MY.UAНовини
Астролог склала гороскоп на тиждень 12-18 квітня
Астролог склала гороскоп на тиждень 12-18 квітня

Астролог склала гороскоп на тиждень 12-18 квітня

Гороскоп на тиждень / kadinim.com

Тиждень першої чверті місячних фаз починається з молодика 12 квітня, о 05:31 за київським часом. Це період активної внутрішнього дії. Молодик-це з'єднання Сонця і Місяця. У день початку нового місячного циклу, важливо правильно з'єднати зовнішнє і внутрішнє. Місяць-найближче до Землі небесне тіло, ось чому вплив, який він чинить на нас, не можна порівняти ні з чиїм іншим. Основне питання протягом тижня - що людині потрібно, щоб жити і розвиватися.

З'єднання Сонця і Місяця дають життя, наповнення життєвими силами. Зачепивши людини в точку молодика і найближчі дні після нього, можна його підштовхнути до серйозних змін. Протягом тижня з 12 по 18 квітня (період зростаючого Місяця), енергії течуть зсередини живих організмів зовні. Збільшується активність людей, а середовище стає більш податливою для впливу. У ці дні вітається максимальна ділова активність. Можна робити капіталовкладення, укладати договори, реєструвати фірми, переходити на інше місце роботи, братися за реалізацію нових проектів. Такі дії збігаються з природними ритмами природи в першу чверть місячних фаз, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Пробуджується повністю весь потенціал, головне на цьому підйомі використовувати всі можливості і не упустити сприятливий шанс. Енергія організму наростає. Деяка імпульсивність буде спостерігатися у висловлюваннях і діях, але швидко все приходить в норму. Постарайтеся зробити максимум протягом тижня, тоді результати ви отримаєте дуже скоро. Гарний час для реклами, торгівлі, але для цього потрібно зайняти перспективні, новаторські сфери, проекти, інструменти. Зосередитися на рутинних справах буде досить важко. 

Тілець 

Напруга плавно переходить в спокій, з'являється впевненість у своїх почуттях і почуттях партнера. Ви відчуєте себе комфортно, зможете розслабитися, стабілізувати фінансові справи. Життєві сили наближаються до свого максимуму. Гарний час для демонстрації своїх талантів і здібностей – ви зможете отримати натомість визнання, подяку і матеріальні винагороди. У цей період можливі спонтанні поїздки, різного роду несподівані повороти подій, тому розглядайте різні варіанти при плануванні своїх справ.

Близнюки

Намагайтеся якомога частіше зустрічатися і спілкуватися з друзями, Використовуйте позитивний потенціал тижня максимально. Настав час складання планів на майбутнє, плідної співпраці, матеріалізації, прояснення багатьох тривалих питань. Нинішні обставини надають можливість створити фундамент для спілкування, обмінятися ідеями та інформацією. В цілому, ви будете задоволені собою і розвитком подій в навколишньому вас середовищі. Будьте сміливіше, рішуче рухайтеся до наміченої мети, і Вам обов'язково посміхнеться удача.

Рак 

Сприятливі ситуації дають шанс почати або відновити проекти, пройти навчання або отримати необхідну інформацію, вирішити майнові питання. Ви можете укласти вдалу угоду, яка призведе до купівлі або продажу автомобіля, земельної ділянки або житла. Використовуйте будь-який випадок, який дозволить вам застосувати або розвинути технічні, комп'ютерні або творчі навички. Обставини складаються найкращим чином для того, щоб втілити в реальність романтичні бажання.

Лев 

Контакти і спільні справи з сусідами, братами і сестрами будуть результативними. Відчувається вибух життєвої енергії, настає період активності, популярності, не варто нічого відкладати на потім. Використовуйте благотворний потенціал цього тижня максимально-зосередьтеся на собі, своїх потребах і бажаннях, це дозволить знайти міцний фундамент на найближчий місячний місяць. Яскраве, потужне прояв індивідуальних здібностей, Творчий зліт, жага діяльності, обов'язково приведуть до задовольняє вас результату в матеріальному аспекті. 

Діва 

Можете часто опинятися в двозначних ситуаціях. Події, що відбуваються підштовхують вас до трансформацій і перетворень, з якими затягувати не варто. Ви виявите слабкі місця, відкоригуєте все, що дасть можливість зміцнитися на досягнутому результаті. А вже на підставі існуючого міцного фундаменту, ви зможете правильно позначити вектор розвитку, як у внутрішньому житті, так і в зовнішній - соціальної, професійної. Можливі кардинальні зміни, які, швидше за все, будуть ініційовані не вами. 

Терези 

Запам'ятовується тиждень. Складна ситуація вибору, коливання, але в більшості випадків, перевагу варто віддати всьому новому, хоча і незнайомому. Часом здається, що все перевертається з ніг на голову. Може бути нерозуміння з боку ближнього оточення, обнулення, особливо по сфері особистих і ділових взаємин. Виникає гостра необхідність щось закінчити, поставити крапку в партнерських відносинах, щоб звільнити місце для нового і перспективного. З 15 квітня настане визначеність і в життя увійде щось фундаментальне і довгострокове. 

Скорпіон

Змінюється розпорядок дня, з'являються нові зобов'язання-повсякденне життя не можна назвати спокійною. Можуть змінитися обов'язки на роботі, відносини з начальством або підлеглими. З'являються справи або заняття, що вимагають особливої уваги до деталей, зосередженості. Якісь таємниці відкриються, щось проясниться і, нарешті, знайде чіткі рамки, визначиться. Цей тиждень виявиться позитивним з точки зору впорядкування свого життя. Що б не сталося, вам не слід упускати момент, намагайтеся скористатися кожним шансом.

Стрілець

Відчуваєте багато позитивних емоцій, яскраві події допомагають набути впевненості, побачити перспективи на майбутнє. Тиждень ідеально підходить для ділової активності, вирішення важливих справ, укладення угод, договорів, початку особистого виробничого або творчого циклу. Розпочате в ці дні буде розвиватися планомірно, передбачувано і приносити може бути не великий, але стабільний дохід. 

Участь у громадській діяльності сприяє сприятливим перспективам і отриманню щасливих шансів. 

Козеріг 

Закінчується складний період, молодик 12 квітня дасть ковток свіжого повітря, принесе натхнення, самовизначення і з 15 квітня почнеться стрімке зростання по всіх сферах життя. Якщо ви давно виношуєте будь-які плани – вже в найближчі дні сформуються сприятливі умови для їх реалізації. Відбувається переоцінка цінностей, швидше за все, багато ваших Внутрішні блоки зникнуть без сліду. Будь-яка отримана інформація протягом тижня, в майбутньому виявиться корисною.

Наберіться терпіння, не поспішайте робити перший крок до 15 квітня.

Водолій 

Відчуваєте впевненість в собі і своїх діях, але для найкращого використання інтенсивних енергій поточного тижня, необхідно спокій. У перші дні після молодика відчувається емоційна втома, енергетичний відтік. Можливі головні болі, нервозність і занепокоєння. Відпочиньте, тому що через кілька днів, від вас буде потрібно максимальна активність, увагу і зосередженість. У вас з'являються можливості потрапити в потрібний потік, коли зовнішнє середовище сама створює умови для найкращого прояву власного потенціалу. 

Риби

Спочатку тижня можливо зайве перенапруження сил, зниження творчої активності. Те, що лежало на поверхні, було легко доступним, тепер відходить на другий план, втрачається з уваги. Краще зменшити інтенсивність зовнішньої діяльності, відпочити, розслабитися, побути наодинці зі своїми переживаннями. З 15 квітня зовнішні умови стають сприятливими як для вирішення своїх особистих справ, так і соціальних питань. Вдало вирішуються всі питання, пов'язані із зарубіжжям, вищою освітою, далекими подорожами. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології:

  • Сексуальний гороскоп на квітень 2021: у кого прокинеться небувала пристрасть
  • Молодик 12 квітня: чим воно особливо і як вплине на знаки зодіаку
  • Названі три найнадійніших знака Зодіаку

Читайте новини шоу-бізнесу, гороскопи на каналі УНІАН Lite в Telegram

Автор: Іван Бойко

Теги за темою
Гороскоп
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
РФ выбрала город-миллионник, как новую цель для ударов баллистики: в ВСУ сделали тревожное заявление
Comments UA
2024-05-01T19:15:06Z
Худшая инаугурация в истории. Стало известно, кто приедет на «коронацию» Путина
Comments UA
2024-05-01T16:54:09Z
Переговоры с РФ: у Зеленского прокомментировали заявление замглавы ГУР
TSN
2024-05-03T12:03:01Z
В Госдуме после намеков Кислицы заявили, что уничтожат «режим» Зеленского
Comments UA
2024-05-02T14:03:35Z
США нужно время на подумать. На Западе встревожили прогноз относительно дальнейшей поставки оружия
Comments UA
2024-05-03T14:03:20Z
Европа находится на критическом переломном этапе по мировым вопросам — МИД Британии
TSN
2024-05-03T14:03:14Z
Разговор с Анной Болейн: экстрасенс рассказала, полетит ли ядерное оружие через территорию Украины
Знай
2024-05-02T20:21:14Z
У Путина один большой страх. На Западе пытались успокоить диктатора
Comments UA
2024-05-03T11:30:02Z
Захарова цинично отреагировала на обстрел Одессы
Comments UA
2024-05-02T06:54:55Z
Возвращение беженцев откладывается: в этом году из Украины уедут еще 200 тысяч человек - НБУ
Обозреватель
2024-05-03T13:37:54Z
В Украине резко подорожал один из популярных овощей: как и почему изменилась цена
Обозреватель
2024-05-02T21:22:43Z
В Украине резко подорожала земля: сколько теперь стоит гектар
Обозреватель
2024-05-02T10:46:27Z
Субсидии вам не видеть: что не учитывают украинцы, обращаясь за помощью
Знай
2024-04-30T14:12:48Z
Газовые факелы становятся "невидимыми" для спутников, которые отслеживают выбросы
ZN UA
2024-05-03T13:55:54Z
Эксперт рассказал, когда в Украине начнут отключать свет
TSN
2024-05-03T13:36:12Z
Украинцы смогут получить денежную компенсацию: кому следует обратиться в отделение "Ощадбанка"
Знай
2024-05-02T11:30:03Z
Украинцев могут оштрафовать на 500 тысяч за газовую колонку: чего нельзя делать
Хвиля
2024-05-02T17:21:45Z
Курс валют после Пасхи: банкир дал прогноз ситуации на рынке
TSN
2024-05-02T15:03:15Z
В Кремле отреагировали на желание Украины уничтожить Крымский мост
Comments UA
2024-05-02T09:48:11Z
Что Россия принесла жителям оккупированного Северодонецка: красноречивое видео из города
TSN
2024-05-02T20:21:55Z
Не знали, что прилетят ATACMS : сотни российских военных собрались на открытой местности, — Forbes
Фокус
2024-05-03T06:57:55Z
Вот так результат: названо количество россиян, уничтоженных ударом по полигону в Луганской области
Telegraf
2024-05-02T16:09:41Z
Разрушенное и в огне: появились фото после удара РФ по жилому району Харькова
Фокус
2024-05-03T14:00:31Z
42 сожженных бронемашины: в ВСУ показали последствия ожесточенных боев
Фокус
2024-05-03T13:36:46Z
Как правильно снимать показания счетчиков воды: нужно запомнить одно правило
Telegraf
2024-05-02T15:57:11Z
Оккупанты начали принудительное выселение жителей Херсонщины: что произошло
Comments UA
2024-05-01T18:46:57Z
Оккупанты все чаще бьют по Одессе: в ВСУ раскрыли тревожную причину
Telegraf
2024-05-01T08:45:02Z
Сиамские близняшки рассказали об их сексуальной жизни: одну привлекают мужчины, а другую – женщины
TSN
2024-05-02T11:06:14Z
Украинцы ломятся в ТЦК перед принятием нового закона о мобилизации: но добровольцами "почти не пахнет"
Знай
2024-05-03T06:36:14Z
Праздник 3 мая: что нельзя делать сегодня в Страстную пятницу
Telegraf
2024-05-03T03:33:00Z
Израиль принял решение о полном отказе от ЗРК Patriot. В чем причина
Comments UA
2024-04-30T19:46:08Z
Не пускайте кошку в постель ребенка: приметы и предрассудки 3 мая
Апостроф
2024-05-03T14:03:19Z
Пасха мертвых: когда отмечают необычный праздник в Украине
Обозреватель
2024-05-03T14:01:37Z
Волонтер: Ответственным за базовую подготовку военных назначен хронический алкоголик
Comments UA
2024-05-02T14:36:58Z
Страстная пятница: значение и запреты
ZN UA
2024-05-02T21:31:38Z
Работник пропал после отпуска: работодателям дали важный совет
Знай
2024-05-02T11:12:44Z
Берлин в токсичном дыме: горит завод компании, производящей ПВО Iris-T
Telegraf
2024-05-03T13:36:35Z
Новый обстрел Одессы и атака беспилотников на НЗП в России: главные новости ночи 2 мая 2024 года
TSN
2024-05-02T03:36:33Z
Огонь распространяется с огромной скоростью: российская Бурятия объята пламенем
Telegraf
2024-04-30T18:15:33Z
Фура чуть не упала на женщину: в Киеве произошло жуткое ДТП
TSN
2024-04-30T14:36:15Z
Повреждены территория ТЭЦ и дом: под Питером и Москвой прозвучали взрывы
Фокус
2024-05-03T13:45:56Z
В Винницкой области от взрыва погибли двое юношей
Корреспондент
2024-05-03T13:30:08Z
В Тернопольской области мужчина год избегал мобилизации из-за мест, где ему вручили две повестки
TSN
2024-04-30T17:06:25Z
"Среагировать было невозможно": что известно о кровавом ударе России по Одессе и в каком состоянии пострадавшие
TSN
2024-05-01T08:48:14Z
В Запорожье неизвестные выбросили с пятого этажа собаку военного, которую он привез с фронта
Комсомольская правда
2024-05-03T07:33:40Z
"Вам от России прилетит": в Минспорте отреагировали на заявления чемпионки Украины по гребле
Фокус
2024-04-30T18:51:47Z
Тренер "Реала" принял новое решение по вратарю сборной Украины
Обозреватель
2024-05-03T07:34:07Z
Забытая Кабаева раскрыла свой неприятный секрет, который мог разрушить ее карьеру
Comments UA
2024-05-01T20:51:05Z
Мудрик помог "Челси" победить "Тоттенхэм" и приблизиться к зоне еврокубков
TSN
2024-05-02T20:48:07Z
Околи: Все то, что Усик умеет делать хорошо, будет сведено на нет Фьюри
Корреспондент
2024-05-03T13:27:49Z
Украинская Премьер-лига: результаты всех матчей 27-го тура, видео голов
ZN UA
2024-05-03T13:10:03Z
"Марсель" и "Аталанта" не определили победителя в первом полуфинальном матче Лиги Европы
TSN
2024-05-02T21:36:18Z
Лунин в основе: "Реал" назвал стартовый состав на полуфинал Лиги чемпионов
ZN UA
2024-04-30T17:25:18Z
Сеанс победобесия: в Москве согнули дуло затрофеенному танку Leopard. ВИДЕО
Новости Украины
2024-04-30T16:30:34Z
Что нельзя делать в авто "ведешкой": не все водители знают
Апостроф
2024-05-02T15:12:10Z
Владельцам авто могут выписать штраф из-за цвета машины: как избежать наказания
Апостроф
2024-05-02T20:54:13Z
Toyota показала улучшенный дешевый внедорожник и назвала его цену
Обозреватель
2024-05-03T04:10:05Z
Об этом многие забывают: что обязательно делать со стиральной машиной
Telegraf
2024-04-30T19:00:27Z
Электромобили Volvo нового поколения будут заряжаться в три раза быстрее
AutoCentre
2024-05-03T13:16:38Z
Новый кроссовер на базе недорогой модели Volkswagen показали в деталях
Обозреватель
2024-05-03T13:01:57Z
Первый летающий автомобиль успешно совершил полет с пассажиром: скоро пробки будут и вверху
Знай
2024-05-02T13:51:28Z
BMW 5 Series : Разрушитель традиций
AutoCentre
2024-05-03T13:19:28Z
Гарантия 80 тысяч км: представлена новая версия самой известной off-road шины в мире
Telegraf
2024-05-03T13:18:51Z
"Бабушка" Шанидар: ученые воспроизвели лицо неандертальской женщины, которая жила 75 тысяч лет назад
Апостроф
2024-05-02T18:27:51Z
Таропрогноз на 2 мая 2024: выберите карту и узнайте, что Вас ждет в четверг
Telegraf
2024-05-01T18:09:46Z
На Луне обнаружили два ранее неизвестных минерала: их нет на Земле
TSN
2024-05-02T11:21:48Z
Переход со смартфона на кнопочный телефон: какие три главных преимущества
Апостроф
2024-05-02T22:18:56Z
Это реально работает: 10 простых действий, ускоряющих зарядку телефона
Telegraf
2024-05-03T13:54:36Z
США назло: в Китае создали собственный ИИ-процессор для ноутбуков
Фокус
2024-05-03T13:36:31Z
Как выглядела женщина-неандерталец 75 тысяч лет назад: ученые сложили 200 частичек черепа ради этого фото
Telegraf
2024-05-02T19:21:59Z
Захватят спутники и применят ядерное оружие: США опасается ударов РФ и Китая из космоса
Фокус
2024-05-02T12:12:40Z
Украинцы заметили в небе "таинственные объекты": эксперты рассказали, что это
Фокус
2024-05-02T23:51:00Z
Кому ждать неприятностей в мае: гороскоп для всех знаков
Обозреватель
2024-05-02T11:01:47Z
Почему европейцы и американцы не едят гречку, хотя она и очень полезна: ответ невероятный
TSN
2024-05-03T12:33:00Z
Для мяса, курицы и рыбы: идеальный кляр готовится по этому рецепту
Telegraf
2024-05-02T19:15:12Z
"Мертвый город": путешествие в Чернобыль, переживший российскую оккупацию
Обозреватель
2024-05-03T03:55:29Z
Определите свою внимательность: найдите буквы М за ограниченное время
Апостроф
2024-05-03T13:39:47Z
Что должно быть на праздничном столе на Пасху, а что ставить нельзя: список блюд и напитков/Это должна знать каждая хозяйка
Апостроф
2024-05-03T13:33:23Z
Позволяет понять истинное отношение к вам: прием, которым пользуются дипломаты
Апостроф
2024-05-02T20:30:37Z
Рецепт легендарной паски от Дарии Цвек: это что-то непревзойденное
TSN
2024-04-30T16:21:47Z
Львам - срыв планов, Близнецам - интересные предложения: гороскоп на 3 мая для всех знаков Зодиака
Апостроф
2024-05-02T21:06:39Z
Устроила безумные и пьяные танцы: в России высмеяли бывшую певицу из Украины
Comments UA
2024-05-02T20:48:14Z
58-летняя Элизабет Херли показала фигуру в леопардовом бикини
Фокус
2024-05-03T13:06:40Z
Певицу из Украины освистали зрители во время концерта в РФ, она покинула зал
Comments UA
2024-05-02T19:12:49Z
67-летний Том Хенкс восхитил романтическими фото с женой и показал, как они выглядят
TSN
2024-04-30T19:03:45Z
"Хорошая новость – я буду жить". Звезде фильма "Гуцулка Ксеня" диагностировали рак
Обозреватель
2024-05-03T13:49:35Z
Розамунд Пайк сыграет в фильме Иллюзия обмана 3
Корреспондент
2024-05-03T13:31:48Z
Klavdia Petrivna дала первое интервью
Корреспондент
2024-05-01T16:39:25Z
Жестокая шутка: самая безумная теория заговора о семье Кейт Миддлтон, которая вас шокирует
Marie Claire
2024-05-03T03:31:30Z
Где и когда смотреть первый полуфинал "Евровидения-2024": платформы в Украине
Апостроф
2024-05-02T15:28:07Z
AstraZeneca признала побочные эффекты вакцины против COVID-19
ZN UA
2024-04-30T20:31:15Z
От чего умирают люди: самые распространенные причины смерти в мире
Comments UA
2024-05-02T14:06:15Z
"Как к собакам": мариупольцы рассказали об отношении "врачей" и уровне медицины в оккупации
TSN
2024-05-01T13:48:54Z
Обязательная медкомиссия: новые правила мобилизации исключат статус "ограниченно пригодных"
Хвиля
2024-05-01T18:27:06Z
Медицинская ошибка превратила жизнь украинки в ад: "То, что вы выжили – это феномен"
Знай
2024-05-03T13:30:10Z
Тест: есть ли у вас симптомы СДВГ?
Marie Claire
2024-05-03T12:40:48Z
Как вырастить крупную редиску: советы от опытных огородников
Апостроф
2024-05-02T00:15:46Z
Зарубежные врачи отказали: в Украине кардиохирурги спасли жизнь 5-летнему мальчику
Telegraf
2024-05-03T13:36:42Z
Салат «Экономичный»: простой рецепт из самых доступных ингредиентов
Marie Claire
2024-05-03T13:31:06Z