/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F00b0b97b82082451213e7ec9f83bc423.jpg)
В Україні вдвічі впало виробництво цукру: які причини
Виробництво цукру в Україні зменшилося вдвічі. Така тенденція триває від 2016 року, повідомили в Українському клубі аграрного бізнесу. Про це розповіли в ефірі "Сніданку з 1+1".
Це пов'язують із тим, що виробництво цукру стає нерентабельним. Саме тому щороку скорочується виробництво цукрового буряка. А ще значно знизилися ціни на цукор на світовому та українському ринках. А все тому, що споживання солодкого продукту падає. За останні п'ять років споживання цукру на одну людину скоротилося в середньому на 19%. Експерти кажуть, такі тенденції характерні для більшості розвинених країн світу.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала