/https%3A%2F%2Fznaj.ua%2Fcrops%2F8b44ed%2F620x0%2F1%2F0%2F2020%2F05%2F18%2FgD8aalrKf3mzAkSXiIrQQWjDjHtCABGncIxsUbad.jpeg)
Комаровський знайшов радикальний спосіб "убезпечити" їжу - спирт і хлорка
Український лікар-педіатр і блогер Євген Комаровський розповів, які заходи для уникнення інфікування коронавірусом COVID-19 слід дотримуватися тим, хто хоче харчуватися овочами і фруктами навесні. Про це він написав в Instagram.
Він вирішив відповісти на запитання, що йому надійшов від матусі.
"Зараз якраз починається сезон зелені, ягід і фруктів. Але у зв'язку з епідемією якось страшнувато їх купувати — адже не можна ж обробити петрушку або полуницю спиртом або хлоркою, щоб убити вірус напевно... Так можна заразитися коронавірусом через фрукти і овочі? І як їх краще обробляти, щоб мінімізувати ризик?", - написала йому українка.
Комаровський розповідає, що якщо людина кашлянув у супермаркеті в руку, потім взяв в цю руку яблуко, подивився на нього і поклав його назад, а потім ви взяли це яблуко, не помили його і з'їли — ви можете заразитися коронавірусом.⠀
"Тому виконуйте елементарні гігієнічні правила: ретельно мийте ягоди, овочі та фрукти чистою проточною водою! Якщо все одно хвилюєтеся, можете обдати їх окропом", - порадив Комаровський.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Комаровський дав поради українцям, які працюють з готівкою та клієнтами.
Як повідомляв Знай. ua, Комаровський розвінчав необхідність масок в офісах.
Також Знай. ua писав, що Комаровський назвав головні симптоми теплового удару.