/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F26%2F1146e4251bbad200d0db41b80715a650.jpg)
Медово-яблучний пиріг: як приготувати надзвичайно смачну випічку
Свіжоспечений домашній пиріг – це неймовірно смачно. У літній сезон актуальними будуть рецепти такої випічки зі свіжих фруктів або ягід. Одним із найпопулярніших є пиріг з яблуками, а якщо ще й додати мед – вийде просто надзвичайний пиріг.
Медово-яблучний пиріг
- Борошно - 2,5 ст.
- Яблука - 500 г
- Мед (рідкий) - 3 ст. л.
- Розпушувач тіста - 1 пакет
- Цукор - 1 ст.
- Яйце куряче - 3 шт.
- Масло вершкове - 150 г
- Ванільний цукор - 1 пакет
- Сіль - 0,5 ч. л.
Очистити й нарізати на невеликі шматочки яблука. Скропити їх лимонним соком, щоб не потемніли, і відкласти на деякий час.
Збити яйця з цукром і ванільним цукром до густої білої піни, додати сіль та розм'якшене масло, збити до однорідності. Вкинути розпушувач.
Додати мед, ретельно перемішати. Потім всипати борошно – має вийти кремоподібне тісто. Викласти у нього шматочки яблук. Ретельно перемішати, щоб рівномірно розподілити яблука.
Викласти тісто в змащену маслом форму. Відправити у розігріту до 200°С духовку на 35-40 хвилин, готовність перевіряти за допомогою сухої зубочистки або сірника.
Читайте новини шоу-бізнесу, гороскопи на каналі УНІАН Lite в Telegram