У Туреччині з сьогоднішнього дня після тривалої перерви відкрилися ресторани.
За повідомленням турецьких ЗМІ, президент Реджеп Таїп Ердоган своїм рышенням скасував локдауни у вихідні дні в містах з низьким і середнім рівнем ризику і залишив локдаун по неділях в містах з високим ризиком зараження. Однак, за словами Ердогана, загальнонаціональна комендантська година з 21:00 до 5:00 залишиться в силі. Зазначимо, що дані обмеження туристів не стосуються.
Нагадаємо, локдаун у вихідні дні діяв на всій території країни з кінця 2020 року.
Власники кафе і ресторанів, які більшу частину 2020 року працювали тільки на винос, давно просили про відкриття після того, як доходи сектору впали на 65%.
Кафе та ресторанам, які залишалися закритими для відвідувачів з листопада минулого року, тепер дозволили працювати з 7:00 до 19:00 при 50-відсотковій заповнюваності у всіх провінціях країни, за винятком "червоних".
Крім цього, за словами президента країни, по всій Туреччині дошкільні та початкові школи, а також 8-12 класи відновили часткове очне навчання.
Новини по темі
- Туреччина закриє для туристів деякі пам'ятки
- Туреччина збирається розпочати туристичний сезон у квітні
- Туреччина до літа продовжила вимогу про негативний результат тесту на СOVID-19 для туристів
Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм канал УНІАН.Туризм.
Автор: УНІАН