/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F885695a0efaf0b5964b9ccf87b94acc3.jpg)
"Є приводи для занепокоєння": у Держспоживслужбі пояснили, чому в Києві збільшується кількість хворих на коронавірус
У Києві зростає кількість хворих на коровірус через поширенням COVID-19 в сім'ях та організованих колективах і через те, що інфіковані звертаються за медичною допомогою занадто пізно.
Про це заявив голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан у коментарі "РБК-Україна".
За його словами, у столиці наразі усе більше тяжких хворих і та тих, у кого коронавірус минає у середній формі тяжкості саме тому, що заражені пізно звертаються до медиків.
Наразі реанімації Києва заповнені майже на 60%, лікарні - 30-40%.
"Сьогодні є приводи для занепокоєння щодо поширення інфекції в сім'ях та організованих колективах та пізнього звернення за медичною допомогою хворих коронавірусною інфекцією", - сказав Рубан.
Своєю чергою, голова Держспоживслужби Києва закликав громадян за будь-яких симптомів захворювання одразу звертатися за медичною допомогою.
Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.