/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F26%2F189e2c842adfe04c18c5dda6d1712195.jpg)
Курячий бульйон з галушками з маци: відомий одеський ресторатор відкриває секрет однієї з найбільш єврейських страв
Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.
"Здається, що немає нічого простішого, ніж зварити курячий бульйон. Але щоб він вийшов дійсно смачним, потрібно врахувати деякі моменти", - упевнений ресторатор. Наприклад, важливо правильно вибрати курочку.
"Бройлери категорично не підходять. Для цього супу потрібна домашня несучка, нестара і бажано кукурудзяної відгодівлі", - розповів Лібкін.
За його словами, "з галушками теж все не так просто".
"У суботу в прямому ефірі я розповім і покажу, як приготувати курячий бульйон з галушками з маци. Допомагати мені в цьому буде банкір і музикант Володимир Лавренчук. І поки супчик буде варитися, ми обговоримо, що спільного між фінансами, творчістю і кулінарією. Починаємо готувати о 12:00. Пряма трансляція буде на моїй сторінці в Facebook ", - анонсував Сава Лібкін.
Трансляцію можна подивитися на особистій сторінці Сави Лібкина в Facebook. УНІАН, будучи інформаційним партнером, транслює процес приготування в прямому ефірі.
Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, на минулих вихідних Сава Лібкін готував традиційну кавказьку страву - аджапсандалі.
Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram