося страшне фото співака.
110 г цукру 20 г води.
5 г желатину 20 г води.
Желатин заливаємо водою.
Цукор з’єднайте з водою і ставимо на середній вогонь.
Закипіло, проварили хвилину, переливаємо в чашу.
Додаємо розтоплений у мікрохвильовці на 15 секунд желатин.
Збиваємо близько 3 хвилин.
Прикрашаємо намащуючи лопаткою.
Посипати і прикрашати відразу після нанесення глазурі.